Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamiecAlfa

Faceci nie chcą starych kobiet powyżej 25 lat

Polecane posty

Gość Gość

Bawi mnie to, stare przegrywy szykują sobie pole do brania Pań po 25 roku życia i tu chcą wmawiać , że taka Pani powinna cieszyć się, że przegryw ją chciał. Otóż w waszym wieku to są Prezesi, przesiębiorcy, którzy już doszli do czegoś, dzięki temu dbają o siebie, mają status i elegancję, więc po 26 roku kobieta ma w czym wybierać, a gołodupce zskompkeksione nie są brane pod uwagę, także zostaje wam pomarzyć 🙂 Poznałam męża po 25 roku życia, więc wiem co piszę, tacy jak wy byli dla mnie przeźroczyści. 

Gość gość
28 minut temu, Gość Aaa napisał:

Mam kolegę, lat 36. Jestem od niego równo dyszkę młodsza. Kiedyś do mnie zarywał, ale mam już męża, czasem napisze do mnie co słychać i opowiada o swoich podbojach 😂 Facet mimo wieku pracuje jako ochroniarz w sklepie, nie ma żadnych ambicji. Spędza czas chodząc na dyskoteki, gdzie poznaje 20-latki. Praktycznie w każdej rozmowie jest: "No poznałem fajną i młodą laskę, bardzo ładna. Ale chyba mnie olewa." No to mówię by nie brał się za takie młode tylko za trochę starsze i bardziej doświadczone, no i że wygląd to nie wszystko. "No ale ja z brzydką nie mógłbym być." 😂 Szkoda chłopa, bo nawet miły, ale oczekiwania ma z kosmosu i marnuje czas. Kolesie w tym wieku mają już stałe partnerki albo i nawet dzieci, dorabiają się czegoś, a ten myśli, że jest 10 lat młodszy i bierze się za studentki. Jesteś stary i chcesz mieć ładną to musisz mieć Cash i ciekawą osobowość, a nie pracować jako ochroniarz 😂 

36 LAT I CHCE 20 😂 .

Gość Piwko

libed- nic dodać nic ująć. B R A V O 

Gość Wiosenny jaj
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Bawi mnie to, stare przegrywy szykują sobie pole do brania Pań po 25 roku życia i tu chcą wmawiać , że taka Pani powinna cieszyć się, że przegryw ją chciał. Otóż w waszym wieku to są Prezesi, przesiębiorcy, którzy już doszli do czegoś, dzięki temu dbają o siebie, mają status i elegancję, więc po 26 roku kobieta ma w czym wybierać, a gołodupce zskompkeksione nie są brane pod uwagę, także zostaje wam pomarzyć 🙂 Poznałam męża po 25 roku życia, więc wiem co piszę, tacy jak wy byli dla mnie przeźroczyści. 

Taa. 70% facetow to prezesi którzy czekali do 30 by wziąć jakąś karynę, może jeszcze dzieciatą?   tacy to są od dawna pozajmowani  i dorobili się z czasem. Ja znam mase mało zarabiających i mało obrotnych gosci po 30 którzy znaleźli kobiety, ba sami niekiedy zostali przez kobiety wyrwani. Bo te miały takie parcie na ustabilizowanie się. Kawalerami zostają nieśmiali domatorzy i ci co nimi chcą zostać.

Gość Piwko

Wiosenny raj - W 150 % zgadzam się.

Gość Makaron
8 minut temu, Gość gość napisał:

36 LAT I CHCE 20 😂 .

I tak ma więcej niż przeciętny 20lelni student. Jesli w dodatku młodo wygląda to bez problemu wyrwie jakąś szarą myszkę. Znam kilka takich przypadków.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Wiosenny jaj napisał:

Taa. 70% facetow to prezesi którzy czekali do 30 by wziąć jakąś karynę, może jeszcze dzieciatą?   tacy to są od dawna pozajmowani  i dorobili się z czasem. Ja znam mase mało zarabiających i mało obrotnych gosci po 30 którzy znaleźli kobiety, ba sami niekiedy zostali przez kobiety wyrwani. Bo te miały takie parcie na ustabilizowanie się. Kawalerami zostają nieśmiali domatorzy i ci co nimi chcą zostać.

No toż mówie, że zostali i ci skupieni na karierze i przegrywy,  ja bez problemu i wysiłku mam tego pierwszego, więc ci drudzy z kafe mnie bawią. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

🥂 

Zgadza sie. 

Największe wymagania maja ci, którzy nie mają nic do zaoferowania. Jak mówi stare chińskie przysłowie : "im kto mniej wart tym wyżej głowę nosi". 

Wyzej s'ra niz dvpe ma 😛

Gość gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Bezsensowny wpis frustratki. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Bezsensowny wpis frustratki. 

Ta, meżatka sfrustrowana, a stare samotne przegrywy to zwycięzcy życia 😛 Proste jak budowa cepa gówniarze wystarczy niewiele i tu można się wysilić, a kobieta chce ogarniętego mężczyznę i tu leżycie. Sami przyznajecie tym wątkiem jak wielkimi nieudacznikami jesteście. 

Gość Meg
9 godzin temu, Gość SamiecAlfa napisał:

A już nie wspominam nawet kobiet po 30stce. Takich to nie chcą nawet faceci 40+. Trzydziestkom zostają panowie 50+ albo i starsi.

I tacy po 50 sa najlepsi ty gowniarzu ha ha

Gość Hmm.

Polacy to sobie moga fantazjowac, ze chca mlode itd, ale to zawsze pozostanie tylko w sferze marzen, stad te hordy gnusnych i agresywnych lichych samcow. Polacy, bambuski i ciapki powinni byc wyslani w kosmos, a swiat bylby piekniejszy. Azjaci zastanawiaja sie nad tym fenomenem, ze Slowianie min Polacy to brzydkie, zaniedbane prostaki, a kobiety sa przeciwienstwem. Nie oszukujmy sie, ale Polki wybieraja Polakow bo musza, 98% to mdle wewbetrznie i zewnetrznie osobniki. Bez pasji, zainteresowan. Kartoflana uroda z zakolami, zero klasy, nawet ciort z pieniedzmi, ale Wy w wiekszosci nie macie nawet o czym roznawiac. Sztuka?Architektura?Literatura?hah Jakies 5% Polakow ma szanse u fajnej Polki, reszta to mdly motloch, radze rozgladac sie za ukrainkami, poki jeszcze moga chciec.

Gość gosc

bzdura, mam 26, jestem zakochany w seksownej 30 stce, ale fakt ona wygląda na 25, bardzo zadbana

Gość takijeden
4 minuty temu, Gość Hmm. napisał:

Polacy to sobie moga fantazjowac, ze chca mlode itd, ale to zawsze pozostanie tylko w sferze marzen, stad te hordy gnusnych i agresywnych lichych samcow. Polacy, bambuski i ciapki powinni byc wyslani w kosmos, a swiat bylby piekniejszy. Azjaci zastanawiaja sie nad tym fenomenem, ze Slowianie min Polacy to brzydkie, zaniedbane prostaki, a kobiety sa przeciwienstwem. Nie oszukujmy sie, ale Polki wybieraja Polakow bo musza, 98% to mdle wewbetrznie i zewnetrznie osobniki. Bez pasji, zainteresowan. Kartoflana uroda z zakolami, zero klasy, nawet ciort z pieniedzmi, ale Wy w wiekszosci nie macie nawet o czym roznawiac. Sztuka?Architektura?Literatura?hah Jakies 5% Polakow ma szanse u fajnej Polki, reszta to mdly motloch, radze rozgladac sie za ukrainkami, poki jeszcze moga chciec.

Jaka frustracja. Żaden Polak nie chcę twojego grubego dupska? A to szkoda. No tak Polki najpiękniejsze...no to polecam wizytę w krajach latynoskich. Polki to szare myszki. A propos, zainteresowania mam, nie mam zakoli i kartoflanej twarzy, pieniądze też są, a większość tak piszących o pasjach jak ty wykłada się na podstawowej wiedzy jak ten osobniki w matura to bzdura. Znam ten typ, wielkie ą ę, a nie odróżnia Afryki od Azji na mapie. Pustaki.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ta, meżatka sfrustrowana, a stare samotne przegrywy to zwycięzcy życia 😛 Proste jak budowa cepa gówniarze wystarczy niewiele i tu można się wysilić, a kobieta chce ogarniętego mężczyznę i tu leżycie. Sami przyznajecie tym wątkiem jak wielkimi nieudacznikami jesteście. 

Większość mężatek to frustratki. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Hmm. napisał:

Lala, uważaj, bo złość ci aż uszami wypływa. I jeszcze jedno: większość Polek jest bardzo, bardzo przeciętna urodowo. Fajna, ładna, zgrabna, z dużym biustem, to może jedna na 10 tysięcy. Sztuka, architektura, literatura? Zapomnij. Polki są w swej masie głupie i proste, a jak robią studia, to jakieś pseudo: pedagogika, socjologia, turystyka i inne badziewie. Ich zainteresowania to ciuchy, kosmetyki, fryzury, makijaże i głupkowate seriale i programy. W łóżku kłody. Ale wymagań, że ho ho, choć same nie mają nic do zaoferowania, pustota, roszczeniowość i często gęsto pasożytnicze nastawienie w relacji z facetem.   

Gość takijeden
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Lala, uważaj, bo złość ci aż uszami wypływa. I jeszcze jedno: większość Polek jest bardzo, bardzo przeciętna urodowo. Fajna, ładna, zgrabna, z dużym biustem, to może jedna na 10 tysięcy. Sztuka, architektura, literatura? Zapomnij. Polki są w swej masie głupie i proste, a jak robią studia, to jakieś pseudo: pedagogika, socjologia, turystyka i inne badziewie. Ich zainteresowania to ciuchy, kosmetyki, fryzury, makijaże i głupkowate seriale i programy. W łóżku kłody. Ale wymagań, że ho ho, choć same nie mają nic do zaoferowania, pustota, roszczeniowość i często gęsto pasożytnicze nastawienie w relacji z facetem.   

Dokładnie tak. Ile kobiet gra na instrumencie? Ja gram na gitarze klasycznej. Ile kobiet/dziewczyn w swoim życiu poznałem to ich znajomość muzyki ograniczała się do tego co jest w radiu "na czasie" i co grają w klubach. Puść takiej koncert fortepianowy Chopina to uzna cię za wariata, a to kobiety po studiach niby. Muzyka awangardowa, progresywna , a nawet Kaczmarski to zapomnij bo nnnuuuda. Puść mi jakiegoś młodego gościa, który jest teraz modny i go puszczają stacje radiowe. To tylko jedno z moich doświadczeń. Pewnie są wyjątki, ale masa jest taka właśnie.

Gość Kiss

Temat oczywiście prowo. Wyjdźcie na ulicę, to zobaczycie starsze z młodszymi, idźcie do szkoły muzycznej, a zobaczycie grajace na instrumentach czy zainteresowane muzyką.

Polak: a ja cenię facetów, którzy są w stanie dużo zrobić dla swojej partnerki i swojej rodziny. I ja też dla takich osób wiele mogę zrobić.

Gość Gość
37 minut temu, Gość Kiss napisał:

Temat oczywiście prowo. Wyjdźcie na ulicę, to zobaczycie starsze z młodszymi, idźcie do szkoły muzycznej, a zobaczycie grajace na instrumentach czy zainteresowane muzyką.

Polak: a ja cenię facetów, którzy są w stanie dużo zrobić dla swojej partnerki i swojej rodziny. I ja też dla takich osób wiele mogę zrobić.

Gdzie ty na ulicach widzisz te starsze z młodszymi? Jak to pewnie 1 procent par?

Gość Hmm.

Nie dziwi mnie to, ze poznajecie kobiety, ktorym w glowach tylko ciuchy, kosmetyki i muzyka z dyskotek. Prostak do prostaka ciagnie. Te, ktore sa ciekawe nie chca Was blizej poznawac, bo po co im stagnacja umyslowa. Jak ktos wyzej wymienil dla Was szczytem jest gitara klasyczna. Jak Twoja kobieta nie potrafi rozroznic kontynentow to radze sie zastanowic czemu taka poznales, moze podobne poziomy, a potem placz. 😆😆😆😆 

Gość Hahah
19 minut temu, Iibed napisał:

Dla 90% kobiet ważne są tylko dwie rzeczy żeby jej nie zostawił i żeby kasa się zgadzaładodatkowym atutem będzie jeśli da sobą manipulować reszta kompletnie bez znaczenia może być łysy,garbaty i bez zainteresowań. zresztą 90% kobiet też ich nie ma. 

Gdyby kobietom chodzilo o kase to ponad polowa Polakow bylaby wiecznie samotna😆😆😆😆ten argument Was osmiesza biorac pod uwage, ze Wy tej kasy nawet nie macie. 😆😆😆

Gość Gość
10 minut temu, Gość Hmm. napisał:

Nie dziwi mnie to, ze poznajecie kobiety, ktorym w glowach tylko ciuchy, kosmetyki i muzyka z dyskotek. Prostak do prostaka ciagnie. Te, ktore sa ciekawe nie chca Was blizej poznawac, bo po co im stagnacja umyslowa. Jak ktos wyzej wymienil dla Was szczytem jest gitara klasyczna. Jak Twoja kobieta nie potrafi rozroznic kontynentow to radze sie zastanowic czemu taka poznales, moze podobne poziomy, a potem placz. 😆😆😆😆 

Napisz to do tej, która tak źle pisała tu wcześniej o facetach. Rozumiesz że też uważasz, że prostaczkę ciągnie do prostaków?

Gość Gość
9 minut temu, Gość Hahah napisał:

Gdyby kobietom chodzilo o kase to ponad polowa Polakow bylaby wiecznie samotna😆😆😆😆ten argument Was osmiesza biorac pod uwage, ze Wy tej kasy nawet nie macie. 😆😆😆

Kobietom chodzi o kasę, tylko nie wszystkie mogą mieć zamożnego faceta. Za trudne dla ciebie?

32 minuty temu, Iibed napisał:

Dla 90% kobiet ważne są tylko dwie rzeczy żeby jej nie zostawił i żeby kasa się zgadzaładodatkowym atutem będzie jeśli da sobą manipulować reszta kompletnie bez znaczenia może być łysy,garbaty i bez zainteresowań. zresztą 90% kobiet też ich nie ma. 

a te pozostałe 10% kobiet, które same potrafią zarabiać kasę, mają zainteresowania i wchodzą w związki z miłości, jest z fajnymi, potrafiącymi zarabiać kasę i mającymi zainteresowania mężczyznami .

90% chłopów jest nudna, mało zarabia i musi się wypłakiwać na forach na swoje beznadziejne baby. to się w sumie zgadza 😀

Gość takijeden
Cytat

90% chłopów jest nudna, mało zarabia

Co znaczy nie być nudnym i jakie zarobki nie są małe zarobki?

Gość Kiss
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdzie ty na ulicach widzisz te starsze z młodszymi? Jak to pewnie 1 procent par?

Konkretnie to w kawiarniach. Choć może faktycznie nie zobaczysz, jak różnica niewielka.

47 minut temu, Iibed napisał:

niezupełnie ale procenty się zgadzają, te 10% to jednak nie są ci dobrze zarabiający z zainteresoaniami, którzy dobierają się pragmatycznie z takimi samymi osobami tylko ludzie kierujący czym innym niż kalkulacja. Druga kwestia to faceci myślą inaczej, są mniej pazerni bo łatwiej im o lepszą pracę i niewielu z nich marzy o tym żeby zostać pasożytem bo nie widzą zbyt wielu facetów wiszących na babach więc są tak ukształtowani żeby liczyć na siebie. kobiety często już z domu wynoszą przeświadczenie że wystarczy znaleźć frajera i można resztę życia spędzić na tipsach,fryzjerach i serialach, a kobieta która umie pralkę właczyć i zupę ugotować to skarb. 

facetom jest łatwiej o lepszą pracę?
podaj jakieś przykłady, bo nie zauważyłam takiej zależności.

co do pasożytnictwa - ktoś musi być chętny na utrzymywanie takich pasożytów - nie byłoby pasożytów, gdyby nie było żywicieli.

Wszelki duch....Zaba ? Prawdziwa Zaba ? Myslalam , ze odeszlas z kafe na zawsze. Milo Cie znowu czytac.

W temacie - mysle , ze ten topik to prowokacja zalozona przez prawika. Co do pasozytow to zgadzam sie z Zaba. Kdyby nie bylo chetnych na zywienie pasozyta to nie byloby tez pasozytow.

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość takijeden napisał:

Jaka frustracja. Żaden Polak nie chcę twojego grubego dupska? A to szkoda. No tak Polki najpiękniejsze...no to polecam wizytę w krajach latynoskich. Polki to szare myszki. A propos, zainteresowania mam, nie mam zakoli i kartoflanej twarzy, pieniądze też są, a większość tak piszących o pasjach jak ty wykłada się na podstawowej wiedzy jak ten osobniki w matura to bzdura. Znam ten typ, wielkie ą ę, a nie odróżnia Afryki od Azji na mapie. Pustaki.

Ooo właśnie, w krajach latynoskich to są tacy faceci 😍 ze 95% Polakow się nawet nie umywa do nich jeśli chodzi o wygląd.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Kiss napisał:

Konkretnie to w kawiarniach. Choć może faktycznie nie zobaczysz, jak różnica niewielka.

Taki pary to prawie jak yeti.