Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ella

Znacie jakieś homoseksualne mamy?

Polecane posty

Gość gosc

miałam głosowac za PIS ale mam w rodzinie i znajomych osoby LGBT i widze jak sa szykanowe, nie dam sie kupic i napewno na pis nie zagłosuje

Gość Czosnek
50 minut temu, Gość gosc napisał:

Bo przeciez lesbijka nie moze byc toksyczna peezda 😄

No gdziezby ! Jak by to wplynelo na PR LGTB !

Jak jestes homoseksualna tood razu inteligencja ci skacze 😄

Niestety kompletnie nie zrozumiałeś mojego komentarza - jak widać myślenie nie jest twoją mocną stroną.

Gość Ella

Większość z Was jest chora... komentarze pełne jadu uświadomiły mi, że zawsze znajdzie się powód dla którego ludzie będą mówić... Wiec z jakiej racji my mamy ryzykować ze swojego szczęścia bo Kowalskim się to nie podoba. Dziękuje tym paru procentom pozytywnych wypowiedzi i przede wszystkim NA TEMAT...

Może moje dziecko nie będzie miało ojca ale będzie kochane, chciane. Będzie dobrym człowiekiem, który nie będzie oceniać innych powierzchownie. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ella napisał:

Większość z Was jest chora... komentarze pełne jadu uświadomiły mi, że zawsze znajdzie się powód dla którego ludzie będą mówić... Wiec z jakiej racji my mamy ryzykować ze swojego szczęścia bo Kowalskim się to nie podoba. Dziękuje tym paru procentom pozytywnych wypowiedzi i przede wszystkim NA TEMAT...

Może moje dziecko nie będzie miało ojca ale będzie kochane, chciane. Będzie dobrym człowiekiem, który nie będzie oceniać innych powierzchownie. 

pamietaj ze te hejteskie wpisy maja charakter polityczno - religijny, w normalnym zyciu niewiele osob bedzie ci wchodzic w droge, takie rodziny sa od lat 80. udokumentowane, wczesniej po prostu były "po cichu". pamietaj zeby zapenic dziecku zaufane meskie wzorce blisko siebie np. dziadka, wujka itp. a dziecko bedzie dorastało tak samo dobrze jak z domu z mama i tata.