Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika

czy moge miec u niego szanse, czy bedzie z tego cos wiecej,

Polecane posty

Gość monika

Poznalam faceta, kawaler 30 lat bez zadnych zobowiazan, idealny mily, szarmancki kulturalny, bardzo dobre nastawienie do ludzi, bogaty, bardzo duzo podrozuje, wlasciwie jak sam mi powiedzial poprzedni rok spedzil w podrozy.

Sam mnie zaczepil jak stalam na chodniku, zaczal rozmawiac, wiec jest zainteresowany, ale czy taki facet moze chciec mnie zwykla dziewczyne ktora ma zwykla prace, na powaznie czy on tylko bedzie chcial sie mna zabawic?

Gość Gość

Będziecie razem szczęśliwi.

AMEN.

Gość Wiemcomowię
18 minut temu, Gość monika napisał:

Poznalam faceta, kawaler 30 lat bez zadnych zobowiazan, idealny mily, szarmancki kulturalny, bardzo dobre nastawienie do ludzi, bogaty, bardzo duzo podrozuje, wlasciwie jak sam mi powiedzial poprzedni rok spedzil w podrozy.

Sam mnie zaczepil jak stalam na chodniku, zaczal rozmawiac, wiec jest zainteresowany, ale czy taki facet moze chciec mnie zwykla dziewczyne ktora ma zwykla prace, na powaznie czy on tylko bedzie chcial sie mna zabawic?

Raczej jesteś tylko zabawką, jak on Cie zaczepił, to jakiś podrywacz

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Wiemcomowię napisał:

Raczej jesteś tylko zabawką, jak on Cie zaczepił, to jakiś podrywacz

Co ty pier..lisz?

Gość Wiemcomowię
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Co ty pier..lisz?

gość ma kasę i podrywa na ulicy? bawidamek

Gość Gosc

Wietrze kłopoty z takim... Pewnie sciemniacz i babiarz 

1 godzinę temu, Gość monika napisał:

[...] na powaznie czy on tylko bedzie chcial sie mna zabawic?

Poznaj go lepiej i zweryfikuj, jak jest. Na forum można tylko pobawić się w jasnowidza, co raczej niczemu nie służy. Nikt nie jest w stanie Cię wykorzystać w żaden sposób, jeśli na to nie pozwolisz, wystarczy nie poddawać się wyłącznie emocjom, ale i pomyśleć, kiedy trzeba.

Gość monika
4 minuty temu, Nenesh napisał:

Poznaj go lepiej i zweryfikuj, jak jest. Na forum można tylko pobawić się w jasnowidza, co raczej niczemu nie służy. Nikt nie jest w stanie Cię wykorzystać w żaden sposób, jeśli na to nie pozwolisz, wystarczy nie poddawać się wyłącznie emocjom, ale i pomyśleć, kiedy trzeba.

ale ja juz poddalam sie emocjom, wariuje kiedy on sie nie odzwywa, jest naprawde czarujacy, chociaz z wygladu z poczatku mi sie nie podobal to pierwszy raz spotykam kogos o takim charakterze.. boje sie ze on mnie nei potratuje powaznie

Gość Wróżbita Maciej
12 minut temu, Gość monika napisał:

ale ja juz poddalam sie emocjom, wariuje kiedy on sie nie odzwywa, jest naprawde czarujacy, chociaz z wygladu z poczatku mi sie nie podobal to pierwszy raz spotykam kogos o takim charakterze.. boje sie ze on mnie nei potratuje powaznie

Wszystko będzie dobrze, nie masz się czego obawiać.

Gość Boris

Jest duża szansa że ma ochotę na seks bez zobowiązań. Moja rada jest taka, bądź miła i sympatyczna jednak zawsze z ograniczonym zaufaniem i nie pozwalaj mu na seks przynajmniej przez 3 miesiące 😉

Gość Ona87

Na dwoje babka wróżyła, może jesteś 50tą uwiedzioną kobietą, którą on spławi po kilku randkach i dlatego jest wolny, bo go związki nie interesują, a może jednak już szuka stabilizacji. 

Gość Gosc

Dziura jak dziura tylko cycki inne i gęba 

Gość Gość

Temat prowo

Gość Gość

Jakie to typowe. Baby z zazdrości zniechęcają. Gdyby ktoś napisał że jest maksymalnie przeciętny to by jak najbardziej zachęcaly a że ma wiele cech pożądanych to od razu wesza spisek. Pomija czy to prowo czy gòwno czy prawda objawiona. O tendencji pisze.

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakie to typowe. Baby z zazdrości zniechęcają. Gdyby ktoś napisał że jest maksymalnie przeciętny to by jak najbardziej zachęcaly a że ma wiele cech pożądanych to od razu wesza spisek. Pomija czy to prowo czy gòwno czy prawda objawiona. O tendencji pisze.

Nie ma szans jesli jest taki hak piszs to on moze piec kazda. Tez mnie keidys taki jeden meczyl zeby sie z nim umowic a potem sie okazalo.ze ma dziewczyne.

Gość Gość

Może być tak, że ten facet nie chce związku. Tylko relacje z kobietami bardziej na luzie.

Gość servio
5 godzin temu, Gość monika napisał:

po co ty jemu? pomyśl logicznie

Gość powiem tyle

to pospolity RUUCHACZ

Gość hmm

watpie żeby chciał Cie na powaznie