Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lia

W ogole nie dowartosciowuje mnie,ze jestem lepsza niz jego ex.

Polecane posty

Gość lia

Nie rozumeim  kobiet ktore tak mają. Ja jestem od niej lepsza i kazdy to wie.On sam jest mną zachwycony,a z tamtą był z braku laku i jej nie szanował

Mnie to nie podnieca jakoś. A nawet dziwnie sie czuje ze mogl byc z tak byle jaka kobieta-jak to o nim swiadczy????

Gość Gość
Przed chwilą, Gość lia napisał:

Nie rozumeim  kobiet ktore tak mają. Ja jestem od niej lepsza i kazdy to wie.On sam jest mną zachwycony,a z tamtą był z braku laku i jej nie szanował

Mnie to nie podnieca jakoś. A nawet dziwnie sie czuje ze mogl byc z tak byle jaka kobieta-jak to o nim swiadczy????

Że jest taki jak one, jego lustrzane odbicia i bliźniaczki mentalne,  a jakie one są...😂

Gość Gość
7 minut temu, Gość lia napisał:

Tobie się wydaje że jesteś lepsza a tak naprawdę jesteś nadęta jak bufon i masz o siebie zbyt wysokie mniemanie 

Gość Gość
9 minut temu, Gość lia napisał:

To że Ty masz o siebie takie cudowne zdanie nie znaczy wcale że serio jesteś lepsza , może ona była od Ciebie lepsza ale ty masz wysokie ego 

Gość J@a
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tobie się wydaje że jesteś lepsza a tak naprawdę jesteś nadęta jak bufon i masz o siebie zbyt wysokie mniemanie 

Delikatnie powiedziane. 

Gość Etykiety

Poza tym jesteś z prostakiem skoro był z dziewczyną z braku laku. To świadczy o nim naprawdę "wspaniale" 😄 współczuję. 

Gość Gość

Aż mi sie przypomniał wierszyk o samochwale 😄 spusc z tonu księżniczko bo żaden z ciebie cud 😄 takich samochwał z mania wyższości jest wiele 😄

Nie chcę Cię martwić, ale skoro wcześniej był z dziewczyną "z braku laku" nie znaczy, że Ciebie traktuje inaczej. To nie jest złośliwość. Oczywiście super, że masz wysoką samoocenę, ale to ze Ty siebie tak dobrze postrzegasz wcale nie znaczy, że on Cię widzi w taki sam sposób. To, że ją dla Ciebie rzucił (bo tak wnioskuję) nie oznacza, że jesteś "lepsza" - po prostu byłaś "świeża" i to był Twój główny atut (zresztą jak wszystkich kochanek) :)

Gość Gość

Pewność siebie nie znaczy o twojej prawdziwej wartości, niektóre kobiety są beznadziejne a uważają się za bóstwo,niektóre kobiety są cudowne a mają się za nic 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ojooojoj, tylko sie nie obśliń😆

Gość Gość

Ciebie też może traktować jak punkt przejściowy do lepszej,nie bądź taka podła dla jego byłej bo ty też możesz tak skończyć 

Gość Gość

Ojooojoj, tylko sie nie obśliń😆

Ty się slinisz na byla ex żałosna jesteś 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciebie też może traktować jak punkt przejściowy do lepszej,nie bądź taka podła dla jego byłej bo ty też możesz tak skończyć 

I jego następna laska jak spojrzy na Ciebie też powie "ale czupiradło jak mógł z nią być " 😄

Gość lia

To ja pisze, ze nie dowartosciowuje sie cudzym nieszczesciem a wy mi zarzucacie podlosc? 😮 nie obracajcie kota ogonem 😕

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty się slinisz na byla ex żałosna jesteś 

Ojooojoooj

Gość lia

Za szybko wysnuwacie zle wnioski.Po 1 nie bylam kochanką.On z nia zerwał rok temu,a my poznalismy sie miesiac temu.

Po 2. Ja o sobie mysle tak sobie- sa dni ze lepiej, a czesciej  zle zupelnie bez powodu. I pisze to na serio, nie jestem falszywie skromna.Ale to otoczenie uwaza mnie za wspaniałą i zawsze tak było. Bo slodka, zabawna inteligentna, sliczna. I dziwia sie ze wybralam obecnego.On zachwycony, piszczy z radosci,nieba by mi przychylil. Do kolegi pisal ze trafilo sie slepej kurze ziarno. A z tamta byl, jak wiekszosc mezczyzn, z braku laku

Gość gość

On mówi źle o swojej ex bo to ona go rzuciła. A ty na pewno dodajesz coś od siebie. Jak była w twoim wieku to była od ciebie duuuużo lepsza no i (do dzisiaj) bez takich balastów, jak aborcja. 

Gość lia

Ty chyba mnie z kims mylisz. Ja mialam tylko 1 partnera seksualnego  i nigdy nie bylam w ciazy. z obecnym nie wspolzyje dopochwowo. A ta ex to byla rzucona przez niego a nie na odwrot bo nawet miala sprawe sadowa, nakaz niezblizania sie bo wystawala pod jego domem cale dni,wysylala rozne smsy, dluga historia.

Gość Gość
31 minut temu, Gość lia napisał:

Za szybko wysnuwacie zle wnioski.Po 1 nie bylam kochanką.On z nia zerwał rok temu,a my poznalismy sie miesiac temu.

Po 2. Ja o sobie mysle tak sobie- sa dni ze lepiej, a czesciej  zle zupelnie bez powodu. I pisze to na serio, nie jestem falszywie skromna.Ale to otoczenie uwaza mnie za wspaniałą i zawsze tak było. Bo slodka, zabawna inteligentna, sliczna. I dziwia sie ze wybralam obecnego.On zachwycony, piszczy z radosci,nieba by mi przychylil. Do kolegi pisal ze trafilo sie slepej kurze ziarno. A z tamta byl, jak wiekszosc mezczyzn, z braku laku

Ty jesteś stuknieta i to nie chodzi o fałszywą skromność , mówisz o sobie śliczna a pewnie dla 99 % ludzie jesteś 5,5 na 10 rozpuszczone lalunie tak mają że im otoczenie wmawia wspaniałośc

Gość Gość
5 minut temu, Gość lia napisał:

Ty chyba mnie z kims mylisz. Ja mialam tylko 1 partnera seksualnego  i nigdy nie bylam w ciazy. z obecnym nie wspolzyje dopochwowo. A ta ex to byla rzucona przez niego a nie na odwrot bo nawet miala sprawe sadowa, nakaz niezblizania sie bo wystawala pod jego domem cale dni,wysylala rozne smsy, dluga historia.

Chwalisz się czy zalisz ? Czuć od Ciebie przedszkolem , dorosnij i przestań być rozpuszczonym smarkiem 

Gość Gość

Moze ta dziewczyna miała problemy psychiczne albo była chora , nie tobie panienko oceniać drugiego człowieka, Ciebie też ktoś może ocenić że jesteś taka i taka 

Gość Gość

Twoje wypowiedzi są pozbawione logiki, mówisz że Cię to nie dowartosciowuje a jednocześnie piszesz że jesteś LEPSZA więc to co piszesz to oksymoron, bo samo to że piszesz że jesteś w twoim mniemaniu lepsza cie dowartosciowuje 

1 godzinę temu, Gość lia napisał:

. A nawet dziwnie sie czuje ze mogl byc z tak byle jaka kobieta-jak to o nim swiadczy????

trafne spostrzeżenie.

Gość lia

boze, co za analfabetki tu siedzą

Gość Gość

boze, co za analfabetki tu siedzą

Największą jesteś ty , Bóg sie pisze z duzej litery i przez ó z kreska 

Gość lia

Największą jesteś ty , Bóg sie pisze z duzej litery i przez ó z kreska 

ah ten ból dupy, moje błędy to nic w porownaniu z tym co tu czytam

Gość Gość

ah ten ból dupy, moje błędy to nic w porownaniu z tym co tu czytam

Ale ty jesteś pusta i zadufana w sobie, się nie dziw jak ten facet Cię szybko wymieni na lepsza 

Gość lia
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Twoje wypowiedzi są pozbawione logiki, mówisz że Cię to nie dowartosciowuje a jednocześnie piszesz że jesteś LEPSZA więc to co piszesz to oksymoron, bo samo to że piszesz że jesteś w twoim mniemaniu lepsza cie dowartosciowuje 

Napisałam, że WEDŁUG INNYCH jestem lepsza. Od zawsze byłam uwielbiana.A swoim zdaniem, jestem normalna, w sumie większość ludzi niczym się nie różni . I napisalam ze mnie to smuci a nie dowartosciowuje.NAUCZ SIE CZYTAC BO NIE CHCE MI SIE POWTARZAC

Gość lia
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ale ty jesteś pusta i zadufana w sobie, się nie dziw jak ten facet Cię szybko wymieni na lepsza 

To ja wymieniam facetow a nie oni mnie

Gość Gość

Ach jestem cichodajka