Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Otyły mężczyzna jest niewidzialny dla atrakcyjnych kobiet, smutneto bardzo, przeciez on moze miec super charakter

Polecane posty

Gość Gosc

Ojojoj na prawdę? A otyła i brzydka kobieta tez może być wartościową i mieć super charakter ale Ty byś na taka zwrócił uwagę? Nie sadze, większość facetów by ja olała a za piękna i niekoniecznie porzadna byscie się uganiali. Nie bądź hipokryta. KAZDY na początku patrzy na wygląd, czy to facet czy kobieta a później na charakter. Bez pociągu fizycznego nie ma dobrego związku wiec pogodz się z tym ze nie tylko charakter gra role i zrób cos z sobą, schudnij i zadbaj o siebie to może będziesz miał większe powodzenie. 

Gość Gość

Nie uogólniałabym tak bardzo :) Znam szczęśliwe związki grubych facetów z obiektywnie przepięknymi kobietami, więc różnie to bywa :)

Gość Pola

Super charakter?Czyli biedny miś. Właśnie u faceta poznaje się charakter po tym ze jest skuteczny a otyłość świadczy o tym ze ktoś jest leniwy niedbaly i nie dba o siebie i to maja być dobre cechy. 

Gość Pani
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie uogólniałabym tak bardzo 🙂 Znam szczęśliwe związki grubych facetów z obiektywnie przepięknymi kobietami, więc różnie to bywa 🙂

Kasa, kasa, kasa, kasa......;) nadziany miś - dobre życie, a ze brzydszy... to tym lepiej - samej nie trzeba sie pilnować a i nie pójdzie Ci w bok, bo jest na to za brzydki 😉

Gość Pani

Dodam, że nadziany miś z nadwagą to idealny materiał na dobrotliwego mężą... a seks? cóż... od tego jest umięśniony i wysportowany kochanek na boku... miś przecież i tak się nie połapie ;))

Gość EEE

To tak jak nieatrakcyjna kobieta dla (nawet otyłego) mężczyzny.

Może mieć, jasne. Ale równie prawdopodobne jest to, że jego charakter będzie wprost proporcjonalny do wyglądu 🙂To, że człowiek się zapuści i nie dba o swoją fizyczność nie znaczy automatycznie, że zyskuje na osobowości. Poza tym nie oszukujmy się, ale otyłość nie jest apetyczna i mało kogo pociąga. Dlaczego kobiety miałyby się łasić na kogoś, kto nie jest dla nich atrakcyjny wizualnie skoro mogą mieć przystojnego, zadbanego faceta z fajnym charakterem? Tak, wyobraź sobie, że to jest możliwe i czasem w przyrodzie występuje 🙂 

25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ojojoj na prawdę? A otyła i brzydka kobieta tez może być wartościową i mieć super charakter ale Ty byś na taka zwrócił uwagę? Nie sadze, większość facetów by ja olała a za piękna i niekoniecznie porzadna byscie się uganiali. Nie bądź hipokryta. KAZDY na początku patrzy na wygląd, czy to facet czy kobieta a później na charakter. Bez pociągu fizycznego nie ma dobrego związku wiec pogodz się z tym ze nie tylko charakter gra role i zrób cos z sobą, schudnij i zadbaj o siebie to może będziesz miał większe powodzenie. 

O tym to już nawet nie mówię. Sam źle wygląda, ale pewnie z kobiet, które nie mają idealnej figury się naśmiewa i nimi gardzi. Nieraz już widziałam takich zapasionych oblechów, którzy w bardzo okrutny sposób komentowali wygląd dziewczyn, którym daleko było do ideału. Niech "Janusze" spojrzą najpierw na siebie, a dopiero potem wymagają, bo to co robią to po prostu komedia...

19 minut temu, Gość Pola napisał:

Super charakter?Czyli biedny miś. Właśnie u faceta poznaje się charakter po tym ze jest skuteczny a otyłość świadczy o tym ze ktoś jest leniwy niedbaly i nie dba o siebie i to maja być dobre cechy. 

To też. Pewnie taki facet ma duże kompleksy i będzie też umniejszał i wytykał mankamenty nawet ładnej dziewczynie, żeby się jej kosztem dowartościować. Zauważyłam, że tego rodzaju mężczyzna najczęściej obniża kobietom poczucie własnej wartości 🙂 

Gość gość

Tak i otyłe kobiety na pewno to docenią.

Gość gość
32 minuty temu, Gość Gosc napisał:

ja lubię grubsze i na stałe też .

Gość Xxx

Moj mąż jest otyły, ja nie jestem . Jestem zrobiona , mogę powiedzieć ze atrakcyjna. 

Gość gość
26 minut temu, Gość Pola napisał:

Leniwy albo chory. Nie każda chce być pielęgniarką przez resztę życia.

Gość gość

gruby facet tak nie pasuje za bardzo , co innego kobitka z tyłkiem , biustem i udkami większymi .

Gość gość
46 minut temu, Gość gosc napisał:

.

Dlaczego zaraz smutne. Jest przecież tyle grubych kobiet z super charakterem. Tylko brać.

Gość gosc
48 minut temu, Gość gosc napisał:

.

Tak jak otyla kobieta jest niewidzialna dla atrakcyjnych mezczyzn ,no chyba ze chca ja wykorzystac. Co w tym smutnego i dziwnego??? bez pociagu seksualnego nie da sie stworzyc szczesliwego zwiazku....przyjazn to co innego,czy relacje rodzinne , ale nie relacja k-m

Gość Pani
2 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Moj mąż jest otyły, ja nie jestem . Jestem zrobiona , mogę powiedzieć ze atrakcyjna. 

Ma kasę / dobrze zarabia jak rozumiem?

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dlaczego zaraz smutne. Jest przecież tyle grubych kobiet z super charakterem. Tylko brać.

No, właśnie. Tyle dziewczyn płacze w poduszkę z powodu nadwagi. A tu smutny otyły ma wolne moce przerobowe. Sparować się i zaraz będzie dwoje wesołych.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Pani napisał:

Ma kasę / dobrze zarabia jak rozumiem?

Niekoniecznie. Wystarczy, że daje się walić po rogach.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

No, właśnie. Tyle dziewczyn płacze w poduszkę z powodu nadwagi. A tu smutny otyły ma wolne moce przerobowe. Sparować się i zaraz będzie dwoje wesołych.

Chyba żartujesz... myślisz, że dla takiego faceta targetem są kobiety otyłe? Tak powinno być, ale mężczyźni mają to do siebie, że mają zawyżoną samoocenę i nawet jeśli sami źle wyglądają, to uważają, że powinna się nimi zainteresować prawdziwa piękność. A jak dziewczyna ma trochę mankamentów, to od razu ją wyzywają i poniżają, chociaż sami wcale nie prezentują się atrakcyjniej. Takie są niestety realia 🙂

Gość gość

Podobne przyciąga podobne. Atrakcyjna dziewczyna szuka atrakcyjnego chłopaka, kobieta- mężczyzny. Atrakcyjny facet nie spojrzy na otyłą kobietę. 

Gość gość

z ciałkiem są lepsze 

Gość kalagor

Otyły mężczyzno z super charakterem dlaczego interesują Cię tylko atrakcyjne kobiety. Co za hipokryzja! Może zwróć uwagę na otyłe - jak Ty - też pewnie mają super charakter.

Gość Agatka czepek
1 godzinę temu, Mizo napisał:

Może mieć, jasne. Ale równie prawdopodobne jest to, że jego charakter będzie wprost proporcjonalny do wyglądu 🙂To, że człowiek się zapuści i nie dba o swoją fizyczność nie znaczy automatycznie, że zyskuje na osobowości. Poza tym nie oszukujmy się, ale otyłość nie jest apetyczna i mało kogo pociąga. Dlaczego kobiety miałyby się łasić na kogoś, kto nie jest dla nich atrakcyjny wizualnie skoro mogą mieć przystojnego, zadbanego faceta z fajnym charakterem? Tak, wyobraź sobie, że to jest możliwe i czasem w przyrodzie występuje 🙂 

O tym to już nawet nie mówię. Sam źle wygląda, ale pewnie z kobiet, które nie mają idealnej figury się naśmiewa i nimi gardzi. Nieraz już widziałam takich zapasionych oblechów, którzy w bardzo okrutny sposób komentowali wygląd dziewczyn, którym daleko było do ideału. Niech "Janusze" spojrzą najpierw na siebie, a dopiero potem wymagają, bo to co robią to po prostu komedia...

To też. Pewnie taki facet ma duże kompleksy i będzie też umniejszał i wytykał mankamenty nawet ładnej dziewczynie, żeby się jej kosztem dowartościować. Zauważyłam, że tego rodzaju mężczyzna najczęściej obniża kobietom poczucie własnej wartości 🙂 

Ty dobrze piszesz sama prawdę p facetach tak trzymaj 

Gość ...

Otylosc nie jest atrakcyjna. Nie jestesmy stworzeni do bycia otylym i niestety ale patrzac na instynkty pierwotne to podswiadomir osoba otyla kojarzy nam sie z brakiem zaradnosci, chorobami, zlymi genami. To jest pierwsza ocena, niestety bardzo wazna. Mozesz miec super charakter ale nie bedziesz pociagal fizycznir i nic z tego nie bedzie. 

Sama zlapalam sie na tym, ze kiedys olalam bardzo otylego faceta pomimo tego, ze byl mily. Ale wgl nie atrakcyjny. Mogl byc kolega. Ale kiedy zrzucil 40 kg.. wow. Wtedy to byl facet idealny mozna ppwiedziec. 

Calkiem inaczej patrzy sie na osoby zadbane czyli z waga w normie. nadwaga to choroba tak a propo

Gość thy
6 godzin temu, Mizo napisał:

Dlaczego kobiety miałyby się łasić na kogoś, kto nie jest dla nich atrakcyjny wizualnie skoro mogą mieć przystojnego, zadbanego faceta z fajnym charakterem? Tak, wyobraź sobie, że to jest możliwe i czasem w przyrodzie występuje 🙂

Czyli jednak potrafisz przyznać, że są fajni faceci?

Krok do przodu, brawo.

Gość taki obraz wasz
5 godzin temu, Mizo napisał:

Chyba żartujesz... myślisz, że dla takiego faceta targetem są kobiety otyłe? Tak powinno być, ale mężczyźni mają to do siebie, że mają zawyżoną samoocenę i nawet jeśli sami źle wyglądają, to uważają, że powinna się nimi zainteresować prawdziwa piękność. A jak dziewczyna ma trochę mankamentów, to od razu ją wyzywają i poniżają, chociaż sami wcale nie prezentują się atrakcyjniej. Takie są niestety realia 🙂

To kobiety mają zawyżoną samoocenę. Brzydka kobieta oczekuje przystojniaka, a na mężczyznę na swoim poziomie nawet nie spojrzy. Nawet przeciętny nie ma szans.

Gość Proste
4 godziny temu, Gość taki obraz wasz napisał:

To kobiety mają zawyżoną samoocenę. Brzydka kobieta oczekuje przystojniaka, a na mężczyznę na swoim poziomie nawet nie spojrzy. Nawet przeciętny nie ma szans.

Brzydcy faceci uganiaja sie za atrakcyjnymi kobietami. Staruchy obwisle uganiaja sie za mlodymi dziewczynami. Brzydale zapieprzaja żeby mieć 💵 i na nie poderwac atrakcyjna kobiete. Otwórz oczy dziecko. 

Gość gość

A może należy popatrzeć na kochającą kobietę a nie na atrakcyjną z wyglądem 10/10.Twój charakter chyba daje dużo do życzenia

Gość vvv
5 godzin temu, Gość Proste napisał:

Brzydcy faceci uganiaja sie za atrakcyjnymi kobietami. Staruchy obwisle uganiaja sie za mlodymi dziewczynami. Brzydale zapieprzaja żeby mieć 💵 i na nie poderwac atrakcyjna kobiete. Otwórz oczy dziecko. 

Otóż nie. Ja szukam normalnej dziewczyny, nie żadnej piękności. Ale te przeciętne i brzydkie mnie nie chcą, bo szukają przystojniaków.

Gość taki obraz wasz
5 godzin temu, Gość Proste napisał:

Brzydkie kobiety uganiają się za atrakcyjnymi mężczyznami. Staruchy obwisłe uganiają się za młodymi lub bogatymi facetami. Otwórz oczy.