Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anioł

Przytule i zaopiekuje się tobą

Polecane posty

Gość Gość

No  tak, Malinka,Ela ,k4k,parasolka ze  swoim kawałkiem nieba latają po  kafe i pokazują swój poziom żenady, bo szukają..więc nie rozsmieszajcie mnie tanimi swoimi poetyckimi tekstami.

Gość gość
Dnia 1.10.2019 o 03:06, Gość Anioł napisał:

nie musisz się bać, ani obawiać, będe z tobą i dziś i jutro, nikt cie już nie zrani, nie wykorzysta, nie będzie wytykał palcem lub ignorował, jeśli zechcesz płakać to płacz, dam ci moje ramie, otre twoje łzy, wysłucham twoje troski i obawy, pociesze, przytule, będziemy razem spacerować, czas nieistotny, będziemy przyglądać się naturze, podziwiać ją, patrzeć w niebo dniem i nocą, podziwiać, myśleć, jeść owoce tej ziemi, biegać boso po trawie, wspinać się na drzewa, żyć wolnością jak ptaki, nie musisz nic robić ani nikim być ani nikogo udawać, tylko być sobą, będziemy razem na zawsze, nie bój się, podaj mi swoją dłoń, razem damy rade, tylko otwórz swoje serce i przyjmij mnie

A dla mnie to nie jest tani tekst tylko fajna relacja, normalna gdzie dwoje ludzi się kocha i wspiera. Nie tylko miłość ale i przyjaźń coś fantastycznego.

Gość Anioł
Dnia 1.10.2019 o 23:11, Gość gość napisał:

Ile lat ma ten Anioł? 🙂 

Anioł ma powyżej 30

Gość Parassolka
Dnia 1.10.2019 o 14:27, Gość Pietuska napisał:

Błagam cię . Akurat ty o udolności i kulturze pisania tz.netykiecie, pisania nie powinnaś się wypowiadać  . Ja czytałam twoje fiszki zanim skasowałam konto na portalu poetyckim. 😉 Tak tak...kaczątko 

Jakie znowu fiszki ?Nie ty będziesz mi mówić co powinnam a co nie powinnam.Kaczątko?nie bądź infantylna.Co masz do mojej kultury pisania ?nie rozsmieszaj mnie.Fajnie tak z partyzanta kogoś obrażać?Miej odwagę się chociaż podpisać.

Gość Parassolka
Dnia 2.10.2019 o 08:30, Gość Gość napisał:

No  tak, Malinka,Ela ,k4k,parasolka ze  swoim kawałkiem nieba latają po  kafe i pokazują swój poziom żenady, bo szukają..więc nie rozsmieszajcie mnie tanimi swoimi poetyckimi tekstami.

Szukają??ja kogoś szukam??Nie wiedziałam!

Gość vvv
33 minuty temu, Gość Anioł napisał:

Anioł ma powyżej 30

Media czasem piszą o takich świniach co biją staruszki, gwałcą na komisariacie, zabijają paralizatorem, a potem sie przebierają za anioły. Fałsz nietrudno wyczuć. 

Gość 🙃🙃🙃
8 godzin temu, Gość Anioł napisał:

Anioł ma powyżej 30

Bliżej do 40? 🙂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 🙃🙃🙃 napisał:

Bliżej do 40? 🙂

Być tak żenująca zajęta kobietą albo mężatką i latać na kafe za facetem to trzeba wstydu nie mieć, bo szacunek nawet do siebie u takich bab nie istnieje