Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy 40 letni mezczyzna ma nie probowac zapoznac kolelzanek z pracy, jak dojdzie nowa kolezanka do firmy?

Polecane posty

Gość gosc

zalozmy przychodzi nowa 25 letnia dziewczyna do HR do firmy, to zle, ze on ją probuje zagadac w czasie obiadu lub na krotkiej przerwie przy automacie na kawe?

przeciez ludzie sie poznaja przez zagadywanie, tak tworza sie przyjaznie i milosci 🙂nie mowcie, ze ino tinder pozostaje dla 40 letniego mezczyzny, by znalezc zone

Gość Gość

Próbować można, ale ona może nie bardzo chcieć- z różnych powodów.

Gość Gość

Tracisz desperatem. Pogadać można ale liczenie na wiecej to nie wiem. Dlaczego tak się nie stroszycie do kobiet w waszym wieku? 

Gość gosc

To 3 czy 4 Twój temat na forum?

Gość Proste
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

To 3 czy 4 Twój temat na forum?

9 lub 10. 

Cap nie rozumie, ze nie spodobał się dziewczynie. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość gosc napisał:

pozostaje dla 40 letniego mezczyzny, by znalezc zone

Człowieku a ty przychodzisz do pracy czy do agencji matrymonialnej? Weź się do roboty lepiej.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Proste napisał:

9 lub 10. 

Cap nie rozumie, ze nie spodobał się dziewczynie.

A bo myślałem, że codziennie zagaduje od niej 😄 i co kosz to post na kafe

Gość gosc
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Człowieku a ty przychodzisz do pracy czy do agencji matrymonialnej? Weź się do roboty lepiej.

mam pieciodniowe l4

Gość Gość
42 minuty temu, Gość gosc napisał:

zalozmy przychodzi nowa 25 letnia dziewczyna do HR do firmy, to zle, ze on ją probuje zagadac w czasie obiadu lub na krotkiej przerwie przy automacie na kawe?

przeciez ludzie sie poznaja przez zagadywanie, tak tworza sie przyjaznie i milosci 🙂nie mowcie, ze ino tinder pozostaje dla 40 letniego mezczyzny, by znalezc zone

Jakby zagadywała Cię 60 latka to byś zrozumiał, że to irytujące, że ktoś stary względem Ciebie lata i liczy na coś. Jak miałam 22 lata to latał za mną 36 letni facet (sąsiad) i mój ojciec szybko wybił mu amory z głowy bo się poskarżyłam. Prz...ał mu po prostu, mama popierała. Ja się wstydziłam go potem spotkać, ale on też mnie unikał. Jestem dumna z taty :classic_smile:

Gość gosc

Właśnie, spojrzałbyś na 60-latkę? Też by cię wkurzała. Mnie by wkurzala na pewno.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakby zagadywała Cię 60 latka to byś zrozumiał, że to irytujące, że ktoś stary względem Ciebie lata i liczy na coś. Jak miałam 22 lata to latał za mną 36 letni facet (sąsiad) i mój ojciec szybko wybił mu amory z głowy bo się poskarżyłam. Prz...ał mu po prostu, mama popierała. Ja się wstydziłam go potem spotkać, ale on też mnie unikał. Jestem dumna z taty :classic_smile:

takie rozwiazania nie przystoja w panstwie prawa, zeby pobic sasiada, bo zakochal sie w sasiadce

co do 60 latki, masz racje, ale gdzie mi do niej? ja moge wciaz zalzyc rodzine i splodzic dzieci i miec przed soba szczeslwie zycie i preferowalbym to zrobic z dziewczyna z przedzialu 24-32 lata

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

preferowalbym

A młoda laska ma prawo układać sobie życie z kimś w jej wieku i co.

Zresztą załóżmy: macie dzieci, ona ma 25 ty 40, a za 10,lat to co - z tego wynika, że szukasz maszyny do sprzątania, zajmowania się dzieckiem, bo tobie się po prostu po 50-tce mniej będzie chciało. Wszystkiego ci się mniej będzie chciało. A jej 35 wręcz przeciwnie i cie zostawi. Szukaj kogoś w swoim wieku.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

A młoda laska ma prawo układać sobie życie z kimś w jej wieku i co.

Zresztą załóżmy: macie dzieci, ona ma 25 ty 40, a za 10,lat to co - z tego wynika, że szukasz maszyny do sprzątania, zajmowania się dzieckiem, bo tobie się po prostu po 50-tce mniej będzie chciało. Wszystkiego ci się mniej będzie chciało. A jej 35 wręcz przeciwnie i cie zostawi. Szukaj kogoś w swoim wieku.

ja bede dbal o finanse domu, o remonty, ona zas przejmie 80% opieki na dzieckiem

czyli tradycyjny model rodziny

do tego nie szukam karierowiczki, wole normalna dziewczyne

Gość serio??
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

80% opieki na dzieckiem

a jak będzie chciała 60 %?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

ja bede dbal o finanse domu, o remonty, ona zas przejmie 80% opieki na dzieckiem

czyli tradycyjny model rodziny

do tego nie szukam karierowiczki, wole normalna dziewczyne

ale trol 😄

Gość pessi

Autorze, z jakiegoś jesteś województwa, bo chyba trzeba wszystkie młode laski przestrzec..

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

ale trol 😄

trolem nazywasz kogoś, kto chce tradycyjnego malzenstwa?

wiem, ze teraz jest era LGBT itp ale kurcze nie mowcie mi, ze nie ma juz tradycyjych malzenstw, takch jak 40 lat temu !

Gość gosc

stary z tobą jest coś nie tak - kto to widział w procentach małżeństwo wyliczać. Przerażasz mnie!

Gość Gość

Jak miałam 25 lat to facet 40 lat to był dla mnie jakiś starawy typ.

Kobiety, które mają mężów z tak duża różnica wieku robią błąd- ok 40 lat libido kobiety idzie w górę,  a wtedy czy da radę 55 letni facet (może być słabo)

Gość gość

FACET OK 40 MOZE BYĆ INTERESUJACY, ALE NIE WTEDY GDY JAK AUTOR JEST PUSTYM,  STARYM, NUDNYM I UPIERDLIWYM RAMOLEM. Który do tego desperacko i namolnie  klei sie do młodszych koleżanek, a nic soba nie reprezentuje ani urodowo, ani intelektualnie ani charakterem. Od takiego każda ucieka, nawet stara i brzydka.Śmierdzi desperatem istalkerem  na kilometr

Gość moi drodzy

No tymi procentami to mnie zabiłeś.

Jestem w związku ze starszym gościem, wszystko jest 50/50.. Ogarnij się.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość moi drodzy napisał:

No tymi procentami to mnie zabiłeś.

Jestem w związku ze starszym gościem, wszystko jest 50/50.. Ogarnij się.

w malzenstwie moich rodzicow mama nie zajmowala sie rachunkami ani kontem w banku czy naprawianiem samochodu

tata zas nie podlewal kwiatow na balkonie ani nie robil prania i nie prasowal koszul

Gość Gość

Ma cie w doopie stary jelopie. Praca to koniecznosc spotykania.różnych zjeebow. Nie każdy ma na to ochote

Gość moi drodzy

w malzenstwie moich rodzicow mama nie zajmowala sie rachunkami ani kontem w banku czy naprawianiem samochodu

tata zas nie podlewal kwiatow na balkonie ani nie robil prania i nie prasowal koszul

Wiem, że tęsknisz za starym światem, ale żeby się tak nie dołować, pewne rzeczy trzeba odpuścić. I nie wszyscy będą tacy, jak Twoi rodzice - dlatego ich opuszczamy. 40 to tak naprawdę żaden wiek, za 10 jednak sam zobaczysz. Mój mąż jest 15 lat starszy ode mnie i widzę. Jedyne, czego nie robimy w trybie 50/50 to moje jęki, żeby chodził częściej do lekarzy i leczył swoje schorzenia, by być dłużej sprawnym fizycznie. Dziecko 20%? Chyba żartujesz. Rodzice dają siebie w 100%. Oboje. Zrozum to wreszcie, bo nie wychowasz swojego potomstwa na ludzi.

Gość moi drodzy

Wiem, że tęsknisz za starym światem, ale żeby się tak nie dołować, pewne rzeczy trzeba odpuścić. I nie wszyscy będą tacy, jak Twoi rodzice - dlatego ich opuszczamy. 40 to tak naprawdę żaden wiek, za 10 jednak sam zobaczysz. Mój mąż jest 15 lat starszy ode mnie i widzę. Jedyne, czego nie robimy w trybie 50/50 to moje jęki, żeby chodził częściej do lekarzy i leczył swoje schorzenia, by być dłużej sprawnym fizycznie. Dziecko 20%? Chyba żartujesz. Rodzice dają siebie w 100%. Oboje. Zrozum to wreszcie, bo nie wychowasz swojego potomstwa na ludzi.

Gość Gość
19 minut temu, Gość gosc napisał:

takie rozwiazania nie przystoja w panstwie prawa, zeby pobic sasiada, bo zakochal sie w sasiadce

co do 60 latki, masz racje, ale gdzie mi do niej? ja moge wciaz zalzyc rodzine i splodzic dzieci i miec przed soba szczeslwie zycie i preferowalbym to zrobic z dziewczyna z przedzialu 24-32 lata

Możesz preferować, tylko nie bądź namolny, okropne jest mieć w pracy upartego adoratora. Teoretycznie możesz spłodzic, w praktyce się okaże. U 40 latka jakość plemników (w teorii) nadal jest dobra, ale ilość jest mniejsza, to ważny czynnik. 

Gość gosc

rozumiem Cie i dziekuje za opinie

zycze szczescia w zwiazku

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Możesz preferować, tylko nie bądź namolny, okropne jest mieć w pracy upartego adoratora. Teoretycznie możesz spłodzic, w praktyce się okaże. U 40 latka jakość plemników (w teorii) nadal jest dobra, ale ilość jest mniejsza, to ważny czynnik. 

spokojnie, zagadalem dwa razy dziewczyne - nowa kolezanke w pracy , nie byla zbyt chetna do rozmowy to odpuszczam

a wiekszosc innych kobiet jest zajeta wiec ich nie podrywam

Gość gosc

pozostaje ino otwarte pytanie, czy tylko tinder mi pozostaje?

szukam powaznego zwiazku, malzenstwa

Oczywiscie zapoznac kazdy sie powinien z tym, ze zazwyczaj ludziom wystarcza imie, nazwisko i dzial w jakim jestes, ewntualnie IP. Na tym roznowa najczesciej sie konczy, no chyba ze ktos komus w oko wpadnie. Moja kolezanka ma 25, moj maz 35 i ona uwaza ze on jest stary he he