Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nienawidzą mnie bez powodu?

Polecane posty

Gość gość

Odbiło wszystkim? Starsze Panie nie odpowiadają mi  "Dzień Dobry", sklepowa jest niemiła, koledzy traktują mnie z buta. Ja staram się być uprzejmy i taktowny chociaż mam wielką ochotę w odwecie powiedzieć tak, aby komuś zabrakło języka. Co jest nie tak? Mam być chamem? bo chyba nie tędy droga. Chyba że tędy, ale z racji, że chamem nie jestem, nie zamierzam udawać kogoś kim nie jestem przy bandzie wioskowych arystokratów by dać im satysfakcję, że ich prymitywne zachowanie robi na mnie wrażenie.

Gość Andżelika

Ja też cię nienawidzę, nie odzywaj się do mnie chamie!

Gość witamy w Polsce
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Odbiło wszystkim? Starsze Panie nie odpowiadają mi  "Dzień Dobry", sklepowa jest niemiła, koledzy traktują mnie z buta. Ja staram się być uprzejmy i taktowny chociaż mam wielką ochotę w odwecie powiedzieć tak, aby komuś zabrakło języka. Co jest nie tak? Mam być chamem? bo chyba nie tędy droga. Chyba że tędy, ale z racji, że chamem nie jestem, nie zamierzam udawać kogoś kim nie jestem przy bandzie wioskowych arystokratów by dać im satysfakcję, że ich prymitywne zachowanie robi na mnie wrażenie.

Bądź chamowaty jak otoczenie, wtedy będziesz normalny :)

Gość gość

Buractwo to nie mój styl.

Pytam tylko czemu tak się dzieje? Ja nikomu nic złego nie zrobiłem, a ludzie zachowują się jakbym im wszystkie hamburgery z promocji zajebał.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Buractwo to nie mój styl.

Pytam tylko czemu tak się dzieje? Ja nikomu nic złego nie zrobiłem, a ludzie zachowują się jakbym im wszystkie hamburgery z promocji zajebał.

Ludzie zachowują się chamsko przez swoje niepowodzenia. Człowiek szczęśliwy jest miły i uprzejmy. 

Gość gość

I co, prawie wszyscy nagle przestali być szczęśliwi?

Gość Zpaznokcilakier

Na to wychodzi ,że wszyscy. Ludzie szczęśliwi i tacy, którym się układa są uprzejmi  i sympatyczni dla innych. To nie Ty masz problem, problem mają ci którym się nie układa i odreagowują swoje frustracje. 

Gość

A może jesteś nadwrażliwy? Może brak uśmiechu na twarzach obcych ludzi uważasz za nienawiść?

Gość gość

To na mojej twarzy jest brak uśmiechu, co nie znaczy że jestem niemiły. Zawsze staram się być uprzejmy, no ale jak ktoś się w odwecie zachowuje jak burak, gotuje się we mnie chociaż tego nie pokazuję. Ja nie jestem w czepku urodzony ale z tego powodu że nie jestem, "Dzień Dobry" mimo wszystko odpowiadam jak ktoś mi mówi. To nie jest wbrew pozorom trudne (przynajmniej dla mnie). Widać że niektórzy uważają się za lepszego ode mnie i mi nie odpowiadają. Szkoda tylko dla nich że nie mają podstaw by tak się czuć.

Powoli zaczynam gardzić tym pieprzonym wieśniactwem przyprawionym szczyptą dulszczyzny.

Gość gość

Widać że niektórzy uważają się za lepszych ode mnie i mi nie odpowiadają. Szkoda tylko (dla nich) że nie mają podstaw by tak się czuć. *

Gość Rrr
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Widać że niektórzy uważają się za lepszych ode mnie i mi nie odpowiadają. Szkoda tylko (dla nich) że nie mają podstaw by tak się czuć. *

Daruj sobie to cale sztuczne dzien dobry, bedzie ci lepiej, i innym odpuscisz, zobaczysz ze ktos ma faze na dzien dobry to sam odpowiesz, po co ci ta odezwa, zeby sie wkur.wiac? Badz soba, nic nie chciej od innych, zyj swoim zyciem, postawa roszczeniowa to pułapka, spalisz sie na tym