Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Polacy zmądrzeli! Prawo i Sprawiedliwość może liczyć na prawie 55 proc. poparcie.

Polecane posty

Gość Adrian

Do takiego wyniku przyczynił się Sławomir Neumann Ojciec Chrzestny PRAWORZĄDNOŚCI I DEMOKRACJI praktycznie realizowanej przez PO. Dobrze wiemy, że przy maksymalnym wykorzystaniu zasobów to obecnie 55%. Zrobić wszystko co można! Jeszcze tydzień!!!

Gość gość

Ja 4 lata temu głosowałam na PiS i ich popierałam; - teraz po 4 latach jestem zawiedziona tymi rządami; PiS - w ciągu ostatnich 4 lat pokazało że nie jest żadną prawicą; - to jest jakaż partia chłopska, wiejska, ludowa, z wieloma programami socjalnymi i konserwatywnym światopoglądem - taka sama jak PSL; 

Gość gosc

jaka jest różnica między PiS-em a PSL-em???

Gość gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Zauważyliście że nawet w sposobie prowadzenia polityki PiS jest podobne do PSL ???  

Gość gość
35 minut temu, Gość gosc napisał:

według mnie:

PSL - jest to partia która świetnie odnalazła się zarówno w PRL-u jak i w IIIRP....

PiS - jest taką partią która jakby wzorowała się na PSL-u ….  

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja 4 lata temu głosowałam na PiS i ich popierałam; - teraz po 4 latach jestem zawiedziona tymi rządami; PiS - w ciągu ostatnich 4 lat pokazało że nie jest żadną prawicą; - to jest jakaż partia chłopska, wiejska, ludowa, z wieloma programami socjalnymi i konserwatywnym światopoglądem - taka sama jak PSL; 

akurat mój głos poparcia stracili ; który mieli 4 lata temu....

Gość Gość

Ja na PiS, nigdy

Gość gość

To głosujcie na PO,niedługo bedziecie niewolnikami we własnym kraju i to bez skarpetek:classic_biggrin:

Gość gość

Głosując na PO to tak samo jakbym dziękował złodziejowi, że okradł mój dom i jeszcze przepraszał,że było w nim tak mało.Nigdy nie zagłosuję na przestępczą PO!

Gość gość

nie lubię ani pis-u;, ani,platformy, ani psl-u, Biedronia też nie chcę  -  zostaje "Konfederacja"

Gość gość

WAŁĘSA POKAZAŁ JAKI JEST NAPRAWDĘ 24 GODZINY PO POGRZEBIE KORNELA MORAWIECKIEGO.JESZCZE GORSZE OD TEGO JEST TO ŻE WIDZOWIE OCHOCZO KLASKALI. KAŻDY Z NICH BĘDZIE TWIERDZIŁ ŻE TO NIE ON KLASKAŁ. https://www.tvp.info/44718280/walesa-o-sp-kornelu-morawieckim-kozaczy-i-zaklada-solidarnosc-walczaca-to-zdrajca

Gość joel
49 minut temu, Gość gość napisał:

Głosując na PO to tak samo jakbym dziękował złodziejowi, że okradł mój dom i jeszcze przepraszał,że było w nim tak mało.Nigdy nie zagłosuję na przestępczą PO!

Jakie przestepstwa popełniła PO ?

4 godziny temu, Gość gosc napisał:

PSL przez ostatnie kilka lat pokazało się z najgorszej strony na scenie politycznej , zachowywali się jak chorągiewka na wietrze, 

jak kurtyzana w burdelu , przeciwna rolnikom , nawet najwierniejsi z PSL uciekli do PiS !