Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toxiceted

Lumpeks „Na komnatach”. S A L E!!!!!

Polecane posty

Gość Toxiceted

Cudniś w klimacie 1listopadowym? Czy to cEmentarz?

Gość usjsndd

Odwalta sie od dziecka, to nie jej wina ze jej matka ja tak ubiera. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość usjsndd napisał:

Jak ci się nie podoba co tu się pisze, to spadaj stąd.Druga matrona się znalazła co będzie rozkazywać kto co może pisać, a co nie.

Gość Gosc

I obiecanego bloga z urodzin nie ma, tam co jeb w tą imprezę. Ja to nawet myślę, że te urodziny były od początku planowane na drugi dzień, a pierwszego tylko fotki dla sponsorów.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość usjsndd napisał:

Nie bój się Grażynka nie przeczyta tego, ona tylko angielski rozumie, bo mamusia takie książeczki jej czyta.

Gość Trach
4 minuty temu, Gość usjsndd napisał:

Na prawdę myślisz, że ktoś przywala się do tej małej bidulki??? Kim trzeba być, żeby pomyśleć o Gajce jako atakowanej dziecinie. Toksyczna matka wyrzygująca takie zdjęcia w świat jest tu piętnowana. I nie o ubiór tu chodzi. O kontekst. Pierwsze skojarzenie to dziecko siedzące pod grobem

Gość True

Niestety mega brzydkie to dziecko jest, przykry fakt. Bubson dorabia ideologię do tego ukrywania dzieciaka, a widać najzwyczajniej nie ma się czym chwalić. I mówię od razu: z madkami nie gadam -bachor urodą nie grzeszy i tyle. 

Gość Gosc

Dziecko z sierocinca siedzi obok zmurszalego nagrobka, w raczce sciska kwiatek, ktory litosciwie wetknela mu bogata pani 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Trach napisał:

Na prawdę myślisz, że ktoś przywala się do tej małej bidulki??? Kim trzeba być, żeby pomyśleć o Gajce jako atakowanej dziecinie. Toksyczna matka wyrzygująca takie zdjęcia w świat jest tu piętnowana. I nie o ubiór tu chodzi. O kontekst. Pierwsze skojarzenie to dziecko siedzące pod grobem

Niech booobson siebie na ig pokaże jak obwarzanki lub pańska skórkę na cementarzu zajada

Gość Gość
7 minut temu, Gość True napisał:

Niestety mega brzydkie to dziecko jest, przykry fakt. Bubson dorabia ideologię do tego ukrywania dzieciaka, a widać najzwyczajniej nie ma się czym chwalić. I mówię od razu: z madkami nie gadam -bachor urodą nie grzeszy i tyle. 

Właśnie. I te które uważają że nie należy o dziecku pisać że nie jest słitaśne i kiut niech lepiej pomyślą kim jest L. Matką wstydzącą się własnego dziecka! 

Gość Gość
7 minut temu, Gość True napisał:

Właśnie. I te które uważają że nie należy o dziecku pisać że nie jest słitaśne i kiut niech lepiej pomyślą kim jest L. Matką wstydzącą się własnego dziecka! 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niech booobson siebie na ig pokaże jak obwarzanki lub pańska skórkę na cementarzu zajada

Wez... Jeszcze grob jankami obstawi, poleci po serwetki i makaronsy, wkasa aeteri i bedzie sooool kjut cementarnie 😱

Gość Uuuu
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wez... Jeszcze grob jankami obstawi, poleci po serwetki i makaronsy, wkasa aeteri i bedzie sooool kjut cementarnie 😱

Pastelowe Zaduszki

Gość XxxxxL

Obywatelko Gajko, co tak na betonie siedzicie? Jeszcze „wilka” dostaniecie! 

Gość Gość

A może ona celowo taką bidulę z małej robi żeby alimenty większe wyegzekwować od wojaka. Albo może aby ktoś jakąś zapomogą je wspomógł bo żyją w ubóstwie?

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A może ona celowo taką bidulę z małej robi żeby alimenty większe wyegzekwować od wojaka. Albo może aby ktoś jakąś zapomogą je wspomógł bo żyją w ubóstwie?

Tatodziadek harujący na TIRach odpala pierworodnej kieszonkowe takie, że hej! Pielęgnuje lenistwo i rozmemłanie życiowe Luśki. To ona gra rolę bidulki emocjonalnej w rodzinie. Wykorzystuje kogo się da. Jak się da.

Gość Futro
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Ubóstwie? Z setką świec za 90 zeta jedna i kilkudziesięcioma flakonami perfum po trzy stówki za flakon? 

Gość Gość

Serio Lemur powinien iść do psychiatry. Ta ostatnia fotka jest okropna. Dre zrób coś! 

Gość yyyy

Gerls, ta sama fota jest 10 zdj wcześniej. Tylko, ze wtedy mala siedziala na pomniku, a teraz pod :) 

Gość gość

Mam pytanie w związku z ostatnią fotą.

Nie jestem na bieżąco z losami wybitnej i latorośli. 

Czy one ukrywają się gdzieś na  cmentarzu jak za czasów powstania?

Gość Gość

To nie jest nagrobek kre ty nki tylko fontanna. Jezzzuuuu..

Gość Edith

Dziewczyny czy sztybety też można upolować? Bo w lutym ide w góry. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość yyyy napisał:

Gerls, ta sama fota jest 10 zdj wcześniej. Tylko, ze wtedy mala siedziala na pomniku, a teraz pod 🙂

Warte pod pomnikami, to ona ma w genach 😜

Gość gość
3 godziny temu, Gość Uuuu napisał:

Pastelowe Zaduszki

Duch dziecka zmarłego na hiszpańską grypę pojawiający się na cmentarzu. Tak jak zostało pochowane, tak się pokazuje, w oryginalnych, lekko strawionych przez robale ciuchach.

Sorry, takie mam skojarzenie, nic na to nie poradzę. Każdy ma prawo interpretować zdjęcie tak, jak chce. Ja to widzę tak, a mam prawo przypuszczać, że to celowa stylizacja z okazji halołin.

A że bez gustu, smaku, umiaru i minimalnego poczucia obciachu? Pretensje do tego dekla Lemura.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Edith napisał:

Dziewczyny czy sztybety też można upolować? Bo w lutym ide w góry. 

Zalezy czy bedziesz NA apartamencie? Czy jak zwykla Kowalska w hotelu? No sadzac po tym, ze sie udzielasz na forum, to zapewne nie jestes grupa docelowa 😉

Jak chcesz, to widzialam buty po Gajce na sale 😆

Gość gosc

Na zajęciach z grafiki użytkowej prowadzący ćwiczenia zaczynał każde zajęcia od zdania: jeśli twojemu klientowi twoje dzieło kojarzy się z czymś, z czym tobie się nie kojarzy, to próbuj dalej. Bo jeśli jedna osoba tak interpretuje, to takich osób może być 1000. 

Uczył nas pokory i szerokiego patrzenia na świat. To że w zamkniętym umyśle Paplotki jesienne zdjęcie dzieciaka siedzącego przy nietypowym betonowym rzeźbionym elemencie, w dodatku ma w dłoni kwiatuszek - to wizja sympatycznego zdjęcia dziewczynki jesienią - to jej problem. Ja też widzę tu klimat cmentarny, no niestety.

Gość eeeeeeee
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Dziecko z sierocinca siedzi obok zmurszalego nagrobka, w raczce sciska kwiatek, ktory litosciwie wetknela mu bogata pani 🙂

Andresen i  "Dziewczynka z zapałkami". Maskra. Dziecka się nie czepiam...dziecko jak dziecko dla matki zawsze najpiękniejsze. Rozumiem bojkot stylizacji z Pepco czy KIK, ale skąd Ona ma te ciuchy ? 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gcvd napisał:

Domi w ciazy?!?

A ty i d i o t k o ?