Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaś Kowalski

Obserwacja: Blondynki to największe malkontentki i marudy

Polecane posty

Gość Jaś Kowalski

nie sposób zadowolić blondyne, dlatego wole brunetki i inne szatynki a nawet rude, blondynki to same problemy

Gość Gość

Bredzisz ja zmieniam kolor włosów cały czas I nie ma różnicy jaki mam zawsze jesten wredna xD

Gość Gość

Przypisywanie cech do koloru włosów to jak wróżenie z fusów 

Gość Gość

Tak samo jak mówi się że blondynki są głupie A tym czasem najwięcej dresiar się farbuje na czerń xD

Gość andżeu
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak mówi się że blondynki są głupie A tym czasem najwięcej dresiar się farbuje na czerń xD

Kurczę masz rację i do tego ubierają się całe na czarno lub tandetny róż. Natomiast naturalne blondynki są piękne, bo ten kolor włosów odmładza :) to i wymagania duże.

Gość Gosc

K u r w a to już robi się nudne. Baby są żałosne 

Gość Gość
9 minut temu, Gość andżeu napisał:

Kurczę masz rację i do tego ubierają się całe na czarno lub tandetny róż. Natomiast naturalne blondynki są piękne, bo ten kolor włosów odmładza 🙂 to i wymagania duże.

Naturalna blondynka też może być brzydka jak noc xD włosy to tylko włosy 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A nic już tak nie szpeci jak głupota i zyebany charakter a nie jakieś tam włosy 

Gość andżeu
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisałeś tak bo w życiu naturalnej blondynki nie widziałeś, musiałeś zadowolić się farbowanymi. Jasne włosy idą w parze z jasną karnacją, takie kobiety wyglądają bardzo delikatnie i młodo to sama genetyka. Brunetki i szatynki mają cięższe rysy twarzy.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość andżeu napisał:

Napisałeś tak bo w życiu naturalnej blondynki nie widziałeś, musiałeś zadowolić się farbowanymi. Jasne włosy idą w parze z jasną karnacją, takie kobiety wyglądają bardzo delikatnie i młodo to sama genetyka. Brunetki i szatynki mają cięższe rysy twarzy.

Bredzisz jak ciemnowlosa ma delikatne rysy twarzy to jej ciemny kolor włosów nie zaszkodzi , jak blondynka ma szczurzą albo orlą twarz to jej żaden blond nie pomoże 

Gość Jakub

blondyny są głupie a ponadto marudy okropne, nigdy więcej blondyny

Gość aaa

Bardzo lubię blondynki i rude. Natomiast nie wiązałbym charakteru z kolorem włosów. Przecież większość kobiet ma pofarbowane.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość aaa napisał:

Bardzo lubię blondynki i rude. Natomiast nie wiązałbym charakteru z kolorem włosów. Przecież większość kobiet ma pofarbowane.

Jednej bardziej pasuje blond drugiej ciemny brąz,czarne nie pasują nikomu Bo to tak samo nie naturalny kolor jak różowy czy zielony , natomiast po co kazać się komuś farbowac na blond jak mu w ciemnych lepiej 

Gość andżeu
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Bredzisz jak ciemnowlosa ma delikatne rysy twarzy to jej ciemny kolor włosów nie zaszkodzi , jak blondynka ma szczurzą albo orlą twarz to jej żaden blond nie pomoże 

Nie bredzę. Z wiekiem ciemnieją nam włosy i dlatego ewolucyjnie podświadomie wiążemy kolor włosów z wiekiem kobiety. Oczywiście mówimy o NATURALNYCH blondynkach, rudych, brunetkach i szatynkach. Widziałeś w życiu naturalną 27 letnią jasną (bez problemu widać żółty kolor włosów) blondynkę? Wątpię, raczej same tlenione blondynki.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jednej bardziej pasuje blond drugiej ciemny brąz,czarne nie pasują nikomu Bo to tak samo nie naturalny kolor jak różowy czy zielony , natomiast po co kazać się komuś farbowac na blond jak mu w ciemnych lepiej 

Od urodzenia mam  czarne,rodzice byli czarni jak Cyganie i nie wiem czemu mam się zmieniać,bo lubię ten kolor i mi pasuje 😁

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Cóż mi świadomie, czy podświadomie podobają się kobiety o jasnych włosach. Może być kobiecie lepiej w ciemnych brązowych nic mi do tego. Jednak na pewno mnie nie zainteresuje. Nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem partnerki dlatego mogę sobie pozwolić na własne preferencje.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak nie pasują? Czarne pasują naturalnym brunetkom o ciemnej oprawie oczu. Większość ludzi na świecie ma czarne włosy. Takim znowu bardzo jasny blond nie pasuje. Wyglądają wtedy jak farbowane lisy. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość andżeu napisał:

Nie bredzę. Z wiekiem ciemnieją nam włosy i dlatego ewolucyjnie podświadomie wiążemy kolor włosów z wiekiem kobiety. Oczywiście mówimy o NATURALNYCH blondynkach, rudych, brunetkach i szatynkach. Widziałeś w życiu naturalną 27 letnią jasną (bez problemu widać żółty kolor włosów) blondynkę? Wątpię, raczej same tlenione blondynki.

Ja znam jedna naturalna blondynke i to jasna, jest brzydka jak noc , to nie chodzi o kolor włosów niektórzy ludzie są szpetni i im żaden kolor nie pomoże 

Gość nieuk a się wypowiada
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Głupi jesteś czy co? Czarne włosy są naturalnym kolorem powszechnie występujących wśród ludzi np. azjatów.

Gość Gość
6 minut temu, Gość andżeu napisał:

Akurat jeśli chodzi o kolor włosów to najbardziej korzystny dla europejek jest jasny brąz, blond sprawia często ze kobieta wygląda jak przezroczysta a bardzo ciemne wyostrzaja więc najlepiej mieć kolor pośredni 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość nieuk a się wypowiada napisał:

Głupi jesteś czy co? Czarne włosy są naturalnym kolorem powszechnie występujących wśród ludzi np. azjatów.

Granatowe włosy tumanie nie występują w naturze to co widzisz to bardzo ciemny brąz nieuku

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Granatowe włosy tumanie nie występują w naturze to co widzisz to bardzo ciemny brąz nieuku

Granatowo czarne włosy **

Gość andżeu
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja znam jedna naturalna blondynke i to jasna, jest brzydka jak noc , to nie chodzi o kolor włosów niektórzy ludzie są szpetni i im żaden kolor nie pomoże 

Kurczę napisać, że ktoś jest szpetny. Nie powiem wychodzi niezłe chamidło z ciebie. Rozumiem, że sam przynajmniej jesteś do przyjęcia jeśli chodzi o wygląd. Ja tam na szybko mogąc podsumować naturalne włosy znanych mi dziewczyn napiszę, iż blondynki mają najdelikatniejsze rysy twarzy i moim zdaniem najładniejsze. Nie musisz się ze mną zgadzać, a na pewno ja nie zamierzam patrzeć na twój punkt widzenia.

Wolę naturalne blondynki od szatynek, czy brunetek.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość nieuk a się wypowiada napisał:

Gdybyś się douczyla to byś wiedziała że nikt naturalnie nie ma kruczoczarnych włosów, to jest bardzo ciemny brąz

Gość andżeu
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Akurat jeśli chodzi o kolor włosów to najbardziej korzystny dla europejek jest jasny brąz, blond sprawia często ze kobieta wygląda jak przezroczysta a bardzo ciemne wyostrzaja więc najlepiej mieć kolor pośredni 

Kolor pośredni jest nudny, bo ma je większość kobiet. Ja nie lubię nudnych osób. Bardzo jasny, bądź bardzo ciemny kolor włosów właśnie je wyróżnia.

Gość Gość

Kurczę napisać, że ktoś jest szpetny. Nie powiem wychodzi niezłe chamidło z ciebie. Rozumiem, że sam przynajmniej jesteś do przyjęcia jeśli chodzi o wygląd. Ja tam na szybko mogąc podsumować naturalne włosy znanych mi dziewczyn napiszę, iż blondynki mają najdelikatniejsze rysy twarzy i moim zdaniem najładniejsze. Nie musisz się ze mną zgadzać, a na pewno ja nie zamierzam patrzeć na twój punkt widzenia.

Wolę naturalne blondynki od szatynek, czy brunetek.

Bredzisz , azjatki mają dużo delikatniejsze rysy twarzy od szwedek które są blondynkami  ,kolor włosów nie ma nic wspólnego z rysami ,blondynka może mieć ogromny nos i już nie ma delikatnych rysow twarzy tak samo jak szatnia moze miec dziecinna okragla twarz i delikatny maly nosek 

Gość Natali

Blondynki i bruneci są najbardziej seksowni przecież w filmach dla dorosłych 80% aktorów to kobiety o blond włosach i panowie bruneci, czarnoskórzy,mulaci i latynosi.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdybyś się douczyla to byś wiedziała że nikt naturalnie nie ma kruczoczarnych włosów, to jest bardzo ciemny brąz

Zobacz sobie skalę Fischera-Sallera na której podstawie określono obecną skalę koloru włosów.

Gościu z problemem odróżniania kolorów włosów wypowiada się w temacie o kolorze włosów. No szok jaki dyletant.

Gość Gość

Kolor pośredni jest nudny, bo ma je większość kobiet. Ja nie lubię nudnych osób. Bardzo jasny, bądź bardzo ciemny kolor włosów właśnie je wyróżnia.

Nie mowie o wyroznianiu sie tylko o tym co jest najbardziej korzystne dla rysow twarzy 

Gość Gosc

Mówimy o kolorze naturalnym, czarna farba zawsze wyjdzie trochę sztucznie, podobnie jak platynowy blond jak u albinosów.

Hinduski mają czarne włosy czy ciemnobrązowe? 

Są brunetki/ci, szatynki/ni, blondynki/ni i rudzi. Przy czym blond i szatyn ma jeszcze szereg odcieni. Jasna szatynka to prawie ciemna blondynka a ciemna szatynka zawyczaj nazywana jest brunetka.