Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka

mam ochote mu wygarnac

Polecane posty

Gość Jolka

Z rana napisal smsa i to wszystko. Przez caly dzien sie nie odzywa. Kiedys pisalismy cale dnie . A teraz z rana sms i telefon wieczorem. A mnie to wkurza czekam na tego smsa jak glupia. Czy jemu w ogole nie jest potrzebny przez caly dzien kontakt ze mną? Mam ochote zroboc mu awanture ze o mnie nie dba. Jestesmy razem kilka miesiecy a on juz mnie olewa? 😢🤔

Gość Jolka

Czy tak sie zachowuje zakochany facet?  Pisze coraz mniej to znaczy że  coraz mniej mu zależy?  Myslicie że  jak zrobieniu o to awanture to zacznie pisac wiecej? A moze spróbować to zaakceptowac?

9 minut temu, Gość Jolka napisał:

Z rana napisal smsa i to wszystko. Przez caly dzien sie nie odzywa. Kiedys pisalismy cale dnie . A teraz z rana sms i telefon wieczorem. A mnie to wkurza czekam na tego smsa jak glupia. Czy jemu w ogole nie jest potrzebny przez caly dzien kontakt ze mną? Mam ochote zroboc mu awanture ze o mnie nie dba. Jestesmy razem kilka miesiecy a on juz mnie olewa? 😢🤔

Chcesz ciągłego pierdu-pierdu przez telefon to przedstaw się na kobiety.

Mężczyźni i kobiety komunikują się inaczej, ale skoro tego nie rozumiesz to nawet jeśli zrobić co wykład i pokazać wykresy to i tak nie zrozumiesz.

Gość gość

Myślę, że awantura tu nie pomoże, a przyniesie odwrotny skutek. W zasadzie w każdym moim związku po właśnie kilku miesiącach mężczyzna coraz mniej się starał, a moje upominanie się tylko pogarszało sytuację. Teraz jestem w podobnej sytuacji i sama zastanawiam się co z tym zrobić.

Gość Jolka

No rozumiem ze nie bedziemy pisac dniami i nocami.... ale jeden sms w obiad jak mi mija dzien i juz bylo by inaczej... tesknie za nim.... czuje sie olewana 😞

A ty kiedy do niego napisałaś? Przecież ty równie dobrze możesz napisać do niego, a nie tylko czekać. Nie zachowuj się jak 13-letnia księżniczka.

Gość Jolka

Napisalam wczoraj z rana. Ale staram sie pisac z podobna czestotliwoscia co on. Choc i tak bardziej sie rozpisuje niz on i moje odpowiedzi są  dluzsze. Ale nie moge sama wypisywac do niego , zaangazowanie powinno byc obustronne 

27 minut temu, Gość Jolka napisał:

Napisalam wczoraj z rana. Ale staram sie pisac z podobna czestotliwoscia co on. Choc i tak bardziej sie rozpisuje niz on i moje odpowiedzi są  dluzsze. Ale nie moge sama wypisywac do niego , zaangazowanie powinno byc obustronne 

Zaangażowanie mierzone w SMSach...

Facepalm.

Serio przerzucać się na kobiety.

Gość gosc jasnowidz

A ty wogole z nim jestes w zwiazku? Spotykacie sie? Bo popisac to i ja z toba moge. 

Gość Jolka

Jestesmy w związku.  On mowi ze mu na mnie zależy. 

Gość gosc jasnowidz

No a spotykacie sie? Bo jak to tylko wirtualna znajomosc to nic z tego i tak nie bedzie

Gość Jolka

Spotykamy sie. Jak inaczej bylibysmy w zwiazku? Widzimy sie srednio 2-3razy w tygodniu. W dni kiedy sie nie widujemy potrzebuje kontaktu z nim a on chyba nie....