Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Co czuje kobieta zakochana w facecie jeśli on jest bierny

Polecane posty

Gość palancie
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Bo kobietom wbrew pozorom szybko przechodzi. Wildze to po koleżankach. wielce zakochane a za parę tygodni inne osoby.

tutaj nie ma zadnych regul

Gość i co
2 godziny temu, pochopna napisał:

Zauroczenia bywają krótkie.

i dlugie

Gość owszem
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nikt się nie zako...e bo kogoś widzi. To ty pajacu od laski z pracy.

moze sie zauroczyc i poczuc cos i est to podstawa zeby moglo byc cos wiecej, milosc bez chemi zauroczenia na poczatku to jakis uklad tylko 

Gość Ona

Na pewno ją to bardzo boli przez co przenosi  całą tą złość na otoczenie i życie codzienne. W relacjach z innymi ludźmi może być wybuchowa i problematyczna. Łatwo wpada w histerie i płacze. Ma żal i pretensje do niego i całego świata. Ma niskie poczucie własnej wartości. 

Gość Gość

Dojrzały człowiek liczy się z odrzuceniem, bo ma świadomość,  że nikogo do miłości zmusić nie można. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dojrzały człowiek liczy się z odrzuceniem, bo ma świadomość,  że nikogo do miłości zmusić nie można. 

Dokładnie tak 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Malinowy krem napisał:

Jasne że dłużej. U mnie 6 rok .. akurat nie mam się z czego cieszyć. 

1 godzinę temu, Gość xyz napisał:

nieprawda u mnie zauroczenie trwalo 10 lat mogla z tego byc milosc ale nie bylo ciagu dlaszego

Ludzie nie szkoda wam życia i czasu? Chyba ze sami jesteście w w związkach i tylko sobie tak w głowie pielęgnujecie takie platoniczne uczucie.

Ja będąc samotna nie potrafiłabym tak... nieodwzajemnione uczucie... trudno ... wypad z życia i następny. Tylu ludzi na świecie.

Masochiści z was 😉

Gość Jolancia
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Czasami trzeba odpuscić.

Gość Naprawdę

Czuję się ....ujowo

Gość Sandra

A jak myślisz?Spróbuj odwrócić sytuację,co ty byś czuł będąc zakochanym,a ona  byłaby bierna.

Gość Gość

A co ty czujesz autorze 

Gość Andzela

Smutek,cierpienie

Gość samotny
18 godzin temu, Gość gosc napisał:

Ludzie nie szkoda wam życia i czasu? Chyba ze sami jesteście w w związkach i tylko sobie tak w głowie pielęgnujecie takie platoniczne uczucie.

Ja będąc samotna nie potrafiłabym tak... nieodwzajemnione uczucie... trudno ... wypad z życia i następny. Tylu ludzi na świecie.

Masochiści z was 😉

odrzucenie milosci jest wlasnie masochizmem, pocieszanie sie pozniej byle jakim zwiazkiem i udawaniem uczuc do innego /innej  to prowadzi do zagubienia i pustki i ranieniu innych nieswiadomych ktorych sie oklamuje 

Gość gość

pewnie jej przykro, ale jeśli jest taka zakochana to może dawać sygnały, jeśli ich nie daje... to nie wiem o co chodzi

Gość gosc

samotnosc zagubienie pustke smutek zlosc,  ale czasami umie to maskowac sa kobiety ktore nie lubia litosci

Gość Malinowy krem

Co czuje? Ciężko określić ten stan. Na pewno jakaś nostalgia,smutek, brak.. i życzę mu szczęścia, mimo wszystko. 

Czasami trzeba odpuścić. 

Gość Kobieta
6 minut temu, Gość Malinowy krem napisał:

Co czuje? Ciężko określić ten stan. Na pewno jakaś nostalgia,smutek, brak.. i życzę mu szczęścia, mimo wszystko. 

Czasami trzeba odpuścić. 

Zgadza się. 

Gość xyz

jesli jedna strona mowi stanowczo nie to oczywiscie trzeba odpuscic ale jak obydwoje chca to powinni dazyc do bycia razem 

Gość Gość

Jak ktoś jest "zakochany" latami w osobie, której nie zna, to znaczy, że jest niedojrzały emocjonalnie i zakochany głównie w sobie. Nie kochasz żadnej konkretnej osoby, tylko swoje własne wyobrażenie o niej w takiej sytuacji. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak ktoś jest "zakochany" latami w osobie, której nie zna, to znaczy, że jest niedojrzały emocjonalnie i zakochany głównie w sobie. Nie kochasz żadnej konkretnej osoby, tylko swoje własne wyobrażenie o niej w takiej sytuacji. 

a co ty wiesz, jeśli masz z kimś styczność to widzisz pewne rzeczy, jasne może nie łączą super ciasne relacje ale to nie gwarant, że kogoś "znasz", bo każdy zachowuje sie każdym inaczej

Gość gość

a zakochać sie można we wszystkim, a nie tylko w tym ile to my razem przeżyli i ile to razem w warcaby grali

Gość ccc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

zauroczony zakochany to pierwszy etap milosci jak ludzie zaczynaja sie poznawac,  wyglad i sposob bycia, po lepszym poznaniu moze rozwinac sie cos glebszego ale musi byc ku temu okazja 

co z tego jak z kims prowadzisz dlugie rozmowy jak nie ma tych pierwszych emocji to glebsze uczucia tez sie nie rozwina 

dla  mnie zauroczenia to pierwszy znak ze tu moze byc cos wiecej przynajmniej z mojej strony , owszem czasami jest jednostronne wtedy trzeba zapomniec  

Gość Gość
4 godziny temu, Gość xyz napisał:

jesli jedna strona mowi stanowczo nie to oczywiscie trzeba odpuscic ale jak obydwoje chca to powinni dazyc do bycia razem 

Dokładnie 😉

Gość Kinga

Zamiast się zastanawiać co ona czuje, może z nią pogadasz, żeby rozwiać jej nadzieję albo zacząć coś naprawdę fajnego.

Gość Rob Roy
Dnia 9.10.2019 o 13:34, Gość Malinowy krem napisał:

Jasne że dłużej. U mnie 6 rok .. akurat nie mam się z czego cieszyć. 

6 lat czekasz na niego? Szok. Moja miłość nie chciała na mnie czekać nawet pół roku. Dlaczego ona nie była taka jak Ty ?  Nie musiałaby czekać na mnie aż 6 lat. Wystarczyło aby wstrzymała się na jakiś czas i nie reagowała na zaloty innych facetów . Ona była zakochana we mnie, a ja w niej. Niestety przeraźliwa nieśmiałość nie pozwalała mi się przełamać i podjąć stosownych działań, na które ona oczekiwała. Po 6 miesiącach ona przerzuciła się na innego faceta. Oczekiwałem od niej innego zachowania. Sądziłem, że będzie dawała kosza innym adoratorom i da mi trochę czasu aż zdobędę się na odwagę.  Byłem wręcz pewien, że tak będzie czynić. Niestety myliłem się.   Większość zakochanych dziewczyn czeka na tych, w których są one zakochane i nie oglądają się za innymi facetami już po kilku miesiącach. Inni faceci w ogóle ich nie obchodzą i ewentualni adoratorzy są bezwzględnie odrzucani.  Niestety moja miłość była wyjątkiem. 

Gość Ciepła

Udaje że na ciebie nie patrzy

Gość Kochliwy
Przed chwilą, Gość Ciepła napisał:

Udaje że na ciebie nie patrzy

Ciepła jak myślisz, dużo Ci trzeba żebyś była gorąca? 😉

Gość Nnnn

Co czuje?  Cierpi , że jej uczucie jest nieodwzajemnione. Ma  nadzieję ,że to się zmieni. Próbuję łapać każde Twoje spojrzenie,szukać   chwil kiedy jest blisko Ciebie. Smutek,żal. Jest jej przykro. Robi dobrą minę do złej gry. Udaje ,że jej nie rusza Twoja obojętność.

Gość Skrzywdzona
4 minuty temu, Gość Nnnn napisał:

Co czuje?  Cierpi , że jej uczucie jest nieodwzajemnione. Ma  nadzieję ,że to się zmieni. Próbuję łapać każde Twoje spojrzenie,szukać   chwil kiedy jest blisko Ciebie. Smutek,żal. Jest jej przykro. Robi dobrą minę do złej gry. Udaje ,że jej nie rusza Twoja obojętność.

Wszystko to przeżywam teraz  przez niego od jakiegoś czasu..... Niestety ma mnie w dupie, moje zdanie w pewnej kwestii  się dla niego nie liczy, to najlepszy dowód na to, że jestem dla niego nikim. Nawet mnie dokładnie nie wysłuchał, nie podjął próby rozmowy. Teraz mnie unika, jakbym nagle przestała istnieć. Moje serce krwawi, przepełnione żalem. Ból ściska mi gardło a łzy same cisną się do oczu. Nie wiem czy jestem w stanie jeszcze się pozbierać, chyba się poddam.

Gość Gość

Mogłaś sama podjąć próbę rozmowy