Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wśród 20 latek tylko brzydule i pierdoły nie mają chłopaków a wśród 30 latek jest wiele wolnych ładnych i na poziomie?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie, dlaczego tak jest?

Gość Anna

Bo faceci szukają młodszych

Gość Gość

Wolne 30 tki na poziomie?😂 Chyba żartujesz. Wyskakały się na dziesiątkach bolców za młodu i szukają jelenia. Chętnych brak😂

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Wolne 30 tki na poziomie?😂 Chyba żartujesz. Wyskakały się na dziesiątkach bolców za młodu i szukają jelenia. Chętnych brak😂

Musze cie Rozczarować... Brzydkiego, zakompleksionego incela golodupca dalej nie chcemy. Jak sie wiązac to z miłości a nie z desperacji. To jedyny klucz do szczęścia, niezależnie od wieku. Zatem gnij w sosie z własnego jadu. 

Gość Gość

Sama jestem około 30stki i nie znam wolnej w moim wieku, więc wielu wolnych chyba nie ma. 

Gość

Zbliżam się do trzydziestki. Nie jestem wolna. Moje koleżanki w podobnym wieku też nie są wolne. Gdzie Ty autorze te wolne trzydziestki widzisz? Pytam, bo mam kilku wolnych kolegów, którzy chcieliby związać się z kobietami w podobnym wieku.

Gość hac
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Sama jestem około 30stki i nie znam wolnej w moim wieku, więc wielu wolnych chyba nie ma. 

Brawo. Gdzie się pochowały te wszystkie zayebiste, wolne 30ki? Nie ma.

Gość Kobieta
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

18 minut temu, Gość Kobieta napisał: Musze cie Rozczarować... Brzydkiego, zakompleksionego incela golodupca dalej nie chcemy. Jak sie wiązac to z miłości a nie z desperacji. To jedyny klucz do szczęścia, niezależnie od wieku. Zatem gnij w sosie z własnego jadu.  X miłość do urody i kasy 😕 tylko ci takiej życzyć wzajemnie żebyś na stare lata została sama 😞

Sam chcesz młoda i ładna... Więc? Masz schizofrenicy lub zaburzenia związanego z nierealna ocena sytuacji i swojej własnej osoby. Polecam wizytę u lekarza specjalisty. Żegnam 

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Sam chcesz młoda i ładna... Więc? Masz schizofrenicy lub zaburzenia związanego z nierealna ocena sytuacji i swojej własnej osoby. Polecam wizytę u lekarza specjalisty. Żegnam 

Schizofrenię

Gość gość
3 godziny temu, deLegatka napisał:

Zbliżam się do trzydziestki. Nie jestem wolna. Moje koleżanki w podobnym wieku też nie są wolne. Gdzie Ty autorze te wolne trzydziestki widzisz? Pytam, bo mam kilku wolnych kolegów, którzy chcieliby związać się z kobietami w podobnym wieku.

Na portalu sympatia albo we wspólnotach religijnych. I tu i tu wśród 20 letnich dziewczyn same brzydactwa i grubaski a wśród 30 letnich dużo szczupłych i atrakcyjnych

Ja nie przypominam sobie, żebym widział ładną kobietę przedziale 25-30 (może raz na pół roku), natomiast wiek naście lat-20 ilością pięknych i seksownych kobiet / dziewczyn przyprawia mnie o depresję.

Gość Proste
2 minuty temu, marcin_wawa napisał:

Ja nie przypominam sobie, żebym widział ładną kobietę przedziale 25-30 (może raz na pół roku), natomiast wiek naście lat-20 ilością pięknych i seksownych kobiet / dziewczyn przyprawia mnie o depresję.

Ojej biedaczek 😞

Tak samo my popadamy w depresje patrząc na brzydkich golodupcow. Fuj 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Proste napisał:

Ojej biedaczek 😞

Kolejny raz baby same potwierdzają - liczy się tylko wygląd i kasa. Nic więcej 😔

1 godzinę temu, Gość Proste napisał:

Ojej biedaczek 😞

Nie bierz tego tak dosłownie, materialistko. Chciałem powiedzieć, że ładnych młodych dziewcząt jest dużo.