Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Incele powinni po prostu popracowac nad wygladem i byc bardziej towarzyscy, zagadywac wiecej kolegow i kolezanek, a do tego tinder

Polecane posty

Gość gosc

to najlepsza droga do normalnosci

Gość Adrian mig

Tak, tylko wielu inceli nie ma za grosz gadki, tematów, poczucia honoru i kreatywności w tym zagadywaniu więc na dłuższą metę nic im to nie przyniesie. Jak ktoś ma lekkość budowania relacji to może wieść ciekawe życie towarzyskie mimo nieciekawej aparycji. Ja nawet nie kwalifikuję się do incela a jednak mimo starań, mimo mojego poczucia humoru zwyczajnie brakuje mi jakiejś takiej komunikatywności i nie potrafię z nikim utrzymywać dłuższych relacji.

Gość Gość

O wyszła z bunkra brokułiła. 

Gość Gosc

Ja mam tak że dogadam się tylko z nielicznymi

Gość Starociotka
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

jestem incelką właśnie po to, żeby nikt mi nie narzucał zmiany mojego życia, to podłość

OD TWOICH POSTOW ZIEJE SKRAJNA GLUPOTA I IGNORANCJA, NIEZROZUMIENIEM TEMATU NA KTORY ZABIERASZ GLOS. SZCZEKANIE PO TO ABY SZCZEKAC, BYLE ZAISTNIEC W CUDZEJ SWIADOMOSCI. JESTES PRZYKLADEM NA TO DLACZEGO ABY DEMOKRACJA DZIALALA KOBIETY NIE POWINNY MIEC PRAWA GLOSU.

Gość Starociotka
3 minuty temu, marawstala napisał:

Incel kolejne modne slowo : )

SOCJOLOGICZNE OKRESLENIE ZJAWISKA KTORE PANUJE OD POCZATKOW ISTNIENIA GROMADY SSAKOW, ZROB POLSKI ODPOWIEDNIK NIEZALEZNY OD NOWOMOWY JESLI CI SIE NIE PODOBA.

Gość Gość
6 minut temu, marawstala napisał:

Incel kolejne modne slowo : )

Nie wiem co to  

Gość Starociotka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie wiem co to  

INCEL TO MEZCZYZNA KTORY JEST WYKLUCZONY Z PULI GENETYCZNEJ CALEJ SPOLECZNOSCI LUDZIEJ ZE WZGLEDU NA NISKA JAKOSC SWOJEGO GENOMU.

Gość Gość

20% mezczyzn uprawia seks z 80% kobiet. Przyczyna? Kobiety chca konkretny typ mezczyzny. Wygorowane wymagania zmniejszaja mezczyznom i kobietom szanse na zwiazek

Gość gość
15 godzin temu, Gość Starociotka napisał:

INCEL TO MEZCZYZNA KTORY JEST WYKLUCZONY Z PULI GENETYCZNEJ CALEJ SPOLECZNOSCI LUDZIEJ ZE WZGLEDU NA NISKA JAKOSC SWOJEGO GENOMU.

A brałaś już swoje leki, psychiczna ...ko? Prosze, nie rozmnażaj sie by nie przekazywać dalej swoich wadliwych genów...