Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ines

Oto oznaki w zachowaniu które swiadczą że on cię nie kocha

Polecane posty

Gość Ines

Zakochany facet pracuje dla swojej kobiety, jak jest bezrobotny to szuka pracy, robi wszystko, żeby zaspokoić jej materialne potrzeby, nie tylko jedzenie i rachunki, bo to świadczy o tym,że związek traktuje jako tymczasowy, seksualny, ale tez kupuje prezenty, planuje wspólne podróże. Nawet jeśli jest emocjonalnie niedojrzaly i broni się przed bliskością, chęć dzielenia się pieniędzmi i chęc pomocy świadczy o miłości.

Nie wstydzi się ciebie przed swoją matką, matka to jego wyrocznia, więc jeśli ukrywa cię przed nią, nawet kiedy pokazuje kumplom, nie traktuje cię poważnie. Jedyny wyjątek jest wtedy kiedy matka jest suką a on nie utrzymuje z nią kontaktu.

Nie myśl, że jak facet jest czarujący, miły i zaprasza tylko na kawkę to chce czegoś poważnego, raczej szuka romansu i przygody.

Gość Gość

To nie XIX wiek, kobieta nie musi być utrzymanka męża, po drugie mówisz o podnóżku a nie o mężczyźnie.

Gość Ines

Wiek nie ma znaczenia, to sa zachowania naturalne uksztaltowane w procesie ewolucji biologicznej.

Gość Gość

Za dużo filmów romantycznych

Gość Ines

Facet jak chce mieć z kobietą dzieci, skupia wszystkie zasoby materialne na niej. Wiem, że jak każdy facet masz interes w tym, żeby mącić w glowach kobiet, bo to daje dostęp do seksu bez zobowiązań. Tak jest prawda.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Bzdury do kwadratu. Nie mam tak. 

I dobrze, że nie masz, chwała ci za to, kobiety lubią mężczyzn pewnych siebie, szanujących siebie i je. 

Gość Gość

A ja lubię kobiety szanujące moje oszczędności i pieniądze. Jestem pewny siebie na tyle by nie być jej bankomatem. Chyba że to będzie taka rozmowa https://youtu.be/dLAEZZildyE to można i 200 wydać w restauracji bo wiesz za co.

Powtórzę - i dobrze.

Gość Ines

Kasa to dowód milości, faceci za bardzo kochać nie potrafią, ale kiedy mają wspólny cel z kobietą - dzieci, godzą się na bycie bankomatem, tak okazują że są gotowi zainwestować w związek.

Gość Gość

Mój mnie utrzymywał oświadczył się i nadal utrzymuje. Także autorka ma100% racji. Za poprzedniego ja płaciłam i kopnal mnie w dvpe jak zwykła dzivvke. 

Gość Gość

Ja odzielam pieniądze od emocji czy miłości. Wara od moich cyferek. 

I dlatego do końca życia będziesz konia bil na kafeterii. Co za beznadziejny łeb. 

Gość Gość
56 minut temu, Gość Ines napisał:

Kasa to dowód milości, faceci za bardzo kochać nie potrafią, ale kiedy mają wspólny cel z kobietą - dzieci, godzą się na bycie bankomatem, tak okazują że są gotowi zainwestować w związek.

To udowodnij mu, ze go kochasz i zacznij zarabiać,  by mu ulżyć w utrzymaniu rodziny.

Gość Gość
12 minut temu, Leżaczek napisał:

Ja odzielam pieniądze od emocji czy miłości. Wara od moich cyferek. Odnośnie dzieci masz 500+.

Nikt nie chce ani ciebie ani twoich urojonych cyferek matołku na utrzymaniu madki.