Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek

Ja tylko patrzę

Polecane posty

Gość Marek

Witam wszystkich. Zastanawiam się, czy są tutaj panowie pozwalający swoim żonom na seks z innymi facetami, ale sami w nim nie uczestniczący - tylko patrzący. Z moją żoną praktykujemy to już od kilku lat. Są tutaj tacy? A może żony marzące o czymś takim? Rozważacie to?

Gość Mały

Ja marzę o tym, żeby swoją żonę przekonać do tego. Wiem że ja nie jestem w stanie jej zaspokoić i chętnie bym popatrzył jak jakis wielki i umięśniony byczek ją posuwa.

Gość Marek

U nas od tego się zaczęło - wielkiego apetytu żony,  któremu nie mogłem sprostać. Powiedz swojej, że są pary, które tak robią i żyją szczęśliwie.

Gość Mały
1 minutę temu, Gość Marek napisał:

U nas od tego się zaczęło - wielkiego apetytu żony,  któremu nie mogłem sprostać. Powiedz swojej, że są pary, które tak robią i żyją szczęśliwie.

Dzięki za radę 🙂

a powiedz mi, kto u was wybiera partnera dla twojej żony?

Gość Marek

Generalnie ona. Czasem wspólnie. Czasem ja kogoś zasugeruję albo nawet zagadam. Ale większość facetów to jej wybór.

Gość Mały
1 minutę temu, Gość Marek napisał:

Generalnie ona. Czasem wspólnie. Czasem ja kogoś zasugeruję albo nawet zagadam. Ale większość facetów to jej wybór.

Czyli to ona jest "dominującą" strona związku? To tak jak u mnie 🙂

Gość Marek

Na pewno dominującą w tej kwestii, w innych niekoniecznie 😉

Aha, jak już się ewentualnie zdecydujecie to polecam ustalić zasady i się ich trzymać.

Gość Mały
11 minut temu, Gość Marek napisał:

Na pewno dominującą w tej kwestii, w innych niekoniecznie 😉

Aha, jak już się ewentualnie zdecydujecie to polecam ustalić zasady i się ich trzymać.

Dzięki za rady 🙂

porozmawiam z nią jutro. Dobranoc 🙂

Gość Marek

Daj znać, jak poszło 🙂

10 godzin temu, Gość Marek napisał:

Zasady w łóżku?... "W miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone". Jestem zdania, że nie da się nakreślić jakiegoś scenariusza i sztywno się go trzymać, naturalnie można określić pewne ogólne ramy zabawy ale przecież w rezultacie to są emocje, spontan... Mamy za sobą kilka lat takich zabaw, nigdy nie pisaliśmy scenariuszy, to była po prostu dobra zabawa.

Gość Marek
6 godzin temu, Chamski napisał:

Zasady w łóżku?... "W miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone". Jestem zdania, że nie da się nakreślić jakiegoś scenariusza i sztywno się go trzymać, naturalnie można określić pewne ogólne ramy zabawy ale przecież w rezultacie to są emocje, spontan... Mamy za sobą kilka lat takich zabaw, nigdy nie pisaliśmy scenariuszy, to była po prostu dobra zabawa.

Zasady - nie scenariusze, bo takich nie układamy i nigdy nie zamierzaliśmy 😉 - o których wspomniałem odnoszą się w zdecydowanej większości do innych sfer, a nie stricte do tego, co dzieje się w łóżku. W zdecydowanej większości - bo są dwie, które jednak łóżka dotyczą: bezwzględne stosowanie prezerwatyw i głośne mówienie o tym, że jednej albo drugiej stronie nie podoba się to, co robi strona druga.

Gość Mały
9 godzin temu, Gość Marek napisał:

Daj znać, jak poszło 🙂

Zagadałem do swojej. Na początku była zniesmaczona, ale jak jej powiedziałem że są pary szczesliwe które tak robią , to dała się przekonać :)

Gość Marek
2 godziny temu, Gość Mały napisał:

Zagadałem do swojej. Na początku była zniesmaczona, ale jak jej powiedziałem że są pary szczesliwe które tak robią , to dała się przekonać 🙂

No i super. Tylko nic na siłę. Powodzenia 🙂