Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autofcontrol

Pojawiają się tutaj czasami wartościowi ludzie a Wy tylko dlatego, że macie odmienne poglądy ich niszczycie.

Polecane posty

Gość Gosc

Wczoraj oglądając ,Gdzie dwoch lub trzech"Padło słowo Poznania o mące wodzie chlebie i trawie oraz o koszu i wodzie tej samej po której płynął maleńki iMojrzesz.W tym samym momencie mój Szymek za oknem kosił trawę .Momentalnie popłyniemy mi łzy..Bóg uwalnia mnie z oszczerstw w rodzinie tak jak zapowiedział w idc 123.Tak plyne samotnie jak on w tym koszu oblepionym w smole jak Szymek ktorego silne pracowite dłonie noszą mąkę w pracy.Tak jeszcze chwila i Bóg zrzuci ta smole i wylowi nas z tej wody i mnie i jego.Skończy się oczernianie i dokuczanie.Wierzę  w Obietnice Boga! Mijrzesz odziedziczył Królestwo 

Gość Gość
29 minut temu, Gość Gosc napisał:

Raczej do stalkera!!!

Napisał stallker

Gość Gosc

Skończy się wyzywanie w rodzinie go od ,,bekartow"To mówi Pan.Jeszcze chwila i zostanie wyłoniony.A ja zrzuca smole ze swych ramion poprzez machanie dłońmi nie wiem czy chodzi o szczere kibicowanie synowi czy o machanie do kamery rodzinie z Grecji.Fakt poslalam sporo prezentów dla nich a Bóg zapowiedział ze zostanie doceniona moja hojność.Tak mam wolę dawać niż brać.Dobranoc.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wczoraj oglądając ,Gdzie dwoch lub trzech"Padło słowo Poznania o mące wodzie chlebie i trawie oraz o koszu i wodzie tej samej po której płynął maleńki iMojrzesz.W tym samym momencie mój Szymek za oknem kosił trawę .Momentalnie popłyniemy mi łzy..Bóg uwalnia mnie z oszczerstw w rodzinie tak jak zapowiedział w idc 123.Tak plyne samotnie jak on w tym koszu oblepionym w smole jak Szymek ktorego silne pracowite dłonie noszą mąkę w pracy.Tak jeszcze chwila i Bóg zrzuci ta smole i wylowi nas z tej wody i mnie i jego.Skończy się oczernianie i dokuczanie.Wierzę  w Obietnice Boga! Mijrzesz odziedziczył Królestwo 

Hahahahahaha no popłakałam się Hahahahahaha Stary k*tasie, nie rób z siebie większego blazna  niż jesteś, bo trochę godności i szacunku dla swoich siwych włosów powinieneś mieć. Nie wykorzystuj spraw tobie obcych do wycierania po forum. Tobie do wiary w Boga tak daleko,  że można śmiało liczyć w latach świetlnych. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisał stallker

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisał stallker

Skończy się wyzywanie w rodzinie go od ,,bekartow"To mówi Pan.Jeszcze chwila i zostanie wyłoniony.A ja zrzuca smole ze swych ramion poprzez machanie dłońmi nie wiem czy chodzi o szczere kibicowanie synowi czy o machanie do kamery rodzinie z Grecji.Fakt poslalam sporo prezentów dla nich a Bóg zapowiedział ze zostanie doceniona moja hojność.Tak mam wolę dawać niż brać.Dobranoc.

Ps .słowo Poznania o świeżo kiszonej zielonej trawie w momencie kiedy syn Kosil miała też jakąś kobietą.Chwała Panu Alleluja Bóg jest Wielki!Z nim mie wygracie..Z synem Sobie słuchamy Exodus Oceany .Jeśli nasz Bóg jest z nami ktorz jest przeciwko nam.....

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ps .słowo Poznania o świeżo kiszonej zielonej trawie w momencie kiedy syn Kosil miała też jakąś kobietą.Chwała Panu Alleluja Bóg jest Wielki!Z nim mie wygracie..Z synem Sobie słuchamy Exodus Oceany .Jeśli nasz Bóg jest z nami ktorz jest przeciwko nam.....

Wam już się wiele skończyło, więc się nie odgrazaj  bucu, bo nic ci to nie da. Nie dziękuj, mi, że dotrzymała ci towarzystwa, już kończę bo mi się znudziło. 

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahahahahaha no popłakałam się Hahahahahaha Stary k*tasie, nie rób z siebie większego blazna  niż jesteś, bo trochę godności i szacunku dla swoich siwych włosów powinieneś mieć. Nie wykorzystuj spraw tobie obcych do wycierania po forum. Tobie do wiary w Boga tak daleko,  że można śmiało liczyć w latach świetlnych. 

Odpadł you tube obejrzyj a potem coś napisz.W tym samym momencie kiedy padło słowo Poznania o świeżo S koszonej trawie ,mój syn kosil ogród.Nie tylko ja jestem gnebiona,on również i to najbardzie po stronie mojej rodziny .Zawsze będę po jego stronie i będę wiernie mu kibicować może już nie w skokach ale nadal w sporcie w pracy i w życiu.Dobranoc.Przyjemnego oglądania.Wyśle świadectwo jak dokona się to co Bóg nam zapowiwiedzial.Już się dokonuje.:-)

Gość Gość
35 minut temu, Gość Gosc napisał:

Odpadł you tube obejrzyj a potem coś napisz.W tym samym momencie kiedy padło słowo Poznania o świeżo S koszonej trawie ,mój syn kosil ogród.Nie tylko ja jestem gnebiona,on również i to najbardzie po stronie mojej rodziny .Zawsze będę po jego stronie i będę wiernie mu kibicować może już nie w skokach ale nadal w sporcie w pracy i w życiu.Dobranoc.Przyjemnego oglądania.Wyśle świadectwo jak dokona się to co Bóg nam zapowiwiedzial.Już się dokonuje.:-)

Jeszcze coś chcesz usłyszeć co myślę o tobie? Jesteś biedna istotą, wokół ciebie ciemno. Nie sądzę abyś chciał usłyszeć więcej 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze coś chcesz usłyszeć co myślę o tobie? Jesteś biedna istotą, wokół ciebie ciemno. Nie sądzę abyś chciał usłyszeć więcej 

Masz rację,bo chorych ludzi trzeba unikać, bo zarażają 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość bebe napisał:

Ale pojepany temat!! 

Byl normalny dopóki nie zaczęło się udzielać się kilka osób z problemami z głową... wszyscy wiemy O  kim mowa.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Szymona znalazłaś w rzece w koszu Mojżesza? Jezu jaka psychodela. 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahahahahaha 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Byl normalny dopóki nie zaczęło się udzielać się kilka osób z problemami z głową... wszyscy wiemy O  kim mowa.

No pewnie, był normalny inaczej. Wszyscy też wiedzą, kto go założył! 

Gość Xxc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No pewnie, był normalny inaczej. Wszyscy też wiedzą, kto go założył! 

Kto?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Werset z Bibli zrozumie tylko ktoś normalny .Analogię też tylko normalni zrozumieją.

Gość Gosc

Mojrzesz tak jak i Szymon był dzieckiem Porzuconym,jak on płynął samotnie w tym koszyku oblepionym smoła jaką są oszczerstwa i zniewagi między innymi wyzywanie od bekartow ale Bóg go wylowil i zapowiedział wielkie rzeczy.Mojrzesz syn niewolnicy został Faraonem już niedługo i Szymon doswiadczy obietnicy Boga.Zostaną zgłodzone wszystkie oszczerstwa jest on bowiem mąką i chlebem w oczach Pana czysty i biały jak mąką .Obraz zielonej trawy która kosil w momencie gdy padły słowa Poznania.Z dumą podnoszę głowę gdyż Bóg gładzi wasze plugawe oszczerstwa i wydobywa z głębin i unosi mnie ponad wodami nad którymi wnoszę się niczym ptak oddychając pełną.piersią.Tylko natchnieni Duchem Świętym rozumie ją słowa Pana.Pan mówi,,koniec tych oszczerstw".koniec płynięcia w samotności.".Kto ma uszy niechaj słucha.Odcinek 123 you tube.Pieśń nad Pieśniami oraz z Księgi Ezehiela 47.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Taki pustak jak Ty nie zrozumie