Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniakali

Związek

Polecane posty

Witam drogie forumowiczki. 

Mam problem, który chciałabym rozwiązać, ale nie wiem jak się za niego zabrać. 

Zacznę od początku. Spotykam się z chłopakiem 1,5 roku. (nie jesteśmy w związku, choć tak się zachowujemy) z Mojej strony padła kilka razy prosba abyśmy w końcu w tym związku byli z tym że nazwijmy go Pan M, ciągle się od tego miga (nie może, nie teraz, ma sprawy do załatwienia) jakiś czas temu dowiedziałam się że przede Mną spotykał się z dziewczyną z którą chciał być ale ona nie chciała i ciągle mu mieszala (nazwijmy ja S). Ostatnio przez przypadek dowiedziałam się że S wróciła, że piszą że spotkali sie za moimi plecami bo on chciał z nią spróbować ale jak stwierdził znowu jest niezdecydowana. Ja wiem ze M ciągle ciągnie do S i zaczynam myśleć że zaczął się ze Mną spotykać żeby o Niej zapomnieć, a teraz spotyka się ze Mną żeby przeczekać aż Ona w końcu się zdecyduje. On nie wie że Ja wiem. A Ja nie wiem co mam robić dalej? Nie wiem nawet od czego zacząć... Czy ktoś pomoże? 🙄

4 godziny temu, Aniakali napisał:

Ja wiem ze M ciągle ciągnie do S i zaczynam myśleć że zaczął się ze Mną spotykać żeby o Niej zapomnieć, a teraz spotyka się ze Mną żeby przeczekać aż Ona w końcu się zdecyduje. On nie wie że Ja wiem. A Ja nie wiem co mam robić dalej? Nie wiem nawet od czego zacząć... Czy ktoś pomoże? 🙄

Naprawdę zależy Ci na kimś, komu tak naprawdę nie zależy na Tobie i jest z Tobą tylko dlatego, że inna jest niezdecydowana? Poszukaj kogoś, dla kogo będziesz najważniejsza zamiast być opcją zapasową.