Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiss

Nie mogę znaleźć płaszcza jesienno-zimowego :(

Polecane posty

Gość Kiss

Dziewczyny, gdzie można kupić płaszcz skórzany w typie trencz, z lekkiej skóry, albo dłuższą kurtkę w żywym kolorze? Fuksja, czerwień, fiolet, szmaragd, ew. jakiś metaliczny? Tylko w normalnej cenie, żadna Moliera itd. - tak do 1500zł (myślę, że nawet 1000 powinno starczyć)???

Gość Kiss

Skóra licowa, żaden zamsz. Albo dać uszyć.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Dziewczyny, gdzie można kupić płaszcz skórzany w typie trencz, z lekkiej skóry, albo dłuższą kurtkę w żywym kolorze? Fuksja, czerwień, fiolet, szmaragd, ew. jakiś metaliczny? Tylko w normalnej cenie, żadna Moliera itd. - tak do 1500zł (myślę, że nawet 1000 powinno starczyć)???

takich drogich to ja nie kupuję:)

Gość Kiss

Może być tańszy, jeśli masz dobry namiar, to poproszę. 

Gość gosc

kto normalny zimą nosi skórzany płaszcz???hmm..bez komentarza

Gość Kiss

Ja noszę od jesieni do wiosny, masz z tym jakiś problem? A Ty co nosisz?
P.s. jest jesień.

Gość gość

Kisskowa ma problem z kupieniem nawet  butow i jeansow na swoja niezaradna doope 

...ka musi o wszystkim zakladac topicki

Gość Kiss

Tak, mam problem. Nie lubię nosić nudnych, sztampowych ani kiepskiej jakości ciuchów. Twoja doopa zapewne jest za to bardzo zaradna :classic_laugh: w odróżnieniu od głowy wraz z mózgiem 😂 Ja jednak pracuję głową, a nie doopą, więc doopa zaradna być nie musi.

Gość Pozdrawiam
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

Tak, mam problem. Nie lubię nosić nudnych, sztampowych ani kiepskiej jakości ciuchów. Twoja doopa zapewne jest za to bardzo zaradna :classic_laugh: w odróżnieniu od głowy wraz z mózgiem 😂 Ja jednak pracuję głową, a nie doopą, więc doopa zaradna być nie musi.

Ja też kupuje ubrania dobrej jakości,ale nie muszę się pytać co, gdzie kupić, bo myślę głową i potrafię sama to znaleźć w internecie czy stacjonarnym sklepie.A Ty skoro całe dnie przesiadujesz w necie to chyba potrafisz dać sobie radę z najnowszymi technologiami.Wierzę w Ciebie,choć wiem,że może być Ci trudno..czytając niektóre Twoje wpisy to do myślących czasem nie należysz.

Gość Gość

A co chcesz plaszczykiem przykryć brak biustu? 🙂

Jezu, dziewczyna pyta o porade a wy na nią najeżdżacie. Może woli konsultować wybory z większym gronem i szuka poparcia dzięki temu, czy to takie złe? 

Gość PRZEMEK
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A co chcesz plaszczykiem przykryć brak biustu? 🙂

🤣

Gość PRZEMEK
1 minutę temu, Lollypop napisał:

Jezu, dziewczyna pyta o porade a wy na nią najeżdżacie. Może woli konsultować wybory z większym gronem i szuka poparcia dzięki temu, czy to takie złe? 

Nikt jej tu nie lubi

Przed chwilą, Gość PRZEMEK napisał:

Nikt jej tu nie lubi

Ja jeszcze nie mam powodów do tego by jej nie lubić, a nie będę szła bezwiednie za tłumem

Gość gość

W lumpeksach poszukaj.

Gość Gość
2 minuty temu, Przemek . napisał:

Nikt jej nie lubi bo ona kasuje tematy na tym forum i wyzywa ludzi

To jak Agatka, nie bądź hipokrytą. 

3 minuty temu, Przemek . napisał:

Jeśli tak jest to faktycznie można jej nie lubić, problem w tym że nie należę do osób które  decydują tylko na podstawie opinii innych, a potrafię zrozumieć też osoby które tej opinii potrzebują 🙂 

Gość Kiss

3 minuty temu, Przemek . napisał:

Kasuję tylko Twoje tematy Przemo, w których mnie obrażasz. Innych nie kasuję.

12 minut temu, Gość Pozdrawiam napisał:

Ja też kupuje ubrania dobrej jakości,ale nie muszę się pytać co, gdzie kupić, bo myślę głową i potrafię sama to znaleźć w internecie czy stacjonarnym sklepie.A Ty skoro całe dnie przesiadujesz w necie to chyba potrafisz dać sobie radę z najnowszymi technologiami.Wierzę w Ciebie,choć wiem,że może być Ci trudno..czytając niektóre Twoje wpisy to do myślących czasem nie należysz.

To jedna z metod szukania. Akurat to dość nietypowa odzież.

Gość Kiss
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To jak Agatka, nie bądź hipokrytą. 

Akurat z Agatką da się jeszcze dogadać. Ten bęcwał Przemo podszywa się pode mnie, a potem obraża. 

Gość gość
16 minut temu, Lollypop napisał:

Ja jeszcze nie mam powodów do tego by jej nie lubić, a nie będę szła bezwiednie za tłumem

Szczyt samotności jest wtedy, kiedy musisz zakladac profile ktore cie popieraja xD

Wracając do TEMATU, ostatnio trafiłam na pewien boutique w internecie  i na myśl mi od razu przyszedł płaszczyk który tam widziałam, ale nie wiem czy Cię zainteresuje. Marki Kontatto, różowy, trochę taki bardziej sweterkowy, ale patrząc na skład wydawać się może niesamowicie ciepły więc na jesień/zima wręcz idealny 🙂  https://5ave.pl/pl/p/Plaszcz-Kontatto-rozowy/191

Gość Kiss
8 minut temu, Gość gość napisał:

Szczyt samotności jest wtedy, kiedy musisz zakladac profile ktore cie popieraja xD

Zadzwoń do swego psychiatry, znów dokucza Ci mania prześladowcza. 

Przed chwilą, Przemek . napisał:

kiss weź sie w końcu za robote a nie dajesz duupy za talerz zupy

I kto tu obraża. 

Gość Kiss

Przemo, to Ty nie pracujesz. Ja akurat pracuję, co więcej, nigdy w życiu nie miałam przerwy od pracy dłuższej niż 2 mce.

Gość Kiss
4 minuty temu, Przemek . napisał:

ja nie obrażam tylko pisze prawde dla jej dobra ja wiem że nie pracować i być na utrzymaniu faceta jest najłatwiej ale ile tak można

Agatce też to pisałeś? Nawiasem mówiąc, sam masz prawie 30 lat, nigdy nie pracowałeś i nie pracujesz. Siedzisz na utrzymaniu mamy od lat. Ja od kiedy jestem dorosła sama się utrzymuję. A mój facet remontuje dom i nie stać by go było by mnie jeszcze utrzymywać. On nie zarabia 20 000 mc.

Wracając do TEMATU, ostatnio trafiłam na pewien boutique w internecie  i na myśl mi od razu przyszedł płaszczyk który tam widziałam, ale nie wiem czy Cię zainteresuje. Marki Kontatto, różowy, trochę taki bardziej sweterkowy, ale patrząc na skład wydawać się może niesamowicie ciepły więc na jesień/zima wręcz idealny 🙂

Gość pomogę ci

TO BYŁ ZIMOWY PŁASZCZ ciemnozielony, piękny i wydałam na niego prawie cała swoją pierwszą wypłatę:)

Gość Kiss
8 minut temu, Lollypop napisał:

Wracając do TEMATU, ostatnio trafiłam na pewien boutique w internecie  i na myśl mi od razu przyszedł płaszczyk który tam widziałam, ale nie wiem czy Cię zainteresuje. Marki Kontatto, różowy, trochę taki bardziej sweterkowy, ale patrząc na skład wydawać się może niesamowicie ciepły więc na jesień/zima wręcz idealny 🙂

Dziękuję, ale jak rozumiem on nie jest skórzany, prawda? A ja szukam tylko i wyłącznie skórzanego. Takiego, by chronił też przed deszczem lub śniegiem.