Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana życiem

Załamka, brak chęci na cokolwiek

Polecane posty

Gość załamana życiem

Kto też tak ma?

Najchętniej położyłabym się spać i już nie wstawała z łóżka.

Nadchodzi dłuższy 3-dniowy łikend, a ja nawet się nie cieszę. Co zmienią te 3 wolne dni w całym bagnie syfu który nastąpi po nich?

Nie mam siły psychicznej ani fizycznej. Zasypiam o 20, a nawet o 19.

Staram się wstawać wcześnie, ale pomimo konstruktywnych planów, często nic z nich nie wychodzi.

Po powrocie z pracy jestem tak wyssana  z życia, że mam ochotę tylko położyć się na kanapie, a najlepiej od razu zasnąć.

Wczoraj poszłam na trening i dosłownie łzy napływały mi do oczu. 0 motywacji.

Mam prace której nieenawidzę i jednocześnie żyję w strachu za co przeżyję gdy ją stracę.

Mam faceta, jest kochany, niestety nie ma/nie lubi wydawać pieniędzy, czego do końca nie mogę mieć mu za złe (bo byłabym materialistką?)

Jak się okazuje miłości naprawdę do garnka nie włożysz.

Żyję w ciągłym strachu, w...iona codziennie gównianą robotą i tym że nie mam siły po robocie robić tego na co  JA mam ochotę.

Gość czyz nie
32 minuty temu, Gość załamana życiem napisał:

Kto też tak ma?

Najchętniej położyłabym się spać i już nie wstawała z łóżka.

Nadchodzi dłuższy 3-dniowy łikend, a ja nawet się nie cieszę. Co zmienią te 3 wolne dni w całym bagnie syfu który nastąpi po nich?

Nie mam siły psychicznej ani fizycznej. Zasypiam o 20, a nawet o 19.

Staram się wstawać wcześnie, ale pomimo konstruktywnych planów, często nic z nich nie wychodzi.

Po powrocie z pracy jestem tak wyssana  z życia, że mam ochotę tylko położyć się na kanapie, a najlepiej od razu zasnąć.

Wczoraj poszłam na trening i dosłownie łzy napływały mi do oczu. 0 motywacji.

Mam prace której nieenawidzę i jednocześnie żyję w strachu za co przeżyję gdy ją stracę.

Mam faceta, jest kochany, niestety nie ma/nie lubi wydawać pieniędzy, czego do końca nie mogę mieć mu za złe (bo byłabym materialistką?)

Jak się okazuje miłości naprawdę do garnka nie włożysz.

Żyję w ciągłym strachu, w...iona codziennie gównianą robotą i tym że nie mam siły po robocie robić tego na co  JA mam ochotę.

ty stalkerze zyjesz z pisania bzdur na temat innych i na to masz sile

Ja też mam takie nastroje, ale u mnie one nie są spowodowane strachem przed utratą pracy, bo mam pewną. Po prostu jestem taką osobą trochę depresyjną. Raz jest dobrze, a raz źle i jakoś z tym żyję.