Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka

Zachowanie faceta, któremu się podoba dziewczyna, o której wie, że jest zajęta

Polecane posty

Gość blondynka

Cześć, powiedzcie mi, jak zachowuje się wobec dziewczyny facet, który jest samotny, kiedy ona mu się podoba, ale on wie, że jest zajęta? Pewnie niektórzy mężczyźni tu zgromadzeni odpowiedzą mi, że normalny facet w takiej sytuacji nic nie robi, bo zajętych się nie tyka. Ok, ja to bardzo szanuję, to super, ale nie o to mi chodzi. Na pewno, nawet jeśli on postanawia, że nic się między nimi nie wydarzy, to swoim zachowaniem jakoś się nawet mimo woli demaskuje w pewnym stopniu.

Gość Blondyneczka długowłosa

Tez jestem ciekawa. Jak to jest z wami facetami? Czy macie jakieś doświadczenie w tym temacie ?

Gość Gość

Ja sie zachowuje źle, pare razy olałem, nie polazuje jej że mi zależy, nie rozmawiam z nią itp

Gość gość93

Sam jestem w takiej sytuacji, i nie wiem po czym mogłaby poznać. Do pewnego czasu zachowywałem się normalnie jak kolega. Z czasem mam dość i próbuje jej unikać, ale nie jakoś w dosadny sposób. Nie chcę żeby to zauważyła. Czasem jak się do mnie uśmiechnie, popatrzy w oczy, mimowolnie się odkrywam i wtedy może być widać. Ale nie chcę żeby wiedziała, wiem że nie będzie z tego nic i nie chcę mieszać. 

Gość Gość
34 minuty temu, Gość gość93 napisał:

Sam jestem w takiej sytuacji, i nie wiem po czym mogłaby poznać. Do pewnego czasu zachowywałem się normalnie jak kolega. Z czasem mam dość i próbuje jej unikać, ale nie jakoś w dosadny sposób. Nie chcę żeby to zauważyła. Czasem jak się do mnie uśmiechnie, popatrzy w oczy, mimowolnie się odkrywam i wtedy może być widać. Ale nie chcę żeby wiedziała, wiem że nie będzie z tego nic i nie chcę mieszać. 

Fraje/rskie podejście, ja zamierzam walczyć

Gość gość

Jak nie masz z nim kontaktu to się nie dowiesz. Jak masz, to możesz go sama sprawdzić. Rozmawiaj z nim, patrz jak na ciebie reaguje a jak na innych, proś go o różne rzeczy. Facet któremu się podobasz, choćby ukrywał i tak zrobi co będziesz chciała 🙂