Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Chlopak przestal mnie szanowac..nie wiem co sie stalo

Polecane posty

Gość gosc

Potrafi powiedziec zamknij sie..albo daje mi do zrozumienia ze moje zdanie sie nie liczy.Niczym sie nie interesuje,prawie nic o mnie nie wie.Jakbym byla jego wlasnoscia.Nie chce byc jakims psem wiec odejde tylko zrealizuje pierw zemste:classic_wacko:ale tak mi przykro...bo rozmawialismy sporo,mowilam mu o nieudanym zwiazku moim,moich rodzicow i on oczywiscie stanal po mojej stronie...ze dziwi sie kolesiowi ze on bedzie mnie docenial kochal itd.Przez rok byl do rany przyloz, teraz okazalo sie ze dlugie rozmowy chyba byly moim monologiem albo mu to wywietrzalo bo nagle on nie wie jaka jestem co lubię itd. Rozmawialismy o wszystkim, nawet o sexie poza sypialnią, bylismy chetni na eksperymenty i ostatnio poszlismy do lozka. Wczesniej nie mogl sie tego doczekac a tuz przed juz cos czulam no ale nic..poszlismy , nie bylo tak duzo,sex oralny, na pieska,klasyczny i kilka innych pozycji w sumie to pol nocy to robilismy. I po wszystkim juz poczulam jakas jakby nienawisc do mnie...ja nie wiem za co...sam sex nie byl zly, jak mowilam juz tuz przed czulam ze pomimo ze ma ochote to jakos tak dziwnie...co myslicie,czemu on sie tak zmienil?