Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Czy istnieja w ogole mezczyzni,ktorzy nie korzystaja z uslug prostytutek ?

Polecane posty

Gość Gość

Ja kiedyś skorzystałem kilka razy, teraz nie korzystam i nie zamierzam już nigdy bo w sumie cel osiągnięty - chciałem mieć ten "sekks" tak tak nie każdy ma to na zawołanie, teraz jest mi to obojetne, masturrbacja musi wystarczyć.

Jest to nudne z taką osobą która robi to tylko dla $.

Dochodzi strach o choroby. 

Koniec końców można lepiej wydać tw 150-200 zł. 

Gość gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Na wylot to możesz poznać jedynie swoje dziurawe gacie ale nie człowieka . 

Samotnym musisz być człowiekiem, ja jestem otwarte karty i takimi ludźmi się otaczam 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Samotnym musisz być człowiekiem, ja jestem otwarte karty i takimi ludźmi się otaczam 

Tyle o tych ludziach wiesz na ile ci pozwolą wiedzieć. Naiwnych nie sieją...

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tyle o tych ludziach wiesz na ile ci pozwolą wiedzieć. Naiwnych nie sieją...

E nie, znam ich, mam spora pakę znajomych i raczej nikomu nic nie umknie heh

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

E nie, znam ich, mam spora pakę znajomych i raczej nikomu nic nie umknie heh

No cóż. Niech i tak będzie. 

31 minut temu, Gość gość napisał:

To niezbyt dobry rodzinny dom ci tatko stworzył, bo zwykle rodzine się zna na wylot 

Nikogo się nie zna "na wylot". Każdy może mieć i ukrywać mroczną naturę, nawet osoba, którą się zna od wielu lat. Jestem realistką 🙂 

Gość Natura
2 minuty temu, Mizo napisał:

Nikogo się nie zna "na wylot". Każdy może mieć i ukrywać mroczną naturę, nawet osoba, którą się zna od wielu lat. Jestem realistką 🙂 

Każdy sądzi według siebie.

Takie stare przysłowie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Natura napisał:

Każdy sądzi według siebie.

Takie stare przysłowie

Nie każde przysłowie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Niektóre nie przystaja do naszych czasów. Tak czy srak ktoś kto sądzi że zna każdego nawet bliskiego na wylot jest po prostu naiwny. Wielu bliskich morderców też całe życie było przekonanych że ich syn lub ktokolwiek to uosobienie dobroci. 

Gość gość
7 minut temu, Mizo napisał:

Bo ty masz zakamuflowaną naturę ale to nie znaczy ze wszyscy są tacy lol

dlatego ja jestem wartościowy a ty nie, bo mnie grawitacja łączy ze szczerymi ludźmi takimi jak ja lol

Gość Gość

dlatego ja jestem wartościowy a ty nie, bo mnie grawitacja łączy ze szczerymi ludźmi takimi jak ja lol

Wielu takich kozaków już się przejechalo jak na gownie na ludziach i teraz placzo bo to jednak zła kobieta była.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie każde przysłowie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Niektóre nie przystaja do naszych czasów. Tak czy srak ktoś kto sądzi że zna każdego nawet bliskiego na wylot jest po prostu naiwny. Wielu bliskich morderców też całe życie było przekonanych że ich syn lub ktokolwiek to uosobienie dobroci. 

O to mi właśnie chodzi, dziękuję 🙂 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Cieszę się, że się dowartościowałeś. Na drugi raz spróbuj to zrobić nie wplątując w to osób trzecich 🙂 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wielu takich kozaków już się przejechalo jak na gownie na ludziach i teraz placzo bo to jednak zła kobieta była.

Ale ja o kobietach nie pisałem tylko o paczce znajomych, a kobiety to wiadomo jakie są, zobacz taka Mizo chora jednostka psuje tylko obyczaje 

Gość szaarŕriikkkkk
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wielu tak,ale jeszcze więcej nie...hehehe

Jest jakiś odsetek mordeców,ale ty chcesz widzieć go w każdym?!

Nawet w kodeksach prawnych jest domniemamie niewinności,przynajmniej teoretycznie.

Gość gość

W ogóle temat jest o kurvach nie wiem sam co ja tu robie, ale jeszcze większa zagadka to co tu Mizo robi 😂😂😂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ale ja o kobietach nie pisałem tylko o paczce znajomych, a kobiety to wiadomo jakie są, zobacz taka Mizo chora jednostka psuje tylko obyczaje 

Sprawdź czy ci kolega laski nie rùcha. Jakby mu nadstawila to sentymenty idą w szmaty. Ja pisze o ludziach a ty oczywiście próbujesz pokazać chłopów jako lepszych i bardziej lojalnych. Co wiadomo kuŕwa? Liczy się ogół a nie jednostka więc co jedna mizo może popsuć oprócz swojego czerepu? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Wielu tak,ale jeszcze więcej nie...hehehe

Jest jakiś odsetek mordeców,ale ty chcesz widzieć go w każdym?!

Nawet w kodeksach prawnych jest domniemamie niewinności,przynajmniej teoretycznie.

Z psami nie gadam. Przezorny zawsze ubezpieczony dlatego nie będzie płakał jak popiērdolony (W domyśle szarik)

Gość gość

Sprawdź czy ci kolega laski nie rùcha. Jakby mu nadstawila to sentymenty idą w szmaty. Ja pisze o ludziach a ty oczywiście próbujesz pokazać chłopów jako lepszych i bardziej lojalnych. 

Bo są bardziej lojalni, ale ja mam nie tylko kolegów, mowie o paczce znajomych są i koleżanki i każdy równy 

Gość szaarŕriikkkkk
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Z psami nie gadam. Przezorny zawsze ubezpieczony dlatego nie będzie płakał jak popiērdolony (W domyśle szarik)

Domyśliłem się po...enia,ale ubezpieczenie nie obejmuje tej kategorii chorobowej tzn.jednostki🤣

Gość Gość

Posprzątaj po psie.

Gość szaarŕriikkkkk

Posprzątaj po psie.

Sik!

Gość gość

Jestem prawie pewna, że są tacy którzy nigdy nie byli u prostytutek. Znam sporo wierzących mężczyzn, dla których to byłoby nie do pomyslenia. Ale jak ktoś już nie jest tak blisko Boga, a wygląda na super porządnego, to pozory mogą mylić. Na przykład kiedyś nie mogłam sie otrząsnąć, jak mąż kuzynki, tonem przechwałki wyznał mnie i mojej mamie podczas jakiegoś przyjęcia, że poszedł do burdelu. To był szok, zrobiło mi się szalenie przykro ze względu na nią, w końcu znamy się od niemowlęcia, a tu taka wiadomość... Nigdy jej tego nie powiedziałam, tym bardziej że miała potem poważne przejścia zdrowotne, milczałam jak kamień żeby nie pogorszyć jej stanu, ale nadal siedzi we mnie myśl, że większości facetów nie można ufać. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jestem prawie pewna, że są tacy którzy nigdy nie byli u prostytutek. Znam sporo wierzących mężczyzn, dla których to byłoby nie do pomyslenia. Ale jak ktoś już nie jest tak blisko Boga, a

Księża są podobno bardzo blisko Boga - żeby oni tylko do prostytutek chodzili.  

3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jestem prawie pewna, że są tacy którzy nigdy nie byli u prostytutek. Znam sporo wierzących mężczyzn, dla których to byłoby nie do pomyslenia. Ale jak ktoś już nie jest tak blisko Boga, a wygląda na super porządnego, to pozory mogą mylić. Na przykład kiedyś nie mogłam sie otrząsnąć, jak mąż kuzynki, tonem przechwałki wyznał mnie i mojej mamie podczas jakiegoś przyjęcia, że poszedł do burdelu. To był szok, zrobiło mi się szalenie przykro ze względu na nią, w końcu znamy się od niemowlęcia, a tu taka wiadomość... Nigdy jej tego nie powiedziałam, tym bardziej że miała potem poważne przejścia zdrowotne, milczałam jak kamień żeby nie pogorszyć jej stanu, ale nadal siedzi we mnie myśl, że większości facetów nie można ufać. 

Jesteś brzydka nie każdy mężczyzna bierze nie ma co. 

Gość gość

Ahaha akurat jestem bardzo ładna a ty stary spasiony hipopotam z garbem i platfusem 🤣🤣🤣🤣🤣

Ahaha akurat jestem bardzo ładna a ty stary spasiony hipopotam z garbem i platfusem 🤣🤣🤣🤣🤣

Tak poczytaj od początku byś była ładna nie musiał iść. 

Gość biedok z remizy osp

Ja nie korzystałem, no mnie niestac jestem biedny. Dzięki temu wierny, bo każda laska za kasę zrobi nie tylko loda.

Gość kościelny hipokryta

U mnie ksiądz nie musiał chodzić, bo one do niego przychodziły.

Gość gość
2 minuty temu, Momos napisał:

Tak poczytaj od początku byś była ładna nie musiał iść. 

Chyba nie zrozumiałeś deb.ilu ze poprzedni wpis nie był o mnie. I nikt nic nie musi, facet wcale nie musi iść na dzivvki, może sie powstrzymać w imię wyższych wartości. Po to mamy wolę żeby zapanować nad popędami. 

Ale  ci się ten alzheimer daje we znaki, niektórzy są po 80 a 100 x lepiej mówią i kojarzą niż ty. 

Mizio musi wyjątkowo brzydka, czytając to wniosek. 

Gość gość

Momos znowu wstałeś lewą nogą?