Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek91

Powiedziała, że na mnie nie zasługuje

Polecane posty

Gość Tomek91

Spotykałem się przez dwa miesiące z pewną śliczną, mądra, oczytana dziewczyna. Zdziwilem sie, ze taka dziewczyna jest sama. Co prawda nie było między nami jakichs glebszych interakcji, ale zakochalem sie najpierw w jej wygladzie, pozniejw  inteligencji. Chodzilismy do teatru, kina,restauracji, juz naprawde sie cieszylem, ze to ta jedyna, ale dwa dni temu na messengerze napisala mi, ze jestem dla niej za dobry, ze ona wiele w zyciu przeszla, ma zbyt traumatyczne doswiadczenia, i że nie zasluguje ona na tak wspanialego faceta jak ja. Zastanawiam sie co 21 letnie dziewczyna mialaby przejsc za traumatyczne doswiadczenia i ubolewam nad tym, ze tak kiepsko ze mna postapila, napisala te przykre rzeczy i mnie wszedzie poblokowala. Nie daje mi to spokoju, bo mi bardzo na niej zalezy, a gdzie sie do niej nie doezwe to mnie blokuje. Bylo dobrze, bardzo dobrze i cyk..Nawet nie naciskalem na seks tak szybko... Pomozxcie co robic 😞 To mi nie da spokoju

Gość cvbn

bo jesteś nikim jesteś zerem i śmieciem 

Gość Tomek91

Słucham? Odsycyekaj to.

Gość Tomek91

Odszczekaj *

Są dwie opcje. Albo Cię po prostu w inteligentny sposób spławiła, albo po prostu się przeraziła, że zaczęło się robić między Wami poważnie i ucieka. Możliwe, że ma problemy z zaufaniem i otwarciem się na drugiego człowieka, więc wróciła do swojej "bezpiecznej przystani". Jak sama powiedziała, ma traumatyczne doświadczenia, więc po prostu jest ostrożna. Najprawdopodobniej to było dla niej za szybkie tempo 🙂 

Gość Lex996

Pogoniła frajera

Gość ----

Może była zgwałcona. To bardzo obniżyło poczucie własnej wartości i spowodowało strach przed wejściem w związek.

Gość Lex996

Ma go zwyczajnie w dooopie. Znalazła kogoś pełnowartościowego w jej mniemaniu. On był tylko zapchajdziura nikim więcej. 

Gość gosc

jak facet jest za dobry i za miły to w oczach kobiety jest frajerem, dla baby lepszy jest badboy co ją będzie ranił i nawet tłukł, ale przynajmniej przy takim ma emocje

Gość Zraniony

Też byłem dla pewnej francy za dobry skonczylem tak ze mnie rogi walila!!! i sie z tym nawet nie kryla!!! od takich najdalej!!!!

Gość gosc

dla baby w związku najważniejsze są EMOCJE

jak tego nie ma to nic nie ma, baba za EMOCJE dałaby sie pokroić

nudziarz, ciepła klucha jej nigdy nie da EMOCJI

EMOCJE dla baby to jak paliwo dla silnika, emocje ją napędzają

Gość gość

Możliwe, że spotykała sie z tobą z braku laku. Możliwe, że liczyła na to, że coś z czasem poczuje może do ciebie, ale z czasem stwierdziła najwidoczniej, że to nie następuje więc dalsze dawanie wam czasu nie ma sensu. Nie podobasz się jej za bardzo i nic zbytnio do ciebie nie czuje i tyle, ale ci tego nie powie wprost, bo nie chce cie ranić. A ponieważ tyle z siebie dawałeś to powiedziała taki tekst o tym zasługiwaniu, żeby być miłą dla ciebie, bo dla miłych ludzi trzeba być miłym. Przyjrzyj sie sobie obiektywnie. Jesteś przystojny ? Jesteś przebojowy ? Wiesz zawsze i wszędzie jak sie zachować ? Jesteś męski ? Jesteś zaradny ? Do jakich szufladek cie ludzie wkładają przez całe życie. Może to właśnie ty nie zasługujesz na te dziewczyne. Nie mam na myśli tego, że sie nie starasz tylko może jesteś dla niej nie tą ligą po prostu. W sensie ona może być samicą alfa a ty kategoria samiec beta. Ludzie nie lubią pewnych określeń, bo są niedyplomatyczne ale to nie oznacza, że między ludźmi nie ma bezwzględności.