Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy

Żałuje że jakimś przypadkiem trafiłem na to dno zwane "forum uczuciowym" ;))

Polecane posty

Gość Tajemniczy

😖

Gość Gosc gosc

Czemu wciąż ru jesteś? Masz wybór, po prostu nie wchodź. Ja taki mam wkrótce zamiar.

Gość Gość

Ja uciekając przed swoimi emocjami wpadłam na kafe i wprost w objęcia moich emocji.. to jest dopiero    szczyt możliwości we wszechświecie..

Gość powiedz jej coś
11 minut temu, Gość Tajemniczy napisał:

😖

wiesz co ci powiem że ta Agnieszka Sov.... jest na kanale wobec wodników i blizniaków niesprawiedliwa i nieszczera.Mówi to co jej pasuje a nie to jak jest.Np u wagi to co mówi o osobach w związkach z wagą to sie tyczy własnie tylko wag a nie ich partnerów bo wodniki i blizniaki wlasnie przez patologiczną wage cierpią .U wodników mówi o zakłamaniu? nie zgadzam sie ,wodniki są uczciwe niezwykle i niezwykle skrupilatne.Wcale nie są opieszałe i są gorliwe.Mają doceniac ludzi z przeszłosci? znak wodny ? a za co??za to ile poleciało gromów na wodnika i oszczerstw? za to ile wodnik wycierpiał?znak wodny nawet nie spytał jak wodnik z tego wyszedł ,nawet złotówki wodnik nie otrzymał za szkode na zdrowiu a jeszcze najgorszy.Ona jest zakłamana.Przemysl to bo jej gadanie tylko oddala nas od siebie taka prawda.

Gość hehe

To w y p i e r d a l a j :) I tak wszyscy Toba tutaj gardza :)