Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojenko

Odkąd zostawiła mnie kobieta straciłem sens życia

Polecane posty

Gość Wojenko

Jestem w stu procentach uzależniony od kobiet.., od zawsze ich pragnąłem i nigdy ale to nigdy ich nie mogłem mieć, po prostu zwyczajnie z najprostrzego powodu-nie jestem atrakcyjny, nie mam powodzenia. Pra.wictwo straciłem dopiero w wieku 20 lat i to z kobietą, która wydaje mi się na ten moment miała coś nierówno pod głową, ale mimo to i tak się w niej zakochałem tylko po tej jednej nocy, więcej już do mnie nie napisała, po prostu mi powiedziała, że "zrobiła mi przysługę" i zniknęła.. no cóż, dobry rok po niej cierpiałem, ale jakoś tam się żyło.., no i potem dopiero w wieku 25 lat poznałem dziewczynę, która szczerze mówiąc nawet mi się jakoś bardzo nie podobała, ale dogadywaliśmy się i tak w zasadzie to z braku laku, zarówno ja jak i ona związaliśmy się ze sobą. Oczywiście zakochałem się w niej na amen, mimo tego, że mnie bardzo źle traktowała po jakimś czasie i regularnie zdradzała to ja i tak latałem za nią jak piesek i robiłem wszystko by ze mną była. W wieku 30 lat mnie w końcu zostawiła już na dobre, dla kogoś innego, a ja w tym samym momencie straciłem jakikolwiek sens życia, dzisiaj mija blisko 5 lat odkąd mnie zostawiła a czas W OGOLE NIE LECZY, tak samo cierpie jak te 5 lat temu.., chodzę wiecznie zdołowany, nieszczęśliwy, muszę codziennie minimum 5x się masturbować na jej fotkach bo inaczej bym po prostu zwariował.., to takie smutne i straszne, że człowiek tak naprawdę stracił życie-radość z życia, teraz jestem już tylko robotem, który chodzi do pracy, wraca, je  śpi i tak w kółko a czym starszy to tylko gorzej, bo już w tym wieku nie znam absolutnie nikogo kto byłby sam, szczególnie wsród kobiet, bo kto normalny przed 40stką chce byc sam? nikt... 

musiałem się wyżalić