Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tak beczy?

Ludzie to jednak sa glupi. Moj kuzyn beczy za swoja kolezanka ktora zmarla pare dnii temu

Polecane posty

Gość i co tak beczy?

byli znajomymi blisko rok, ale to zadna bliska przyjazn. Spedzali razem czas jak mowil zeby go zabic kiedy nie maja partnerow. Nie bylo sexu ponoc bardziej jak brat i siostra.Zerwali kontakt bo cos sie psulo, chyba sie nie dogadywali, to bylo chyba w maju tego roku.I ona zmarla kilka dni przed 1.11 w wypadku samochodowym, gdzies w innym kraju.On beczy non stop ze do niej nie zadzwonil czy nie napisal,ale co by to dalo skoro juz nie mieli sobie nic do powiedzenia i nie myslal o odnowieniu kontaktu ? chce wzbudzic moja litosc czy co ? wczoraj mnie pol dnia meczyl ,dzis mam nadzieje ze nie bedzie

Gość Gość

Może się zabujal

Gość i co tak beczy?

Jak dla mnie to bezsensowne zachowanie, ja bym rozpaczala tylko po smierci kogos waznego dla mnie.Miedzy nimi nie bylo nic, takie z braku laku i juz skonczone od pol roku.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość i co tak beczy? napisał:

Jak dla mnie to bezsensowne zachowanie, ja bym rozpaczala tylko po smierci kogos waznego dla mnie.Miedzy nimi nie bylo nic, takie z braku laku i juz skonczone od pol roku.

Dla mnie tez bez sensu.

Niektórzy śmierć przeżywają bardzo mocno, inni mniej. Często ludzie mają wyrzuty, że za życia nie zdążyli czegoś powiedzieć lub przeprosić tej osoby. Może to są powody jego rozpaczy.

Gość i co tak beczy?
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dla mnie tez bez sensu.

;*

10 minut temu, Ciri' napisał:

Niektórzy śmierć przeżywają bardzo mocno, inni mniej. Często ludzie mają wyrzuty, że za życia nie zdążyli czegoś powiedzieć lub przeprosić tej osoby. Może to są powody jego rozpaczy.

Moze masz racje, ze jest cos czego nie chce powiedziec.hmm