Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poważne rozważania

Tzw. porządni faceci to często ci, co po prostu mocno patrzą na wygląd

Polecane posty

Gość Poważne rozważania

Facet może mówić, że jest porządny bo miał mało partnerek, a prawda jest taka że próbował się umawiać tylko z ładnymi i stąd nie było ich wiele. Czasem facet miał dość sporo kobiet, w mniej lub bardziej oficjalnych relacjach, ale były to kobiety różnej urody, nie skreślał tych brzydszych. Widać, że wtedy nie patrzył tylko na wygląd. A ten rzekomo porządny i mało doświadczony mógł mieć 3 partnerki, ale wszystkie atrakcyjne i traktowane przez niego jak trofeum.

Gość Zaliczanie brzydkich za to

jest takie głębokie haha.

Gość vvv
3 godziny temu, Gość Poważne rozważania napisał:

Facet może mówić, że jest porządny bo miał mało partnerek, a prawda jest taka że próbował się umawiać tylko z ładnymi i stąd nie było ich wiele. Czasem facet miał dość sporo kobiet, w mniej lub bardziej oficjalnych relacjach, ale były to kobiety różnej urody, nie skreślał tych brzydszych. Widać, że wtedy nie patrzył tylko na wygląd. A ten rzekomo porządny i mało doświadczony mógł mieć 3 partnerki, ale wszystkie atrakcyjne i traktowane przez niego jak trofeum.

Bzdura. Dla mnie wygląd jest mało istotny, tyle że nawet te mało atrakcyjne mnie nie chcą. Co nie zmienia faktu, że jestem porządny i nigdy bym nie zdradził.

Gość Wielu prawiczków

uznaje tylko ewentualny związek z piękną.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Bzdura. Dla mnie wygląd jest mało istotny, tyle że nawet te mało atrakcyjne mnie nie chcą. Co nie zmienia faktu, że jestem porządny i nigdy bym nie zdradził.

Czyli musisz być co najwyżej przeciętny, gdybyś był przystojniakiem któremu laski same pchaja się do łóżka to pewnie byś zmienił zdanie. A tak łatwo Ci mówić jak brania nie masz

Gość Lepiej patrzeć na wygląd

niż na na kasę.

Gość Ben

Nie wyobrażam sobie związku z partnerką,która mi się nie podoba z wyglądu . 

Gość Mario89

Gdy miałem 20 lat na powodzenie u płci przeciwnej nie narzekałem. Idealnie nie było gdyż kosza też czasami dostałem, ale generalnie rzecz ujmując, podobałem się dziewczynom. Zdarzało się, że byłem podrywany przez co odważniejsze z nich . Niektóre były ładne, inne urodą nie grzeszyły. Nigdy jednak nie zareagowałem pozytynie na zaloty dziewczyny, która mnie się nie podobała. W takich sytuacjach udawałem, że nie wiem o co chodzi. Przyznaję, że dwukrotnie będąc pod wpływem alkoholu, poderwałem dziewczyny, z którymi nie umówiłbym się w sytuacji gdybym był trzeźwy. Te dziewczyny nie były jednak brzydkie. One były przeciętne z wyglądu. 

Gość gość

Facet, który ocenia kobietę tylko pod kątem wyglądu wcale nie jest porządny. Porządny facet nie pogardziłby przeciętną dziewczyną, wiedząc że ma mnóstwo innych cech, które czynią ją atrakcyjną. I porządny facet to nie tylko ten atrakcyjny. Przeciętni też bywają porządni a ci atrakcyjni to czasem szkoda gadać...Obok porządnych to oni nawet nie stali.

Także ile ludzi, tyle różnych osobowości, więc trzeba szukać tego, co komu pasuje.

Gość vvv
Dnia 6.11.2019 o 22:20, Gość Gosc napisał:

Czyli musisz być co najwyżej przeciętny, gdybyś był przystojniakiem któremu laski same pchaja się do łóżka to pewnie byś zmienił zdanie. A tak łatwo Ci mówić jak brania nie masz

Jestem przeciętny, ale mam zasady. Nawet gdyby kobiety pchały mi się do łóżka, to nie potrafiłbym uprawiać seksu bez miłości.