Zuza123 0 Napisano Listopad 12, 2019 Od kilku dni jem mniej, tak jak kiedyś to robiłam i nawet możecie zobaczyć posty jakie tutaj dodawałam związane z liczeniem kcal i boje się ze znowu mi to wraca.. Chce schudnąć do 3kg max żeby po prostu poczuć się lepiej chodzi mi o nogi. Moje ppm wyniosło niecałe 1100 kcal a bmi ok 1400. Wiec staram się jeść do 1300 ale głównie 1200 kcal dziennie. Mam po dzisiejszym dniu lekkie wyrzuty sumienia i chce was spytać czy grubo przesadzam( już nie wiem czy racjonalnie myśle czy serio ciut za dużo dobiłam kcal). Na śniadanie zjadłam jednego tosta moczonego w jajku a następnie smażonego na oleju z plasterkiem sera żółtego do tego 1/4 kabanosa drobiowego. Na obiad barszcz czerwony z ziemniakami i jajkiem z białym chlebem i masłem. Potem seven daysa tego mniejszego, jogurt (140kcal) z musli i suszonymi bananami(te chipsy) i wieczorem niecałe piwo somersby blackberry przegryzane garścią paluszków juniorków. Obliczyłam że nie wychodzi to ponad 1500 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Napisano Listopad 22, 2019 Z tego co widzę, to raczej jesz zdecydowanie za mało. Taka głodówka nie ma sensu. Lepiej też jeść zdrowe, pełnowartościowe produkty. Myślę, że może spróbować np. na podwieczorek pić koktajle Eco and Fit, a w ciągu dnia coś pożywniejszego, niż piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loczek45 Napisano Listopad 22, 2019 głodówka nie ma sensu rankingkobiet.pl/Dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekam na wiosnę Napisano Grudzień 3, 2019 Wiesz ja w fit2be.pl mam od 1900 do 2200 kcal i ładnie chudnę, glodówka cię zajedzie szybko.Mi wytlumaczyli że chodzi o odpowiednie zbilansowanie makro i mikro składników, tak zeby dac sobie to w odpowiednich progach.Taka dieta musi być zbilansowana, głodówka nigdy nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza123 0 Napisano Grudzień 5, 2019 Dziękuje za odpowiedzi, nie jestem na głodówce bo jem I to nawet ponad 1200 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Grudzień 6, 2019 Dnia 12.11.2019 o 22:42, Zuza123 napisał: Od kilku dni jem mniej, tak jak kiedyś to robiłam i nawet możecie zobaczyć posty jakie tutaj dodawałam związane z liczeniem kcal i boje się ze znowu mi to wraca.. Chce schudnąć do 3kg max żeby po prostu poczuć się lepiej chodzi mi o nogi. Moje ppm wyniosło niecałe 1100 kcal a bmi ok 1400. Wiec staram się jeść do 1300 ale głównie 1200 kcal dziennie. Mam po dzisiejszym dniu lekkie wyrzuty sumienia i chce was spytać czy grubo przesadzam( już nie wiem czy racjonalnie myśle czy serio ciut za dużo dobiłam kcal). Na śniadanie zjadłam jednego tosta moczonego w jajku a następnie smażonego na oleju z plasterkiem sera żółtego do tego 1/4 kabanosa drobiowego. Na obiad barszcz czerwony z ziemniakami i jajkiem z białym chlebem i masłem. Potem seven daysa tego mniejszego, jogurt (140kcal) z musli i suszonymi bananami(te chipsy) i wieczorem niecałe piwo somersby blackberry przegryzane garścią paluszków juniorków. Obliczyłam że nie wychodzi to ponad 1500 kcal. normalna zdrowa osoba ktora się nigdy nie odchudzała spokojnie schudnie jedząc 1500 kcal i ćwicząc 3 razy w tygodniu po 30 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach