Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzonson

"zasada 3" , czyli ile partnerów seksualnych miał faceta a ile kobieta

Polecane posty

Gość dzonson

Kiedy kobieta podaje liczbe swoich partnerów seksualnych to zawsze trzeba liczyc to razy 3.. bo wiadomo, ze sie nie przyzna, ze sie ku.rwila szm.,ata je.b,ana tyle razy

z kolei jak facet poda liczbe to trzeba podzielic przez 3 , bo wiadomo, ze on zawsze sobie doda wiece, ze niby jest taki kozak i w ogoole..

to smutne, ze laski r0chanie maja na zawolanie i wrecz musza sie tego wstydzic jak sypiaja z innymi a dla faceta seks to cos niewyobrazalnego, jakby wygral w totka..  swiat nie jest sprawiedliwy, po prostu nie jest

Gość Do dupy niepodobne

Stare niemodne

Gość true story
5 minut temu, Gość Do dupy niepodobne napisał:

Stare niemodne

ale prawdziwe

Gość gość

było i to kilka dni temu, nudne już w uj

Gość Gość

Kolejna teoria z dupy która ma pokazać że kobieta to ta gorsza klamliwa i w ogóle powinna całować faceta na kleczkach po odbycie za to że jej pozwala żyć na wspolnej planecie. 

Gość ergegerg
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejna teoria z dupy która ma pokazać że kobieta to ta gorsza klamliwa i w ogóle powinna całować faceta na kleczkach po odbycie za to że jej pozwala żyć na wspolnej planecie. 

ale taka jest prawda, zycia nie oszukasz

przecietna liczba partnerow seksualnych u kobiet w wieku 25 to 10 a u facetow 3..

dziekuje dobranoc

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ergegerg napisał:

ale taka jest prawda, zycia nie oszukasz

przecietna liczba partnerow seksualnych u kobiet w wieku 25 to 10 a u facetow 3..

dziekuje dobranoc

To że w twoim domu kobiety się piērdola jak ... w rui a mężczyźni  to samce beta to twój problem.

Gość Kdnrv

Niestety tak jest.. dzisiaj nie ma kobiet z małym przebiegiem

Gość Chyba, że te nieatrakcyjne
1 godzinę temu, Gość Kdnrv napisał:

Niestety tak jest.. dzisiaj nie ma kobiet z małym przebiegiem

😞

Gość gość
15 godzin temu, Gość dzonson napisał:

Kiedy kobieta podaje liczbe swoich partnerów seksualnych to zawsze trzeba liczyc to razy 3.. bo wiadomo, ze sie nie przyzna, ze sie ku.rwila szm.,ata je.b,ana tyle razy

z kolei jak facet poda liczbe to trzeba podzielic przez 3 , bo wiadomo, ze on zawsze sobie doda wiece, ze niby jest taki kozak i w ogoole..

to smutne, ze laski r0chanie maja na zawolanie i wrecz musza sie tego wstydzic jak sypiaja z innymi a dla faceta seks to cos niewyobrazalnego, jakby wygral w totka..  swiat nie jest sprawiedliwy, po prostu nie jest

To na przykładzie żony? Ile kobiet znasz tak dobrze, żeby robić takie podsumowania? A jeśli chcesz pomówić kogoś konkretnego to dostaniesz pozew do sądu. 

Przeważnie to kobiety mają mało partnerów a faceci dużo, bo chodzą do burdeli. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Chyba, że te nieatrakcyjne napisał:

Atrakcyjne wcale nie muszą mieć wysokiego przebiegu. Tak samo jak stary brzydki rozwiedziony troll z wiszącym podgardlem może mieć na koncie 46782956738 kobiet, bo kłamie i manipuluje. 

Gość Gdheg
8 minut temu, Gość gość napisał:

Atrakcyjne wcale nie muszą mieć wysokiego przebiegu. Tak samo jak stary brzydki rozwiedziony troll z wiszącym podgardlem może mieć na koncie 46782956738 kobiet, bo kłamie i manipuluje. 

Nie wiem która kobieta da tylka staremu brzydkiemu trollowi... chyba ze jakis mega bogaty, bo jesli nie to nie ma szans

Gość Gość S
15 godzin temu, Gość Do dupy niepodobne napisał:

Stare niemodne

Ale to jest prawda!

Nie moge mówić za wszystkich, ale mialem w liceum kumpla, bajerant taki, do wiekszosci lasek świrował, zapraszał na randki, a później opowiadał jak tej palcówke robił, tamtej lizał, ta mu loda robiła, a tamtą dymał w krzakach. W wakacje miedzy liceum a studiami poznał dziewczyne z którą w końcu był na stałe. Latał cały w skowronkach. Jakoś po 2 latach zostawiła go i przyszedł z flaszką się wypłakać. Marudził że nigdy nie znajdzie dziewczyny itp. a jak mu przypomniałem, że przed tamtą non stop coś zaliczał, to w chwili szczerości przyznał, że nic nie zaliczał, że kłamał bo nie chciał wyjść na piz/de, że bywał na tych randkach może i często, ale nie wiedział o czym gadać z dziewczynami i kończyły się po 10-15 minutach. 

Druga sytuacja dotyczy mnie i poznanej w pracy dziewczyny. Nie przepracowala nawet okresu próbnego, ale zlapalismy sympatie i zaczelismy sie niezobowiązująco spotykać. Oboje byliśmy wolni, ona miała wtedy 20 lat, ja 27. Któregoś razu po seksie zapytalem ilu miała do tej pory facetów, ona sie chwile zastanowiła i mowi że 19, na moje zdziwienie odpowiedziała, że rozrywkowa była i jak ktoś sie jej spodobał, to nie żałowała sobie, w końcu życie ma się tylko jedno. Potem pare sytuacji nawet poopowiadała mi ze szczegółami. Nie zraziło mnie to do niej, nadal spotykaliśmy sie niezobowiązująco i nadal spotkania kończyły sie głównie seksem. Z czasem coś zaczęło iskrzyć nie tylko w łóżku, a ona zaczęła sie zakochiwać, nawet mnie swoim rodzicom przedstawiła. Któregoś razu zagadała do mnie o tych 19 facetach, powiedziała że kłamała, że naprawdę 2 miała przede mną, a tamto to tak tylko gadała dla zgrywy. 

Gość ortega

ja kiedy miałem 24 lata, miałem kobiete która miała 21 lat.. i przyznala mi sie, bo byla szczera i po alkoholu zawsze sie wygadywala, ze do tamtej pory, czyli do 21 roku zycia miala minimum 10 gosci na koncie i 3 kobiety... bo lubiła też baby

oczywiscie ze mna tez sie r0chała i tak sie nasz zwiazek rozpoczal, od r0chania po alkoholu kolezensko, po 2 latach mnie zdradzala na lewo i prawo i w koncu zostawila, dzisiaj ta panienka ma 30 lat- nie wiem co u niej bo ze szlaufem nie chcialem utrzymywac kontaktu, ale mozna sie tylko domyslac, ze dzisiaj to juz ma na koncie z 20 facetów i z 10 bab...

ch0j j3j w morde szm@cie

Gość Beks

Arystostulejes rúchal babę po pijaku i płacze że to szlauf 🤣🤣