Gość Gość Napisano Listopad 23, 2019 Co sądzicie o tym kanale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oki Napisano Listopad 25, 2019 Był już jakiś wątek o Mai, poszukaj kilka stron dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2019 To ta, co w ogrodzie...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zmora Napisano Listopad 26, 2019 Czasami do niej zaglądam. Fajna dziewczyna, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ggość 1200 Napisano Listopad 1, 2023 Rozwaliła mnie ostatnio na IG. Jednego dnia wstawiła story że od kilku dni ma mocne bóle związane z ciążą i żeby trzymać za nią kciuki bo kolejna wizyta za parę dni. Po czym na drugi dzień wrzuca fotę że już jest po porodzie któryś dzień z kolei. Czyli w trakcie jojczenia i próśb o trzymanie kciuków już było po wszystkim Po co ta cała szopka? Kiedyś ją bardzo lubiłam a mam wrażenie że im bardziej madkowa się robi tym gorzej. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach