Kuui 10 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Taa. I pomagają. Jedna drugiej w dosrywaniu tym pozostałym. Dokładnie i każda jest mądrzejszą od drugiej tylko w drugą stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Siurentajski napisał: Ale ja nie o tym. Moja jest w ciąży i będą bliźniaczki, także to się zgadza, tyle że nie kilka miesięcy, bo bym to dziecko ze słonicą musiał mieć dlaczego nie przynosisz jej herbatki alvaro? albo zadzwoń zapytaj jak sie czuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Dokładnie i każda jest mądrzejszą od drugiej tylko w drugą stronę. Ja zauważyłam, że tu się nie da normalnie "pogadać". Kiedy tylko jest jakieś "szkalowanko" jakiejś osoby, momentalnie zlatują się jakieś wrony i tak dziobią, tak dziobią aż nie zadziobią tymi dziobami kogoś na śmierć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Ja zauważyłam, że tu się nie da normalnie "pogadać". Kiedy tylko jest jakieś "szkalowanko" jakiejś osoby, momentalnie zlatują się jakieś wrony i tak dziobią, tak dziobią aż nie zadziobią tymi dziobami kogoś na śmierć. Szkoda pisać o tym. Jednej powiesz bez ogródek to chyba jakąs chorobę mają psych, i woła drugą. Większość leczy u psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Szkoda pisać o tym. Jednej powiesz bez ogródek to chyba jakąs chorobę mają psych, i woła drugą. Większość leczy u psychiatry. To się nazywa "doskonała synchronizacja". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Wdzięczna napisał: To się nazywa "doskonała synchronizacja". Zawsze terapię polecają coś w tym musi być. Nie przeszły całej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 17 godzin temu Napisały bez ogródek zmieniły modki nazwę Kafeterii czy działu, specyfikację forum. Wsparcie terapii dla chorych u psychologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: Napisały bez ogródek zmieniły modki nazwę Kafeterii czy działu, specyfikację forum. Wsparcie terapii dla chorych u psychologa. No ale czemu się dziwisz, skoro po po.lsku się nie umiesz prawidłowo wysławiać i dodatkowo piszesz posty z których wynika że nie ogarniasz matmy dla dzieci z podstawówki? Ludzie widzą to i się zastanawiają jak bardzo jesteś umysłowo opóźniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Zaczarowana napisał: Potrzebuję z kimś szczerze pogadać. A o czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: No ale czemu się dziwisz, skoro po po.lsku się nie umiesz prawidłowo wysławiać i dodatkowo piszesz posty z których wynika że nie ogarniasz matmy dla dzieci z podstawówki? Ludzie widzą to i się zastanawiają jak bardzo jesteś umysłowo opóźniony Ty też masz problem jak tutaj większość kwalifikujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 17 godzin temu 31 minut temu, Ismael de Mexico napisał: "Czekolinda" skazana na cztery lata więzienia jak coś...a ty masz dzieci. Weź te leki Może być...? https://ibb.co/3r5jZ5k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 17 godzin temu Przy rejestracji powinna być informacja. Podajesz dobrowolnie eksperymentalnie na leczenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: A o czym? "O starych Polokach..." 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Siurentajski napisał: Dobra, szybki test - donosiłem na Twojego dziadka do UB czy nie? Pamiętaj, jestem doktor zuo Raczej sprzedajny krasnal ze Śląska, obecnie z Krk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Wdzięczna napisał: Może jakiś szybki numerek? Umówię Cię z chłopakami w hotelu... Wybierzesz tylko z którym. A moze tak sama się umówisz na szybki numerek frajerko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu Widze, że temat się rozwinał, ale nie ma dla mnie tu żadnych konkretow, o ktore pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Zaczarowana napisał: A moze tak sama się umówisz na szybki numerek frajerko?? Jak ja lubię "uderzać w sedno". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Jak ja lubię "uderzać w sedno". A ja pytam, czy jest tu ktos kto móglby mnie wysłuchać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 39 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Zaczarowana napisał: A ja pytam, czy jest tu ktos kto móglby mnie wysłuchać? A jaki masz problem? Pisz tutaj śmiało. Jesteś anonimowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: A jaki masz problem? Pisz tutaj śmiało. Jesteś anonimowa. Tutaj na forum często człowieka zmieszają z blotem, wolę na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Zaczarowana napisał: Widze, że temat się rozwinał, ale nie ma dla mnie tu żadnych konkretow, o ktore pytam wieczorna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: wieczorna. Co wieczorna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Zaczarowana napisał: Co wieczorna? ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 16 godzin temu Nawet granaty są elektroniczne z całym systemami także broń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: ty. Nie jestem Wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 39 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Zaczarowana napisał: Tutaj na forum często człowieka zmieszają z blotem, wolę na privie Jak chcesz to do mnie możesz napisać. Postaram się nie oceniać. Sama jestem w skomplikowanej sytuacji, więc postaram się coś doradzić bez mieszania z błotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak chcesz to do mnie możesz napisać. Postaram się nie oceniać. Sama jestem w skomplikowanej sytuacji, więc postaram się coś doradzić bez mieszania z błotem. Dzięki, że chcesz mnie wysłuchać. Może mi doradzisz cos w mojej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Zaczarowana napisał: Tutaj na forum często człowieka zmieszają z blotem, wolę na privie Do mnie nie pisz bo nie mam czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: Do mnie nie pisz bo nie mam czasu. Nawet nie mam takiego zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Zaczarowana napisał: Nawet nie mam takiego zamiaru To dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach