Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Kuui napisał: Nawet granaty są elektroniczne z całym systemami także broń. Ale przy rejestracji...? Jakieś kwadraciki z prośbą o wskazanie najczęściej pojazdów lub nieruchomości widziałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Zaczarowana napisał: Tutaj na forum często człowieka zmieszają z blotem, wolę na privie na priva wejscie 50zl i kazde 100slow jeden nudes. dzis promocja do konca dnia. jutro bedzie drozej Edytowano 16 godzin temu przez Ismael de Mexico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: na priva wejscie 50zl i kazde 100slow jeden nudes. dzis promocja do konca dnia normalnie byloby drozej Zapomniałeś dodać, że nie dajesz gwarancji, że to co napisze, gdzieś bokiem nie wycieknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Wdzięczna napisał: Ale przy rejestracji...? Jakieś kwadraciki z prośbą o wskazanie najczęściej pojazdów lub nieruchomości widziałam... Instruktor ma całą aparaturę wiadomo uczą pozycji sztuk walk i strzelania. Jest zrobione nie ostra tylko elektroniczna. Edytowano 16 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu Np. zwierzysz się jakiejś starszej stażem koleżance z forum. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Wdzięczna napisał: Zapomniałeś dodać, że nie dajesz gwarancji, że to co napisze, gdzieś bokiem nie wycieknie... masz kosmate mysli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Instruktor ma całą aparaturę wiadomo uczą pozycji sztuk walk i strzelania. Aaaaa. To po to są te "weryfikacje" czy się nie jest robotem ok Nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 16 godzin temu Żeby nawet na kafe, nie mieć komu się wygadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: masz kosmate mysli... Czy ja pisałam o wycieku czegoś co przypomina płyny ustrojowe...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, Zaczarowana napisał: Dzięki, że chcesz mnie wysłuchać. Może mi doradzisz cos w mojej sprawie napisz do lezaka on jest bardzo wrazliwy i pomocny na pewno zrozumie twoje potrzeby i dobrze ci doradzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Wdzięczna napisał: Np. zwierzysz się jakiejś starszej stażem koleżance z forum. 🫢 Nie. Tutaj większość wiedzące lepiej a większość znudzone mężatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 16 godzin temu 37 minut temu, Zaczarowana napisał: A moze tak sama się umówisz na szybki numerek frajerko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak chcesz to do mnie możesz napisać. Postaram się nie oceniać. Sama jestem w skomplikowanej sytuacji, więc postaram się coś doradzić bez mieszania z błotem. a zboczony facet z krwi i kosci tez moze napisac do Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: a zboczony facet z krwi i kosci tez moze napisac do Ciebie? Nie lepiej napisać Janusz z trójką dzieci, którego nie zaspakaja Grażyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Nie lepiej napisać Janusz z trójką dzieci, którego nie zaspakaja Grażyna? a tobie co znowu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: a tobie co znowu? A taki żarcik, myślałem że śmieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 15 godzin temu 24 minuty temu, malowany napisał: A taki żarcik, myślałem że śmieszny Czekaj. Ino "poka" wróci. A będzie się działo, oj będzie się działo... (...). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 15 godzin temu 42 minuty temu, Vladislava Srăkulea napisał: ??? Nie widzę tutaj nic zabawnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Wdzięczna napisał: Czekaj. Ino "poka" wróci. A będzie się działo, oj będzie się działo... (...). Z Dubaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Z Dubaju? Nie wiem skąd. To taki żart był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 15 godzin temu 46 minut temu, malowany napisał: A taki żarcik, myślałem że śmieszny bo smieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Wdzięczna napisał: Nie wiem skąd. To taki żart był. Nie strasz go, bo bardziej osiwieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 13 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, libedowsky napisał: napisz do lezaka on jest bardzo wrazliwy i pomocny na pewno zrozumie twoje potrzeby i dobrze ci doradzi Jak pokaze pusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 39 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Ismael de Mexico napisał: a zboczony facet z krwi i kosci tez moze napisac do Ciebie? Nie rozumiem co to ma do rzeczy? I w jakim sensie zboczony? Jak w dodatku z trójką dzieci, to taki cierpiętnik mnie raczej nie interesuje No chyba, że położy mi cały świat u stóp, sypnie obficie banknotami, i będzie zdecydowany odejść od rodziny, żeby być ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 13 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie rozumiem co to ma do rzeczy? I w jakim sensie zboczony? Jak w dodatku z trójką dzieci, to taki cierpiętnik mnie raczej nie interesuje No chyba, że położy mi cały świat u stóp, sypnie obficie banknotami, i będzie zdecydowany odejść od rodziny, żeby być ze mną Ja ci mogę wypisać bo też jestem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Ale to kiedy indziej bo idę heblowac do tematyki gangbang w ciąży Edytowano 13 godzin temu przez Pochwa w pochwie 17.™2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, libedowsky napisał: bo smieszny Podobno Krejze śmiesznie dochodzi, sprawdzałeś może? W ogóle to gdzie ona jest, znowu Sycylia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie rozumiem co to ma do rzeczy? I w jakim sensie zboczony? Jak w dodatku z trójką dzieci, to taki cierpiętnik mnie raczej nie interesuje No chyba, że położy mi cały świat u stóp, sypnie obficie banknotami, i będzie zdecydowany odejść od rodziny, żeby być ze mną Zrobi ci jeszcze dwoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 13 godzin temu Libed, a mógłbyś powiedzieć krejzy, że jak już w imieniu naszej firmy poleciała na Sycylie, to mogłaby coś innego przysłać niż magnes na lodówkę? https://i.ibb.co/nRXmVr2/IMG-20241203-184615.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 39 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Ja ci mogę wypisać bo też jestem huh O czym Ty do mnie pjerdolisz jak ja nawet nie wiem jak wyglądasz? Za rozmowy z downem dziękuję bardzo Stać mnie na normalnego, bez zobowiązań, przystojniaka w dodatku Nie pisz do mnie, dopóki nie wyślesz zdjęcia swojej twarzy i sylwetki, i jeżeli to będzie zdjęcie osoby przypominającej downa, to nic nie wysyłaj, bo szkoda Twojego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach