Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truman

Czasem myślę że jestem uczestnikiem Truman Show

Polecane posty

Gość Truman

Serio, tyle rzeczy obraca się w życiu przeciwko mnie, i przydarzają mi się rzeczy których prawdopodobieństwo było by bliskie zeru, a jednak się przydarzają, że to niemożliwe by ktoś tego nie wyreżyserował a potem nie oglądał z satysfakcją jak się męczę

Gość andy mc dowel

dzień świstaka truman?!

Gość gość

Mafie medialne z prawa i lewa nam urządzają takie showy, bawiąc się nami i naszym zyciem. To są ludzie którzy mają w pogardzie wszystkich spoza swojego towarzycha. 

Gość gość

Wybierają sobie osobę która im posłuży jako bohater/ka następnego filmu lub serialu i chodzą za nim, nagrywają, śledzą, omotują swoją pajęczyną, są wszędzie gdzie on się ruszy, wiedzą jak wygląda, jak sie ubiera, jeśli mogą to zakładają u tej osoby kamery i ją obserwują jak zwierzę w zoo, wiedzą o nim wszystko, wysysają z człowieka całe jego zycie, żeby tylko zarobić kasę na nowym telewizyjnym badziewiu w którym mogą go pokazać, oczernić, poniżyć, sparodiować i odebrac mu wszystkie jego zasługi. To jest niegodziwość wołająca o pomstę do nieba. 

Gość Truman

Życzę wam, żebyście z bólem serca obserwowali jak wasze dzieci będą cierpieć podobnie do mnie, wy podłe brudne świnie. Przeklinam was i nawet jak mnie zabijecie, wrócę żeby wam przynieść nieszczęście. 

Gość a jeśli

względność informacji!

Gość gość

Jak sie krzywdzi człowieka, zwłaszcza bezbronnego, to trzeba się liczyć z faktem że to WRÓCI. Poczucie bezkarnosci to głupota. 

Gość Yohaaa

Ja chyba też tak mam. Skąd jesteś? 

Jak to odkryć? 

Gość gość

Kamery i podsłchy o jakich   Stalin i Gomułka Wiesław marzyli w bezsenne noce. 

Gość Goscc
3 godziny temu, Gość Truman napisał:

Życzę wam, żebyście z bólem serca obserwowali jak wasze dzieci będą cierpieć podobnie do mnie, wy podłe brudne świnie. Przeklinam was i nawet jak mnie zabijecie, wrócę żeby wam przynieść nieszczęście. 

Nie pisz tak nie kazdy jest taki sam, Ty masz szanse byc innym.

Gość Truman
2 godziny temu, Gość Goscc napisał:

Nie pisz tak nie kazdy jest taki sam, Ty masz szanse byc innym.

Owszem, życzę wam tego. Za moją krzywdę. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Truman napisał:

Owszem, życzę wam tego. Za moją krzywdę. 

Lecz schizy. Oni wszędzie wesza spiski i zamachy na swoją osobę  ..

Gość Truman

Typowe komusze pomówienie swojej ofiary która odkrywa jak ją niszczyliście. Mogę pokazać wszystkie kamery i podsłuchy jakie mam w mieszkaniu, to łatwo udowodnić. 

Gość Truman

Sporo wątków w których o tym pisaliscie, też mam w archiwum. 

Gość

Ja niestety też się czasem czuję  jak  bohaterka reality show ze sobą w roli głównej.. Ludzie, co  niektórzy w dzisiejszych czasach są tak zezwierzeceni, że za nic mają drugiego człowieka,bo liczy się tylko i wyłącznie zaspokojenie ich prymitywnych instynktow..Cóż..jest czas zabawy ale jest też czas ponoszenia konsekwencji swoich zachowań dla każdego. 

Gość Truman

Nie przebaczę, niech moja krzywda idzie za wami wszędzie i niech niszczy życie wam i waszym dzieciom, tak jak wy zniszczyliście moje. 

Będę was prześladować nawet po śmierci, nawet jeśli mnie zabijecie, zgwałcicie na komisariacie, zatłuczenie pałami albo porazicie paralizatorem na smierć. 

Nienawidzicie mnie i prześladujecie bez powodu, a ja nie mogę sie bronić, ale przeklinam was całą mocą mojego nieszczęścia. 

Gość Rejdiou

A do mnie rozmawia radio...

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Rejdiou napisał:

A do mnie rozmawia radio...

Też usłyszałam w trakcie piosenki angielskiej słowo s.k.u.r.w.y.s.y.n w radiu,tacy fajni wokoło mnie

Gość Gość

Uczestnikiem jesteś,  było ich bardzo wielu, bohater był jeden, nie jesteś nim z całą pewnością i dobrze o tym wiesz, jest nimożliwość Kobieta, Ela, z tą różnicą,  że ona nie może z niego wyjść.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Uczestnikiem jesteś,  było ich bardzo wielu, bohater był jeden, nie jesteś nim z całą pewnością i dobrze o tym wiesz, jest nimożliwość Kobieta, Ela, z tą różnicą,  że ona nie może z niego wyjść.

*jest nim Kobieta