Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goość

Jakbyscie sie czuly gdyby facet lizal tyłek innej a potem dał wam buzi?

Polecane posty

Gość goość

bo mi zajęty facet lizał i wsadzał język do środka a potem poszedł do swojej żony, haha boże..wspolczuje jej

Gość Miss
6 minut temu, Gość goość napisał:

bo mi zajęty facet lizał i wsadzał język do środka a potem poszedł do swojej żony, haha boże..wspolczuje jej

Noo wstrętne 

Gość Normalny
3 minuty temu, Gość goość napisał:

Weź ty dziecko książki i kredki spakuj.

Gość goość
3 minuty temu, Gość Miss napisał:

Noo wstrętne 

Ja bym zerwała z facetem po tym, nawet go nie pocalowalam chociaz to moj tylek

Gość Żona szmaciarza
43 minuty temu, Gość goość napisał:

Niepotrzebnie, od dawna nie współżyjemy, a trzymam go w domu tylko do szorowania sracza językiem, zawsze go do tego zmuszam przed waszym spotkaniem, później płaczę... ze śmiechu 🤣

Gość goość

Oczywiscie 😜  Ona z nim wspolzyje, ja tylko w gumce ale bez calowania i loda. zabawna jestes, chociaz mi humor poprawiasz po calym meczacym dniu 🙂 

Gość Gosciowa

🤢 

Gość Rob

Zone pewnie po dupie tez tak lize a potem ty go calujesz w usta haha 

Gość Pozdrawiam81
Przed chwilą, Gość Rob napisał:

SZUKAJCIE INNEGO FRAJERA,KOZIOLKA czy kogos tam...Ja wiem co mam robic.

Gość goość
3 minuty temu, Gość Rob napisał:

Haha oczywiscie że NIE całuję go, napisałam juz. I z racji tego że ma żone nie robię mu loda, bo nie bede brała do buzi kiedy on laduje w inna cipe. Ta jego zona nawet nie mysli o oralnym, zamknieta jest w temacie sexu. A my duzoo robimy, duzo pozycji, ale oralnego nie ma z mojej strony.

Gość Sodoma
1 godzinę temu, Gość goość napisał:

Haha oczywiscie że NIE całuję go, napisałam juz. I z racji tego że ma żone nie robię mu loda, bo nie bede brała do buzi kiedy on laduje w inna cipe. Ta jego zona nawet nie mysli o oralnym, zamknieta jest w temacie sexu. A my duzoo robimy, duzo pozycji, ale oralnego nie ma z mojej strony.

Przychodzi do ciebie z psem, czy masz swojego? Robią to na zmianę czy razem?

Gość gość

Ja prrtolę... to ci co mieli ślub 1.5 r. temu? szok 😮 

Gość gość

Tak nie może byc, trzeba ją o tym powiadomić!!! 

Gość ktoś

Ale wycieruch z tego faceta, ble, fujjjjjjjjjjjjj. Miałam intuicję że jednemu takiemu kazałam spadać. 

Gość Mhmam problem

No nie dziwie sie ze ci jej zal. Lizanie tylka spoko, ale jak zadajesz sie z jedna kobieta na raz i to jej lizesz. W faceta zyciu musi cos byc nie teges jesli potrzebuje ukladu seksualnego z toba w ktorym ty masz ograniczenia (mniej calowania, zero oralu z twojej strony) a on ci bez ogrodek z radoscia obie dziurki lize. 

Gość Mhmam problem

No nie dziwie sie ze ci jej zal. Lizanie tylka spoko, ale jak zadajesz sie z jedna kobieta na raz i to jej lizesz. W faceta zyciu musi cos byc nie teges jesli potrzebuje ukladu seksualnego z toba w ktorym ty masz ograniczenia (mniej calowania, zero oralu z twojej strony) a on ci bez ogrodek z radoscia obie dziurki lize. 

Gość hehe

Kochaś ją olał to wymyśla brednie, żałosna sz.m.a.t.k.a

Gość gosc
4 godziny temu, Gość hehe napisał:

Kochaś ją olał to wymyśla brednie, żałosna sz.m.a.t.k.a

hehe zalosna szm.ata zwana zona mysli ze kazda jest olana, a nie wie co faceci z wlasnej woli robia z kochankami,oj nie wie moze i to lepiej ale niech sie z tym nie ujawnia bo robi z siebie podwojna ...ke.

Gość hehe
7 minut temu, Gość gosc napisał:

hehe zalosna szm.ata zwana zona mysli ze kazda jest olana, a nie wie co faceci z wlasnej woli robia z kochankami,oj nie wie moze i to lepiej ale niech sie z tym nie ujawnia bo robi z siebie podwojna ...ke.

Licz się ze słowami żałosna szmato olana i osrana przez każdego. Żonaty kochaś ci się marzy? Nie dla psa kiełbasa sooko. Do budy!

Gość Hahaha

Stała kiedyś taka koorvva po moimi oknami i się gapiła Mróz prawie minus 15 a ta stoi i się gapi w okna 😄  i widzi jak mąż mnie całuje 😄 

Gość Ainka
5 godzin temu, Gość Mhmam problem napisał:

W faceta zyciu musi cos byc nie teges jesli potrzebuje ukladu seksualnego z toba w ktorym ty masz ograniczenia (mniej calowania, zero oralu z twojej strony) a on ci bez ogrodek z radoscia obie dziurki lize. 

Faceci to lubią. Mój kochanek długo robił mi tak dobrze nie mając wzajemności🤷‍♀️ A odciągnąć go nie mogłam od obydwu dziurek 😎

Gość gosc

rzygam ale tacy sa faceci wlasnie 😕

Gość gość
3 godziny temu, Gość Ainka napisał:

Faceci to lubią. Mój kochanek długo robił mi tak dobrze nie mając wzajemności🤷‍♀️ A odciągnąć go nie mogłam od obydwu dziurek 😎

Ale ty masz tam tylko jedną dziurę, pedale podszywający sie pod kobiety i żonaty dla niepoznaki. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ale ty masz tam tylko jedną dziurę, pedale podszywający sie pod kobiety i żonaty dla niepoznaki. 

Nie licząc dziury w mózgu. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość hehe napisał:

Licz się ze słowami żałosna szmato olana i osrana przez każdego. Żonaty kochaś ci się marzy? Nie dla psa kiełbasa sooko. Do budy!

po pierwsze nie olana, po drugie stac mnie na takich o jakich ty mozesz pomarzyc. po trzecie - po raz ostatni mowie TO TY uwazaj na slowa bo nie wiesz z kim piszesz  i na procesie moze sie nie skonczyc. ja jestem cierpliwa i msciwa ot tak ,dla zasady. nie jedna i nie jeden przekonali sie na co mnie stac . po 4 powinnas isc do psychiatry  i mowie to dla twojego dobra

Gość nice

W życiu nie tknęłabym żonatego faceta końcem kija. Mało to samotnych chodzi po świecie? A typek kóry tak robi, zasługuje na rozwód i brak seksu do końca zycia za karę. 

Gość Gość
21 godzin temu, Gość goość napisał:

To po co ci taki co ma inną cipe na boku, swojego sobie znajdz a może żaden cię nie chce

Gość hehe
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

po pierwsze nie olana, po drugie stac mnie na takich o jakich ty mozesz pomarzyc. po trzecie - po raz ostatni mowie TO TY uwazaj na slowa bo nie wiesz z kim piszesz  i na procesie moze sie nie skonczyc. ja jestem cierpliwa i msciwa ot tak ,dla zasady. nie jedna i nie jeden przekonali sie na co mnie stac . po 4 powinnas isc do psychiatry  i mowie to dla twojego dobra

Sama idź do psychiatry albo straszyć małpy w ZOO. Tu się nikt ciebie nie boi kundlu

Gość ty lepiej uważaj
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Procesem chcesz straszyć żony które sama wyzywasz na forum a później blokujesz, zeby nie mogły tobie odpisać? No to uważaj, żeby te zony ciebie nie pozwały ściero wytarzana.

Gość sio
5 minut temu, Gość ty lepiej uważaj napisał:

Procesem chcesz straszyć żony które sama wyzywasz na forum a później blokujesz, zeby nie mogły tobie odpisać? No to uważaj, żeby te zony ciebie nie pozwały ściero wytarzana.

mundurówki poszły won do swoich łajz