Truskawkowa 0 Napisano Listopad 26, 2019 Witam Mam 22 lata,w życiu miałam 4 partnerów seksualnych (W tym obecny) z żadnym z tych partnerów nie uzywalismy antykoncepcji (tylko ze tak powiem wyciagali przed dojsciem) Z Partnerem obecnym uprawiam regularnie seks od 9 miesięcy bez zabezpieczeń,raz trochę się we mnie spuscil.I nigdy nie zaszlam w ciążę. Okres mam regularnie wmiarę ,chociaż czasem nie dostaje okresu przez miesiac.W tamtym roku przez około 3 miesiące nie miałam okresu ale to chyba przez zle odżywianie.Mam 160 wzrostu i obecnie ważne 55 kg. Wiem że bez badań ciężko jednoznacznie stwierdzić płodność. Ale czy jest możliwość że jestem bezpłodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 27, 2019 To że niektóre kobiety są wiatropylne, to wcale nie znaczy że ktoś jest od razu jest bezpłodny. Czasem żeby zajść w ciążę, to musi się polać hektolitry spermy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka Napisano Listopad 27, 2019 Może to właśnie kwestia twojego ciała, wagi i niedoborów- natura nie jest głupia i po prostu uważa że nie jesteś w stanie donosić zdrowej ciaży, po pierwsze zajmij się własnym zdrowiem, a i może wspomóc samo zapłodnienie, kontroluj owulacje i aplikuj sobie żel prefert vaginal, mnie pomógł a przed jego stosowaniem starałam się 4 cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Listopad 28, 2019 wow ale szmaciura na dzieciaka chcesz któregoś upolować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach