Gość gość Napisano Grudzień 4, 2019 Jeśli wysłał mi je po tym jak 1,5 mc temu zerwał? Napisał zrowia, szczęścia,samych sukcesów itd., więc zyczenia były dość oklepane, ale jednak o nich pamietał. Podziękowałam i teraz milczy. Znaliśmy się krótko przed zerwaniem po 3 miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damon Napisano Grudzień 5, 2019 z braku laku myśli że zaruha, nie daj się nabrać, nic lepiej nie odpisuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Też gość Napisano Grudzień 5, 2019 Nic nie znaczą. Ja z byłymi tez jakis czas wymieniałam sie grzecznosciowo sms-ami na imieniny, urodziny czy święta. Umierallo śmiercią naturalna, bo za którymś razem ja czy on zapomnieliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amroo Napisano Grudzień 6, 2019 po co z byłymi wymieniać takie durnoty, po to się rozstaje bo coś nie pasuje między stronami, więc po co kontakt trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Onn Napisano Grudzień 6, 2019 A co maja znaczyc? Tyle co znacza ze zyczy Ci zdrowia i szczescia. Niegrzecznie byloby nie zlozyc tak jak nie powiedziec 'czesc' na ulicy. Nie doszukuj sie niewiadomo czego pod tym co jak byk jest napisanie' zycze Ci zdrowia sikcesow...' to co to niby znaczy?? NIC poza to ze zyczy Ci zdrowia sukcesow. Odppisz mu to samo grzecznosciowo i tyle. I olej bo będzie chcial w kryzysie Cie bzyknac wiec uwazaj i przygotuj sie. Olej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Onn Napisano Grudzień 6, 2019 A co maja znaczyc? Tyle co znacza ze zyczy Ci zdrowia i szczescia. Niegrzecznie byloby nie zlozyc tak jak nie powiedziec 'czesc' na ulicy. Nie doszukuj sie niewiadomo czego pod tym co jak byk jest napisanie' zycze Ci zdrowia sikcesow...' to co to niby znaczy?? NIC poza to ze zyczy Ci zdrowia sukcesow. Odppisz mu to samo grzecznosciowo i tyle. I olej bo będzie chcial w kryzysie Cie bzyknac wiec uwazaj i przygotuj sie. Olej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fałszywe koorvy Napisano Grudzień 6, 2019 po hooj to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zegnam81 Napisano Grudzień 6, 2019 1 minutę temu, Gość fałszywe koorvy napisał: po hooj to? WIESZ CO ROBIA FALSZYWE KOORWY???SWOIM SPECJALNIE KOLO DOOPY.Po tym mozna poznac FALSZYWE KOORWY... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2019 7 godzin temu, Bolek napisał: Wysłał ci kartkę na urodziny? Ja automatycznie pisze oklepane życzenia jak mi się wyświetli na FB że ktoś ma dziś urodziny... Nie, smsem wysłał, ale faktycznie dość oklepane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 7, 2019 Nic nie znaczą ( ukrytego). To tylko życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2019 Ok, a w takim razie źle zrobiłam (jakoś się skompromitowałam?), że odpisałam na nie też grzecznościowo "dziekuję za życzenia"? Pomyślałam, że odpiszę bo w sumie nie odpisując nic może właśnie pokazałabym że jestem jakaś obrażona, a więc mi na nim nadal zalezy, aw sumie koledze też wypadałoby odpisać. Jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izzie_Stevens 4 Napisano Grudzień 10, 2019 też miałam sytuację ,że po kilku mieisącahc się odzywali...albo nie reagowałam ale dałam dość ostro do zrozumienia żeby spadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Też gość Napisano Grudzień 11, 2019 Dnia 7.12.2019 o 20:21, Gość gość napisał: Ok, a w takim razie źle zrobiłam (jakoś się skompromitowałam?), że odpisałam na nie też grzecznościowo "dziekuję za życzenia"? Pomyślałam, że odpiszę bo w sumie nie odpisując nic może właśnie pokazałabym że jestem jakaś obrażona, a więc mi na nim nadal zalezy, aw sumie koledze też wypadałoby odpisać. Jak myslicie? Dobrze zrobiłaś, zwykla kurtuazja bez podtekstów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek00 Napisano Grudzień 15, 2019 Jeśli rozstanie było "pokojowe" to nic złego w tym nie ma.Złożył z grzeczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Styczeń 18, 2021 Dnia 4.12.2019 o 23:24, Gość gość napisał: Jeśli wysłał mi je po tym jak 1,5 mc temu zerwał? Napisał zrowia, szczęścia,samych sukcesów itd., więc zyczenia były dość oklepane, ale jednak o nich pamietał. Podziękowałam i teraz milczy. Znaliśmy się krótko przed zerwaniem po 3 miesiąc nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pyzaka Napisano Styczeń 31, 2021 To nic nie musi znaczyć, ale myślę, że Ty go sobie nie wybiłaś z głowy na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach