Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

syn komendanta do spraw polityczno wychowawczych jerzy owsiak. prawda o szołmenie, niedopracowanym artystycznie.

Polecane posty

youtube.com/watch?v=luZd1JuLqN4

jeżeli owsiak da 50 % z ego co uzbierał na to co zbierał, to oklaski..... 

a jak nie to hlaski w pysk!

Caritas deklaruje, że oddaje ok 90 % tego co zbiera na to co zbiera.

poza tym owsiak jest szkodnikiem dużo większym niż się wydaje tym, co nie wiedzą, tego co w filmie powyższym.

allelluja fanom KOnfederacji  

Czy pis przegra z Konfederacją przez KO ?

ALLELUJA

Chwalmy Pana.

stop pedaunom umysłowym wpłacającym na orkiestrę!

Jeżeli wpłacasz na orkiestrę złotówkę.... to wpłacasz 5 złotych na to by ci ukradziono 5000000 złotych. 

Tak wygląda propaganda właśnie.

Mędrzec z Dąbrowy Górniczej 

- (nie żaden paweł ciuelio)

Gość Gość

Marek Kotański był większym człowiekiem niż Owsiak, a o nim się nie mówi. O Marku Kotańskim zapomniano, a Owsiak dalej świeci w swojej chwale.

Zgadza się.

Czy jesteś przygotowany na nie danie kasy na orkiestrę świątecznej parszywej pomocy w obrabowaniu ciebie przez system ?

Jeżeli wpłacasz na orkiestrę złotówkę.... to wpłacasz 5 złotych na to by ci ukradziono 5000000 złotych.

Gość Luca

A co ma piernik do wiatraka?! Owsiakowi udaje się w ramach kolejnych finałów mobilizować setki tysięcy ludzi wokół szczytnej inicjatywy, którą jest pomoc przede wszystkim dzieciakom, chorym,  cierpiącym. Styczniowa akcja zyskała rangę imprezy międzynarodowej i jest unikatem na skalę całego świata.

Owsiak udowodnił, że Polak potrafi! Owsiak zawsze w przeciwieństwie do Caritasu podaje ile WOŚP zebrała pieniędzy i ile wydano na określony cel Zawsze od lat pomagam WOŚP, a nigdy nie daję pieniędzy Caritasowi

Gość Emi

Owsiak jest przejrzysty jak woda święcona, natomiast Caritas mętny jak woda w sadzawce.

Dla tych którzy tylko krytykują Owsiaka mam jedną odpowiedź : Jak  ciebie oburza organizuj sam podobną akcję. I pokaż, że można z takim rozmachem działać. Zawsze też możesz w razie gdy ty czy twoi najbliżsi będą w szpitalu, zrezygnowac ze sprzętu ratującym życie, z czerwonym serduszkiem WOŚP.

SZCZĘŚĆ BOŻE !

Gość gość
Dnia 30.12.2019 o 22:53, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

stop pedaunom umysłowym wpłacającym na orkiestrę!

To się nazywa popierd...ne myślenie zindoktrynowanych umysłów - myślenie jak w Korei Pn. ŻENADA !!!

Gość BEKOVICZ

KONFEDERACJA TO PRAWACKI ZBIÓR ZER

35 minut temu, Gość BEKOVICZ napisał:

KONFEDERACJA TO PRAWACKI ZBIÓR ZER

PRawacki ZBIÓR ZERROSÓW!

43 minuty temu, Gość gość napisał:

To się nazywa popierd...ne myślenie zindoktrynowanych umysłów - myślenie jak w Korei Pn. ŻENADA !!!

A obejrzałeś film ?

ZERRO

CIUK SIUK CIUK 

CIUK

CIUK

CIUK

CIUK CIUK CIUK

4 godziny temu, Gość Emi napisał:

Owsiak jest przejrzysty jak woda święcona, natomiast Caritas mętny jak woda w sadzawce.

Dla tych którzy tylko krytykują Owsiaka mam jedną odpowiedź : Jak  ciebie oburza organizuj sam podobną akcję. I pokaż, że można z takim rozmachem działać. Zawsze też możesz w razie gdy ty czy twoi najbliżsi będą w szpitalu, zrezygnowac ze sprzętu ratującym życie, z czerwonym serduszkiem WOŚP.

SZCZĘŚĆ BOŻE !

Szcżęść Boże.

Skoro jesteś taka precyzyjna, to pokaż ile miałaś w sobie członków, czy jesteś taka czysta, że aż może chcesz ślubu kościelnego.

Poza tym skoro nie widziałaś filmu, albo go zniekształcasz, to jak rozmawiać z kłamcą? żydzi kłamali, że wierzą w boga... i go skatowali w końcu na śmierć.

Poza tym widzisz, żeby zorganizować w PL żydowskiej akcję typu orkiestra, to trzeba mieć poparcie partyjniaków,..... i na tym polega twoje kłamstwo, że odrzucasz prawdę.

Szczęść Boże.

Gość Lena

Gdybyś czasami (czego ci nie życzę) znalazł się albo twoja rodzina w szpitalu, to bardzo cię proszę, nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez fundację WOŚP. Przecież twierdzisz, że to oszustwo, więc po co masz korzystać ze sprzętu zakupionego przez "Oszusta"...

A tak na marginesie :

"Kto ratuje jedno życie, ratuje świat"

50 minut temu, Gość Lena napisał:

Gdybyś czasami (czego ci nie życzę) znalazł się albo twoja rodzina w szpitalu, to bardzo cię proszę, nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez fundację WOŚP. Przecież twierdzisz, że to oszustwo, więc po co masz korzystać ze sprzętu zakupionego przez "Oszusta"...

A tak na marginesie :

"Kto ratuje jedno życie, ratuje świat"

Niesłusznie pojmujesz słowa Jana Pawła II.  A argument o niekorzystaniu ze sprzętu... to już taki lewacki motyw jest, że.......... mogę zgadywać, czy jesteś za lewicą, nowoczesną, biedroniem - tak za tym lewakiem powinnaś być, bo jest tęczowy.  

A jak puotin zaatakuje polskę i będziesz miała okazję strzelić do żołnierza obcego państwa.... ale sprzęt, dostarczą nam oszuści ze stanów zjednoczonych, takiego cia..... to też nie skorzystasz ?  Takie bez kretesu niemądre wypowiedzi to możesz kierować do swojego psa, ale nie do mnie.  Poza tym ja mam prawo w pełni korzystać z każdego fragmentu tego gownianego państwa, ponieważ zostałem tak bardzo skrzywdzony przez te gowniane państwo - policja, prokuratura i sądy i lekarzy, że powinienem ich wszystkich pozabijać, za dwa wyroki niezgodne z prawdą, a może i więcej wyroków, bo zbliżają się kolejne rozprawy.

Jak się mówi do syna komendanta ?   

panie owsiak ? 

chyba nie....

panie władzo !

raczej tak!!!

ile zczesaliście dzisiaj na orkiestrze panie władzo ?

Idzie święty MIkołaj, a temu na drodze owsiak stoi..... 

zachodzi pytanie [cytując wojciecha jaruzelskiego]

zachodzi pytanie

co kuorwwwaaa   ? ?  ? ?

Czy będzie 30 finał wielkiej orkiestry świątecznej pomocy /MAŁEJ IDEOLOGICZNEJ GRY ŻYDOWSKIEJ ZASŁUGI/ ?  ? ? ? ?

CZY POLACY I POLKI /PÓKI CO POLECZKI I POLCY/  ZORIENTUJĄ SIĘ, ZE UCZESTNICZĄ W GRZE MAJĄCEJ NA CELU ZIDIOCENIE ICH I UTWIERDZENIU W ŻYDOWSKIEJ GRZE O ZIDIOCENIE POLSKIEGO NARODU ?

1. państwo ma dotować szpitale, a jak tego nie robi to znaczy, że kradnie tak bardzo, że choooj!  

2. obraca polaków ogonem do zagrożenia żydowskiego, żeby żydzi mogli łatwiej wejść w dope polakom bez idei kościoła katolickiego, który jest prawdziwą wartością, a nie pomazańcem żydowskim, który niby kiedyś naS tam wyzwolił z komuny do wolności........POWIEDZCIE MI GDZIE JEST TA WOLNOŚĆ O KTÓREJ ŚPIEWAŁ I TAŃCZYŁ MJ ? ? ? ? ? ? ? ?KRÓL POPU.

Szczęść Boże Myślącym o Chrześcijańsku.

Gość emi
Dnia 3.01.2020 o 20:41, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Idzie święty MIkołaj, a temu na drodze owsiak stoi..... 

zachodzi pytanie [cytując wojciecha jaruzelskiego]

zachodzi pytanie

co kuorwwwaaa   ? ?  ? ?

zmień dilera !!! 😉

Gość gośc

Czy to nie  przypadkiem św. Augustyn mówił „Kochajcie i róbcie co chcecie” !!! 🙂

youtube.com/watch?v=2glSqwKOfIg   - kolejny filmik pokazujący owsiaka jako polityczną kuorwę a tym samym demokratycznego zboczeńca w lewicowym układzie zdrady stanu.

Gość Emi

Ksiądz Kazimierz Klaban, proboszcz parafii Dobrego Pasterza w Kościele Polskokatolickim w Elblągu, znowu zdecydował się przekazać wszystkie pieniądze zebrane na tacę podczas niedzielnej mszy na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. – Gdy zbiorę na tacę, zaproszę wolontariuszy na środek kościoła i przesypię im wszystko do puszek. Przy wiernych, by potem nikt mi nie zarzucił, że banknoty zabrałem i oddałem tylko drobne – mówił ks. Klaban w rozmowie z Wirtualną Polską.

Ks. Kazimierz Klaban w rozmowie z naTemat dwa lata temu przyznał, że do takiej decyzji zmotywowała go także to, iż sam korzystał ze sprzętu zakupionego dzięki pieniądzom WOŚP. Jestem po dwóch udarach mózgu, po zawale serca, po wielu pobytach w szpitalu. Nie jestem człowiekiem zbyt zdrowym. I kiedy leżałem na OIOM-ie, pod respiratorem i inną aparaturą, to zawsze rzucały mi się w oczy te serduszka ponaklejane na sprzęcie medycznym. To mnie zmobilizowało

BRAWO !!!

20 minut temu, Gość Emi napisał:

Ksiądz Kazimierz Klaban, proboszcz parafii Dobrego Pasterza w Kościele Polskokatolickim w Elblągu, znowu zdecydował się przekazać wszystkie pieniądze zebrane na tacę podczas niedzielnej mszy na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. – Gdy zbiorę na tacę, zaproszę wolontariuszy na środek kościoła i przesypię im wszystko do puszek. Przy wiernych, by potem nikt mi nie zarzucił, że banknoty zabrałem i oddałem tylko drobne – mówił ks. Klaban w rozmowie z Wirtualną Polską.

Ks. Kazimierz Klaban w rozmowie z naTemat dwa lata temu przyznał, że do takiej decyzji zmotywowała go także to, iż sam korzystał ze sprzętu zakupionego dzięki pieniądzom WOŚP. Jestem po dwóch udarach mózgu, po zawale serca, po wielu pobytach w szpitalu. Nie jestem człowiekiem zbyt zdrowym. I kiedy leżałem na OIOM-ie, pod respiratorem i inną aparaturą, to zawsze rzucały mi się w oczy te serduszka ponaklejane na sprzęcie medycznym. To mnie zmobilizowało

BRAWO !!!

Widać, że ten ksiądz jest chrześcijaninem niższego rzędu, takim, który nie powinien otrzymać święceń, gdyż nie jest wzorem i nadto inteligentnym człowiekiem, by swoje kapłaństwo poświęcić dla dobra narodu polskiego, który jest ludem Pana - uciśnionym przez ruską mafię i żydowską mafię..... a ten zamiast uczyć jedności ideologicznej zawiązuje zaufanie Chrześcijańskich owieczek dla owsiaka, któy jest diabłem w ludzkiej skórze..... widzimy to po tym, że ogłupia społeczeństwo, ruguje telewizję republika z demokratycznych praw obecności w życiu społecznym, kłamie na temat finansów orkiestry, nie wykonuje wyroku sądu, terroryzuje dziennikarza telewizji republiki, i co by jeszcze..... demoralizuje i zdemoralizował masy polaków na łudstoku... 

szmaota intelektualno ideologiczna z owsiaka!

Gość Emi
7 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Widać, że ten ksiądz jest chrześcijaninem niższego rzędu, takim, który nie powinien otrzymać święceń, gdyż nie jest wzorem i nadto inteligentnym człowiekiem, by swoje kapłaństwo poświęcić dla dobra narodu polskiego, który jest ludem Pana - uciśnionym przez ruską mafię i żydowską mafię..... a ten zamiast uczyć jedności ideologicznej zawiązuje zaufanie Chrześcijańskich ....

Widać, że nawet Biblia nie jest tobie w stanie przemówić do rozumu 😞  Prawda jest taka, że modlisz się do Żydowki i Żyda i pewnie myslisz, że Maryja to Polka a Jezus to Polak 😞🙂  Na dokladkę uważasz się za katolika, tylko niestety masz ogromne braki w podstawowych wiadomościach WSTYD  - widocznie nie uczęszczałes na lekcje religii

16 minut temu, Gość Emi napisał:

Widać, że nawet Biblia nie jest tobie w stanie przemówić do rozumu 😞  Prawda jest taka, że modlisz się do Żydowki i Żyda i pewnie myslisz, że Maryja to Polka a Jezus to Polak 😞🙂  Na dokladkę uważasz się za katolika, tylko niestety masz ogromne braki w podstawowych wiadomościach WSTYD  - widocznie nie uczęszczałes na lekcje religii

Wciskasz mnie to co nigdy nie powiedziałem o polskości boga..... i jego matki, ale to jest nowomowa laicka - żydowska nowa inicjatywa podporządkowywania sobie innych poprzez nadawanie znaczeń temu co jest już nazwane i co zawsze znaczyło to samo.

Uczęśzczałem na lekcje religii.

A jakie mam braki poza tym, ze wciskasz mnie brak znajomości narodowości boga ?