Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośćc

Jak myślicie o co mu może chodzić? Jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość Gośćc

Witam wszystkich.  Sprawa dotyczy mnie, mojego faceta i znajomego Andrzeja... Ogólnie znaliśmy się wcześniej(wszyscy)  byliśmy dobra paczka czy to na imprezę czy spotkać się na piwo.  Za Andrzejem raz się uganialam,trochę siedział mi w głowie,zaprosiłam go na wesele gdzie odmówił mi mówiąc iż być może następnym razem nie odmówi bo obecnie jedzie za granicę.  Fakt nie pojechał wtedy ale wiem ze czekał na propozycje.  Gdy zaczęłam spotykać się z obecnym moim facetem z jego strony padały różne pytania czy jesteśmy razem,czy to tak na poważnie itp.  Zauważyłam że unikał mnie, spotkań ze mną (chociaż mój brat,Andrzej i mój facet to naprawdę super kumple) .  Zawsze jeździł razem z nami wszędzie teraz coraz rzadziej, siedzi cały czas w domu.  Ostatnio zapytał się mnie we wrześniu czy my tak na poważnie, a wczoraj mojego faceta o to samo.. Gdzie strzela głupimi umieszkami i urywa się zazwyczaj temat.  Rozmowa wczorajsza wyglądała coś mniej więcej ' co tam u Ciebie Słychać? ' 'a nic jakoś leci, właśnie jadę do O. ' nagle pada tekst 'ty to tak na poważnie z O?' pada odpowiedz odwraca się i żegna. Naprawdę nie rozumiem jego zachowania, czy ono według was jest dziwne?  Wiem że unika kontaktu wzrokowego ze mną aczkolwiek patrzy się na mnie gdy ja nie widzę.  Pomocy.  Nie mamy po 18 lat, jesteśmy przed 30 a mój facet nawet po...