Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasier

Czemu cały świat mi imputuje że zwariowałem?

Polecane posty

Wszyscy tylko się tak zachwycają tą miłością jak małe dzieci ale czy ktoś kiedykolwiek widział prawdziwą miłość bo ja nigdy. Wszędzie same materialistyczne babska i nabuzowani testosteronem faceci zachowujący się jak gówniarze. Dziś nie liczy się nic oprócz wyglądu pieniędzy i stanowisk. Każdy kto twierdzi inaczej jest albo głupi albo ślepy. Gdyby tak nie było świat nie potrzebowałby walentynek. To jest jedyny dzień w roku w którym wszyscy starają się nieudolnie kochać choć jeden dzień. Sugerujecie mi że jestem ciotą bo jeszcze nie miałem dziewczyny i nie zamierzam mieć żony? Popatrzcie jakie ... chodzą po tym świecie. Z tego wynika że wszystkich którzy są z nimi w związku to fagasy albo pierdoły dymane na forsę. Na tym świecie nie ma miłości czy przyjaźnie. jest nienawiść, uczucie silniejsze od czegokolwiek i są ludzie słabi, zbyt słabi by otworzyć oczy. Dopóki świat nie zamknie naturalnych oczu i nie otworzy tych wewnętrznych nic się nie zmieni. Nauczmy się patrzeć bez oczu, słyszeć bez uchu i mówić nie używając ust!!!!!!!!!!

Gość Napinola

Co za słyszałeś nowe słowo i będziesz je powielać kto ci pozwolił co? Pospolicie by było co mi tu pieprzysz🐽 mówiąc kwiolokwialnie. 

Proszę pana będę grzeczna i będę się słuchać już nie krzycz. 😁

Gość Zegnam81

To PO PROSTU OGROMNY STRACH przed jednym,zwyklym czlowiekiem...JESTEM WIELKI a banda NIC NIE WARTYCH SMIECI niszczy takim ludziom zycie.

Gość Zegnam81

Do MARCINA tez sie KOORWY IEBANE przy...iliscie bo nie chcial zapierdalac w ZUSIE tylko wyjechal z kraju zeby miec lepiej.WY ...ONE KURRWY i IEBANE SMIECIE.

Gość Ines

Miłość..  boisz się jej dlatego jesteś nagetywnie nastawiony . boisz sie że zaraz ktoś coś ci ukradnie odbierze kawałek Ciebie zrani i dlatego masz negatywne mysli . Miłość istnieje i z pewnością widziałeś ją w życiu nie raz. ale masz rację  w dzisiejszych czasach jest jej coraz mniej .  Nie ma nic w tym.zlego ze chcesz swoje życie spędzić sam,  nie przejmuj się opinią innych bo to Twoje życie i nie zdanie innych nie powinno mieć na nie wpływu. nie potrzebujesz nikogo żeby przeżyć to życie szczęśliwie:) ludziom nigdy nie dogodzisz i chyba o tym wiesz . zyj tak żebyś to ty był z sobie zadowolony i na koncu życia miał pewność że zrobiłeś wszystko tak jak SAM TY tego chciałeś a nie inni .