Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor

Kobiety kochają kasę ponad wszystko

Polecane posty

15 minut temu, Gość gość napisał:

no bo to chłopcy  z grupy- nie ma macania, seksu itp to szkoda sie frajerować i wydać 10-20 zł na kawę czy piwo, bo przecież sie nie zwróci. Poza tym łatwiej udawać ze odrzuca sie kobiety , bo wszystkie sa złe niz powiedzieć sobie szczerze...jestem beznadziejny i żadna nie jest mna zainteresowana.

Ale i dla nich jest nadzieja, mam w pracy kolege  37 lat, który nigdy nie miał kobiety, był skąpy strasznie, potrafił się przy wyjsciu grupowym na pizze wykłocić o zwrot złotówki, bo zjadł jeden kawałek mniej- jak zjadł więcej to nie chciał dopłacać:).  albo potrafił dojeść cudzy kotlet, kiedy ktos zostawiał  na talerzu 🙂Ale przypadkiem trafił  na panne z która cos tam wychodzi i juz mnie prosił zeby dac mu namiary na dobra restaurację, bo che ja zabrac na obiad.

Dokładnie tak jest. Skąpiec od razu patrzy w ten sposób czy opłaca mu się wydać te kilka zł na przysłowiową kawę bo jak nie i nic nie wskóra, to szkoda zachodu. Nie ma czegoś takiego, że po prostu spędzi miło czas z kobietą tylko od razu próbuje wyczuć, czy "zaru...ha". Obrzydzają mnie takie elementy 😕

Ja też miałam takiego kumpla... W szkole w liceum wszyscy się z niego nabijali, bo pożyczał komuś czasem kasę na bułkę czy coś ze sklepiku, a potem zapisywał wszystkich w zeszyciku na liście dłużników. I jak ktoś nie oddawał, to chodził za nim i ciągle przypominał. No każdy miał z niego buz, bo to były kwoty rzędu 0,50gr-2zł. Najlepsze jest to, że po latach trafił na partnera, którego musiał rozpieszczać i wszystko mu kupował. Teraz po latach się zmienił i się z tego razem śmiejemy, no ale karma go dopadła 😄

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Niby tak ale to po prostu przykre z mojej perspektywy, bo znam wielu fajnych facetów, tylko po prostu nie zarabiają milionów więc są samotni. 

Przeciętne zarobki w Polsce to ze 3500 netto, a ślubów co roku jest dużo więc brak milionów nie jest przeszkodą. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

jasne, tylko dlatego, nie wstawiaj mi kitu.  Inie wmawiaj im ze o to tylko chodzi, bo do końca zycia  zostana sami

Nie, nie wstawiam Ci kitu. Bo Ci faceci znają sporo kobiet, chodzą na randki, spotkania itp. kobiety są nawet zaitneresowane tylko zawsze mieliśmy zasadę, że kobieta musi wyrazić na randce chęć zapłacenia za siebie, a to się po prostu nie dzieje. 

Zdarzały się też takie, które wręcz wymagały restauracji zamiast spacer.

Podstawowe pytania kobiet na 1 spotkaniu- Czym się zajmujesz, ile zarabiasz, czy masz mieszkanie i samochód. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie, nie wstawiam Ci kitu. Bo Ci faceci znają sporo kobiet, chodzą na randki, spotkania itp. kobiety są nawet zaitneresowane tylko zawsze mieliśmy zasadę, że kobieta musi wyrazić na randce chęć zapłacenia za siebie, a to się po prostu nie dzieje. 

Podstawowe pytania kobiet na 1 spotkaniu- Czym się zajmujesz, ile zarabiasz, czy masz mieszkanie i samochód. 

i słusznie, ja np zyję z facetem który jest po studiach, zarabia 2400 na rękę, ja mam mieszkanie, on samochód. A nie spotkałabym sie z facetem po zawodówce, nawet jakby zarabiał 5 razy tyle co mój.To nie musi byc materializm, ale jak mam cos wiedzieć o człowieku skoro nawet nie wiem jaki ma zawód. Teraz prawnik moze zarabiać  duzo mniej niz stolarz, ale wolę z róznych wzgledów prawnika, nawet biednego. Poza tym jeśli po pierwszej randce od razu odrzucacie z takiego powodu zamiast pannę poznac i sprawdzić, czy np to trwałe żadanie, czy np potem sama zaproponuje i postawi wyjście, to faktycznie zdechna z samotnej masturbacji. Tak to jesz, szybkie sądy czasem prowadza na manowce

Gość gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

to równie głebokie jak to, ze odrzucić można faceta, bo przyszedł na spotkanie w polarze, zamiast garniturze. Co tam charakter, pewnie brudas i bez gustu:D

Gość finid

dlatego warto miec 0 uczuc do kobiet

Gość gość
7 minut temu, Gość finid napisał:

matka do ciebie też nie miała?

Gość gość
7 minut temu, Gość finid napisał:

matka do ciebie też nie miała?

Gość taki obraz wasz

Przede wszystkim jednak wygląd. Ja nie miałbym problemu, by zapłacić za kobietę na randce, mam odpowiedni charakter i ogólnie jestem ciekawym człowiekiem, ale co z tego, skoro nie jestem przystojny?