Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Czy uważacie ze facet w zwiazku powinien spędzic swieta z ukochana?

Polecane posty

Gość Anna

Czy uważacie ze po 6 latach związku mężczyzna powinien spędzić święta z ukochaną? U mnie wygląda to tak, że co roku przyjeżdżał w pierwszy dzień świąt, Jego wszyscy bracia jeździli do swoich dziewczyn nie pojawiając się na wigilię u siebie, nawet na chwilę. Mój zaś siedział każdą wigilię u siebie, przyjeżdzał do mnie nastepnego dnia, a i tak każdy mówił tylko do niego, że świeta to powinien w domu z rodziną spędzić. Co o tym sądzicie? Jednak po 6 latach chciałabym zasiąść z nim przy wigilijnym stole. Moja rodzina zaprasza go co roku, ale wydaje mi sie, że przez jego rodzinę taki zblokowany jest.

Gość gość

a ty ile spędziłaś z nim i jego rodziną , a jesli żadnej to dlaczego? Rodzina ciebie ogranicza? nie kochasz go? Żal ci ruszyć d... i spędzić wigilie z rodzicami ukochanego?

Gość Gość

To w końcu ma spędzić z Tobą czy z Twoją rodzina. To zasadnicza różnica. 

Gość gość

a ci bracia to w ogóle normalni ze porzucaja rodziców zamiast na swoich pannach wymóc, ze wymiennie wigilia raz tu raz u nich?

Gość gość

a ci bracia to w ogóle normalni ze porzucaja rodziców zamiast na swoich pannach wymóc, ze wymiennie wigilia raz tu raz u nich?

Gość Gość

Ja się przez coś takiego rozwiodlem. 10 lat małżeństwa i wszystkie wigilię musiałem spędzać z teściami.  ... mac. 

Gość Gosc

To pójdź do niego na wigilie i pojedźcie do Ciebie na 1 i drugi dzień świat. My tak robimy. Wigilia u rodziców mojej kobiety, reszta świat u moich rodziców. 

Co do braci, to nie wiem co to za ludzie, że świąt z rodzicami nie spędzają nigdy. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja się przez coś takiego rozwiodlem. 10 lat małżeństwa i wszystkie wigilię musiałem spędzać z teściami.  ... mac. 

Rozwód bo wigilie z teściami spędzał 😄 hehehhe 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Rozwód bo wigilie z teściami spędzał 😄 hehehhe 

nie, raczej przez to ze głupia baba chciała zeby szanował już tylko jej mamusie i tatusia i nie miał mozliwości dbania o więż ze swoimi rodzicami. Zawłaszczyła go , ograniczyła i  traktowała przedmiotowo. to może wk...ć

Gość PaPatki81

NIE JESTEM W ZADNYM ZWIAZKU I NIGDY JUZ NIE BEDE...

Gość gość

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

nie, raczej przez to ze głupia baba chciała zeby szanował już tylko jej mamusie i tatusia i nie miał mozliwości dbania o więż ze swoimi rodzicami. Zawłaszczyła go , ograniczyła i  traktowała przedmiotowo. to może wk...ć

Tak, to może być wku... ale tak jak, on to napisał brzmiało zabawnie 🙂 

Gość Gosc

Autorko wyobraź sobie, że macie syna.

Chciałabyś, żeby syn nigdy nie spędzał z wami wigilii tak jak Ci bracia?

Jak pisałem na razie dzielimy święta między moich rodziców i jej rodziców jednak dążymy do tego, żeby móc któregoś dnia robić wigilie wspólnie ze wszystkimi. 

Gość Gosc

Jak pisałem na razie dzielimy święta między moich rodziców i jej rodziców jednak dążymy do tego, żeby móc któregoś dnia robić wigilie wspólnie ze wszystkimi. 

Gość zuel

Kazdy powinien spedzac swieta ze swoja rodzina. Bo chyba nikt nie woli spedzac swiat z tesciami niz wlasnymi rodzicami/rodzina. Po co sie zmuszac i robic te debiIne szopki pokazowki? I to pod ludzi, bo inni to tamto i siamto, to ja tez musze tamto i siamto.

Gość Gość

Ale macie problemy. Każdy powinien spędzać tak jak jemu pasuje. Problem z dupy. Nikt normalny się nie obraza że syn chce być u swojej baby na wigilii albo odwrotnie.

Gość Gość
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale macie problemy. Każdy powinien spędzać tak jak jemu pasuje. Problem z dupy. Nikt normalny się nie obraza że syn chce być u swojej baby na wigilii albo odwrotnie.

Mało znasz ludzi. 

Gość Ell.

Jak jestes taka ukochana, to czemu nie zona? Mialabys status zony, wiec moze byloby inaczej. Poki co to jestes panienka z okienka. Spokojnie  moze spedzac Swieta z rodzicami. Zreszta o co robic szum. Obzarstwo, wodka i obgadywanie wszystkich. Wielkie mi mecyje. 

Gość Anna
4 godziny temu, Gość gość napisał:

a ty ile spędziłaś z nim i jego rodziną , a jesli żadnej to dlaczego? Rodzina ciebie ogranicza? nie kochasz go? Żal ci ruszyć d... i spędzić wigilie z rodzicami ukochanego?

Problem w tym, że mnie tam nigdy do siebie nie zaprosił, nie jestem tam mile widziana przez to ze nie akceptuja tego, że ich syn powinien znalezc dziewczyne  wswojej miejscowosci. Zapytaj, zanim osądzisz.

Gość Anna
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Chodzi o to, że chciałabym chociaż jedną wigilię z nim spędzić, poza tym nie widziałabym też w tym problemu, żeby posiedziu siebie na przy stole jakies 2 godziny i do mnie przyjechał. Jeśli mój syn miałby dziewczyne, byłby z nią tyle lat nie widziałabym w tym problemu. Jedną Wigilie u "teściów" druga Wigilia u mnie.

Gość Anna
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

To współczuję bardzo, bo ja nie chciałabym żeby w każdą wigilię spędzał u mnie, przeciez też ma swoją rodzinę. Nie miałabym problemu spędzić też u niego czasem, tylko nie jestem tam mile widziana. Dlatego jak on nie przyjedzie to nie możemy spędzić swiąt razem 😕

Gość Anna

To współczuję bardzo, bo ja nie chciałabym żeby w każdą wigilię spędzał u mnie, przeciez też ma swoją rodzinę. Nie miałabym problemu spędzić też u niego czasem, tylko nie jestem tam mile widziana. Dlatego jak on nie przyjedzie to nie możemy spędzić swiąt razem 😕

Gość Anna

To w końcu ma spędzić z Tobą czy z Twoją rodzina. To zasadnicza różnica. 

Ze mną i moją rodziną

Gość Anna
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Też tego nie rozumiem, ja chciałabym właśnie tak wymiennie, ale nie jestem tam mile widziana niestety przez to ze znalazł sobie dziewczynę 100 km dalej zamiast bliżej... Masakra jakaś

Gość Anna
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To pójdź do niego na wigilie i pojedźcie do Ciebie na 1 i drugi dzień świat. My tak robimy. Wigilia u rodziców mojej kobiety, reszta świat u moich rodziców. 

Co do braci, to nie wiem co to za ludzie, że świąt z rodzicami nie spędzają nigdy. 

Chciałabym tak i owszem popieram wasze zdanie, że raz tu a raz tu, ale nie jest to możliwe na ten moment, żebym ja u niego spędziła święta. 

Gość Gość
55 minut temu, Gość Anna napisał:

Chodzi o to, że chciałabym chociaż jedną wigilię z nim spędzić, poza tym nie widziałabym też w tym problemu, żeby posiedziu siebie na przy stole jakies 2 godziny i do mnie przyjechał. Jeśli mój syn miałby dziewczyne, byłby z nią tyle lat nie widziałabym w tym problemu. Jedną Wigilie u "teściów" druga Wigilia u mnie.

Naprawdę chcesz, żeby tłuk się do Ciebie po nocy w wigilie 100km .

My zawsze wigilię spędzaliśmi z rodzicami (każdy ze swoimi), a święta już razem.  Dopiero po ślubie wigilię spędzaliśmy razem. 

Nie mieliśmy z tym żadnego problemu. 

Gość Gość
55 minut temu, Gość Anna napisał:

Naprawdę chcesz, żeby tłuk się do Ciebie po nocy w wigilie 100km .

My zawsze wigilię spędzaliśmi z rodzicami (każdy ze swoimi), a święta już razem.  Dopiero po ślubie wigilię spędzaliśmy razem. 

Nie mieliśmy z tym żadnego problemu.