Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ZDALNE NĘKANIE PRZEZ INNYCH

Polecane posty

Gość gosc

Wszystko można udowodnić..podsłuchy, podglądanie, nękanie.."Wstała", "Bo ona miała na sobie coś czarnego".,"Patrz"..tylko czasem czeka się na odpowiedni moment..a ten moment JA wykorzystam.

Gość doktor

ioioioioio kaftanik jedzie

Gość Można udowodnić

-głosy osób przekazywane za pomocą promieniowania pasywnego.....

-relacje z  dręczeń

-24-godzinne monitorowanie, szukanie wrażliwych słów i sytuacji, niezwykle uprzykrzający życie gang stalkerów, nieszczędzący również wulgarnych i piętnujących wyzwisk

-pogłos w telefonie oraz po dziwnym zjawisku - przy włączonym odbiorniku radio lub tv

Gość Można udowodnić

-jeszcze  grupki wykrzykujące na ulicy, nieopodal moich okien teksty,jednym słowem publiczne znieważenie

-głosy hipnotyzerów + generator fal wibrujących

Zrobiono sobie medium,ale medium dużo potrafi...

Gość popjerdolenie
3 minuty temu, Gość Można udowodnić napisał:

-głosy osób przekazywane za pomocą promieniowania pasywnego.....

-relacje z  dręczeń

-24-godzinne monitorowanie, szukanie wrażliwych słów i sytuacji, niezwykle uprzykrzający życie gang stalkerów, nieszczędzący również wulgarnych i piętnujących wyzwisk

-pogłos w telefonie oraz po dziwnym zjawisku - przy włączonym odbiorniku radio lub tv

trolling czy nie trolling, gardze takim zyebaniem

Gość Gość

Sylwia wez ty neta odlacz

Gość Można udowodnić
1 minutę temu, Gość popjerdolenie napisał:

trolling czy nie trolling, gardze takim zyebaniem

Masz rację-zyebani oni...co to robią

Gość Można udowodnić
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Sylwia wez ty neta odlacz

To nie Sylwia...

Gość doktor
Przed chwilą, Gość Można udowodnić napisał:

Masz rację-zyebani oni...co to robią

ty jesteś zyebana

Gość Można udowodnić

Ciągłe szuranie nad głową i ustawianiem ciężkiego przedmiotu i zrzucaniem tam gdzie jestem..ech!bach..spadło..

Gość Można udowodnić
1 minutę temu, Gość doktor napisał:

ty jesteś zyebana

Odwrotnie-JA JESTEM W STANIE IM TO UDOWODNIĆ,ich zyebanie

Gość doktor
2 minuty temu, Gość Można udowodnić napisał:

Odwrotnie-JA JESTEM W STANIE IM TO UDOWODNIĆ,ich zyebanie

przed komisją lekarską schizofrenie możesz udowodnić jak będziesz o rente sie starac

Gość Można udowodnić
Przed chwilą, Gość doktor napisał:

przed komisją lekarską schizofrenie możesz udowodnić jak będziesz o rente sie starac

Spoko,komisja lekarska będzie i jest po mojej stronie,taki zawód:))))))))

Gość Moźna udowodnić

Mimo absurdu sytuacji zaczynam się zastanawiać, a oni sprawdzają moją reakcję. Monitoring permanentny. Z początku wiedziałam, że są podsłuchy i to już od bardzo dawna, ale oczywiście przy każdej próbie wspomnienia o tym Gang Stalkerów próbował wmówić mi, że jestem wariatką:))))

Materiał na powieść kryminalną...

Gość nice
5 minut temu, Gość Można udowodnić napisał:

Spoko,komisja lekarska będzie i jest po mojej stronie,taki zawód:))))))))

Jaki to zawód? 

Gość Gość

Niepewność i oczekiwanie? Cisza, nic się nie dzieje, trzeba pisać tego typu tematy, bo może ktoś puści parę? To co ma przyjść, przyjdzie nieoczekiwanie na was, jak sraczka w nieoczekiwanym momencie ! Cierpliwości! To nic, że minęło tyle lat wam w bezkarnosci i możecie bydlaki działać w nieskończoność. W przyrodzie nic nie ginie, zawsze przychodzi  koniec. Jeszcze rok, może mniej, wykorzystajcie dobrze ten czas, sk***syny! 

Gość Mozna udowodnić
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Niepewność i oczekiwanie? Cisza, nic się nie dzieje, trzeba pisać tego typu tematy, bo może ktoś puści parę? To co ma przyjść, przyjdzie nieoczekiwanie na was, jak sraczka w nieoczekiwanym momencie ! Cierpliwości! To nic, że minęło tyle lat wam w bezkarnosci i możecie bydlaki działać w nieskończoność. W przyrodzie nic nie ginie, zawsze przychodzi  koniec. Jeszcze rok, może mniej, wykorzystajcie dobrze ten czas, sk***syny! 

Ja piszę o swoich przeżyciach z bandą chamskich ludzi..

Radzę poczytać artykuł,świetny..dostępny w necie "Nowi sąsiedzi, zdalne nękanie, medium – historia kontroli umysłu pani D."

Część sytuacji idealnie pasuje..i pewnie nie tylko do mnie.Wiele osób spotkało na swojej drodze osoby,które nie dały się zniszczyć.

Poczytajcie sami i wyciągnijcie wnioski.Ja już swoje mam.

Gość takie mam przemyślenia

Wiem coś o tym bo  miałam podobnie i w dalszym ciągu jestem śledzona. To nie są zbiegi okoliczności, to jest fizyka kwantowa. Ktoś specjalista na pewno jest na tym forum. Wystarczy się odizolować już wie mniej. Przebywanie tutaj daje mu wiele możliwości śledzenia i dużą wiedzę o tym co pisze posty. Stąd czerpie wiedzę i zakłada różne tematy, uzależnia energetycznie, czyta w myślach itp. Nie jesteś osamotniona. Kiedyś dorwę drania, który teraz nęka mnie meilami i wiadomościami na komórkę, pomimo że nie wysyłam esemesów. Zna fakty z mojego życia i wie jakie mam samopoczucie. Biada ci prześladowco szamanie.

Gość Gosc

Sylwia jest w pracy Nieuki poza tym ona nie pisze w ten sposób.

Gość gosc

Wieczornej nie udowodnisz. Jej musisz paluchy pomiazdzyc zeby sie wiecej nie mogla dotknac do klawiatury

Wtedy nie bedzie nekania

Gość Można udowodnić

To napisała kobieta, którą męczy się z grupą pewnych złośliwych jej osób..i to realnie, bo te wirtualne ma już głęboko gdzieś.

W dobie elektroniki nie tylko KAT , czyli oprawca co nęka może wszystko..Jak widać ofiara czasem potrafi wiele..a nie tylko skulona czekać na kolejny cios.

Trzymajcie się i nie dajcie ludziom, co pokazują swoje chamskie oblicze.

Gość takie mam przemyślenia

I jeszcze jedno schizofrenii szukaj u siebie. Moja zemsta tak czy inaczej cię dopadnie, zapłacisz za każdą moją łzę. Moje wypowiedziane na głos słowa mają moc sprawczą. Tak jestem wyjątkowa, tak jak sam stwierdziłeś.

Gość gość

W moim odczuciu ten wątek piszą ci co kogoś prześladują, i specjalnie nadają mu cechy schizofreniczne, żeby tę osobę pomówić o chorobę psychiczną. Np. nie ma czegos takiego jak przekazywanie głosów przez promieniowanie pasywne. Więcej tu jest takich niedorzeczności. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Można udowodnić napisał:

To napisała kobieta, którą męczy się z grupą pewnych złośliwych jej osób..i to realnie, bo te wirtualne ma już głęboko gdzieś.

W dobie elektroniki nie tylko KAT , czyli oprawca co nęka może wszystko..Jak widać ofiara czasem potrafi wiele..a nie tylko skulona czekać na kolejny cios.

Trzymajcie się i nie dajcie ludziom, co pokazują swoje chamskie oblicze.

Sylwia spokojnie mogłaby to napisać ale nie napisała bo pracuje do 14!.Widzę groźby karalne.Odciąć net powinni takim jak wy.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W moim odczuciu ten wątek piszą ci co kogoś prześladują, i specjalnie nadają mu cechy schizofreniczne, żeby tę osobę pomówić o chorobę psychiczną. Np. nie ma czegos takiego jak przekazywanie głosów przez promieniowanie pasywne. Więcej tu jest takich niedorzeczności. 

Dokładnie.A dowody jak to ma to wie jakie ma jeśli policja je nawet respektuje.Tyle mojego zdania.

Gość Można udowodnić
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To napisała kobieta prześladowana, co ma dość bycie zabawką w czyichś rękach.Może pora im odwrócić role??????

Prawnik, z którym się kontaktowałam powiedział,że można złożyć oficjalną skargę i pozew cywilny o nękanie...i sprawa raczej do wygrania.

Gość gość

To napisała kobieta prześladowana, co ma dość bycie zabawką w czyichś rękach.Może pora im odwrócić role??????

Prawnik, z którym się kontaktowałam powiedział,że można złożyć oficjalną skargę i pozew cywilny o nękanie...i sprawa raczej do wygrania.

Jeśli to nie jest prowo, to zachęcam Cię do działania. Ja tez jestem obiektem nękania, ale bez tej otoczki irracjonalizmu. 

Gość Można udowodnić
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jeśli to nie jest prowo, to zachęcam Cię do działania. Ja tez jestem obiektem nękania, ale bez tej otoczki irracjonalizmu. 

To nie jest prowokacja.Posiedziałam ostatnio w prawie karnym, w prawie cywilnym..poczytałam setki artykułów o przekraczaniu granic czyichś prywatności..że człowiek nawet spokojnie nie może przebywać w mieszkaniu, bo sąsiedzi bawią się Twoim kosztem..I można z tego wszystkiego razem zbudować twarde dowody jak jest się nękanym, podsłuchiwanym, śledzonym,podglądanym..

Gość gość

W Polsce są szajki, które nękają ludzi spoza ich kręgu, często kobiety. Nie mam pojęcia po co to robią i kto ich finansuje. 

Gość gość

To nie jest prowokacja.Posiedziałam ostatnio w prawie karnym, w prawie cywilnym..poczytałam setki artykułów o przekraczaniu granic czyichś prywatności..że człowiek nawet spokojnie nie może przebywać w mieszkaniu, bo sąsiedzi bawią się Twoim kosztem..I można z tego wszystkiego razem zbudować twarde dowody jak jest się nękanym, podsłuchiwanym, śledzonym,podglądanym..

Chciałabym się z Tobą porozumieć. Możesz podać jakis kontakt?