Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ZDALNE NĘKANIE PRZEZ INNYCH

Polecane posty

Gość Gość

je bać stalkerskie ścierwo

Gość M12

Jebać stalkersie ...

Gość Autorka

Zaslyszany tekst powiedzenie.. "Należeć do gatunku ludzkiego jest łatwo, ale być człowiekiem trudno.. "To moja puenta na ten temat. Pomyślcie o tym ludzie z końcem roku zanim zlozycie świąteczne życzenia,zanim wejdziecie w kolejny rok..by być człowiekiem z wartościami, z szacunkiem do drugiego ,a nie tylko być..Może ten temat da paru  osobom do myślenia jak traktują innych.Ja kończę swój wkład na kafe właśnie takim tematem...Pozdrawiam z Poznania. Dorota 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

No z pewnością ,skoro ty tak twierdzisz! Może ja przypomnę kilka wpisów z waszych podsłuchów, sprzed pamiętnego słynnego Dnia Niepodległości ja przecież też podobnie byłam zdiagnozowana przez was forumowi psychiatrzy

Jestem zmęczona ,proszę zadzwonić później

"kiciu dopiero przyjechałem ,korek na drodze ,jestem taki  zmęczony,później się odezwę .... Kcb"  IX 2013

Ona ma dwoje dzieci,każde z innym ......

"Czy kobietę mającą 2 dzieci ,każde z innym ,może ktoś pokochać  ?" 16 rok

Dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi

"Och chyba stary z Niemiec wrócił"

Słuchaj zacznij się przygotowywać, na ten ślub , bo jest już późno.Wiesz wcale mi się nie chce iść na to wesele ,źle się czuję.

Kończę ,bo muszę się przygotowywać na wesele.Jestem drużbą /16 rok Sputnik/

Było tego dużo więcej ,ale nie mam zamiaru tutaj książki pisać,sami wiecie najlepiej,jak długo to trwało i co pisaliście.

Tak bardzo się zaczytałam , ze przez tą poezję , garnek mi się przypalił /fragment korespondencji pryw/

"Przez tą muzykę, aż mi się garnek przypalił" Magia rozmowa grajka z brunetką

Tak bardzo wam przeszkadzała ,że aż musieliście jej profil wysłać w niebyt, zbyt była blisko mnie. Nie będę wspominać poetki ,bo to co jej zrobiliście to sk****ństwo. Jak śmiała inspirować się moją twórczością,no jak ? Takich osób jest więcej ,wystarczy ,że przychylnie ktoś wyrazi się o mnie. Ostatnio zajęliście się szczecinianką .

O tym ,że cały czas i bez przerwy  ,śledzicie ,włamujecie się ,zakładacie tematy ,czerpiąc informacje zaczerpnięte z włamań, pisać nie będę ,bo o tym głośno na forum ,zwłaszcza w ostatnim czasie.

Pisanie,"wstała  już", w czarnym kolorze ? Najbardziej podobała się  w niebieskim,wszak pisaliscie ,do niej " ładnie ci w niebieskim kolorze." Czarny miała topik, lubiła go bardzo. Niebieską miała satynowa rozkloszowana koszulkę. PODCZAS sesji z dnia niepodleglosci,wkleiliscie jej film,jak się rozbiera,reszty nie zdążyła  zobaczyć, gdy wróciła, film został usunięty. Jak wam z tym jest  teraz ?Nie spodziewaliście się takiej reakcji, prawda ? Nie tak miało być przecież .  

Gość Autorka
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Trzeba mieć zryty beret, żeby zakładać temat, gdy się w tym sk****stwie samemu bierze udział. Popelniacie coraz więcej błędów i dobrze ! Wiem że chcecie aby przeszło to wszystko na drugą stronę, stąd takie a nie inne posty.Nie szkodzi ! Tam mogę więcej. Tyle lat waszej przestępczej działalności, można pisać i pisać, dużo się nazbierało  

Nie jestem ani E,ani M,ani żadne tygryski,leżaczki.. A na kafe pojawiłam się w marcu tego roku,dopiero coś takiego w necie znalazłam.. I tak o parę miesięcy za dużo,by czytać to szambo.. Przepraszam za te słowa,ale kafe nie jest warte by tu wracać. Tak jak film dzisiejszy obejrzany w kinie ,innym -nie polecam.Slowo wstała słyszałam o sobie jak poszłam w nocy do łazienki..Kończę ten temat ze swojej strony.Jesli są inni nekani to niech się wypowiadają. Każdy z nas wyciągnie wnioski.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Autorka napisał:

Zaslyszany tekst powiedzenie.. "Należeć do gatunku ludzkiego jest łatwo, ale być człowiekiem trudno.. "To moja puenta na ten temat. Pomyślcie o tym ludzie z końcem roku zanim zlozycie świąteczne życzenia,zanim wejdziecie w kolejny rok..by być człowiekiem z wartościami, z szacunkiem do drugiego ,a nie tylko być..Może ten temat da paru  osobom do myślenia jak traktują innych.Ja kończę swój wkład na kafe właśnie takim tematem...Pozdrawiam z Poznania. Dorota 

Fakt, dla was być człowiekiem, bardzo trudno. Jeżeli chciałe/aś jeden z drugim się pobawić, trzeba było nie przytaczac sytuacji które się wydarzyły , jako swoich, udając ofiary. Pamięć mam taką, że gdy zamknę oczy, odtworzę wszystko z dokładnością, słowo w słowo. Nic nie zapomniała, nie potrzebne jej wasze cytaty i przypominanie faktów, to przewija się w mojej głowie jak film, klatka po klatce, a życzenia Bozonarodzeniowe z twojej strony to szczyt tupetu, daruj je sobie! 

Gość Autorka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Fakt, dla was być człowiekiem, bardzo trudno. Jeżeli chciałe/aś jeden z drugim się pobawić, trzeba było nie przytaczac sytuacji które się wydarzyły , jako swoich, udając ofiary. Pamięć mam taką, że gdy zamknę oczy, odtworzę wszystko z dokładnością, słowo w słowo. Nic nie zapomniała, nie potrzebne jej wasze cytaty i przypominanie faktów, to przewija się w mojej głowie jak film, klatka po klatce, a życzenia Bozonarodzeniowe z twojej strony to szczyt tupetu, daruj je sobie! 

Ty możesz to zrozumieć,że.. ktoś może mieć identyczne sytuacje jak Ty ???że jestem,byłam nekana przez sąsiadów,bo z kim się zaprzyjaźnili,kto czuł się przeze mnie urażony i mnie dręczyli ..TUPET TO MAM  JA, BO  MAM ODWAGĘ POWIEDZIEĆ IM TO I JESZCZE NAPISAĆ  O TYM .WIEDZĄ KIEDY WSTAJE I KŁADĘ SIĘ SPAĆ, BO MIESZKAJĄ CENTRALNIE NADE MNĄ..A jak spałam kiedyś w czymś czarnym to też usłyszałam, bo miała na sobie coś czarnego..  Dlatego  takie sprawy  trzeba nagłaśniać,żeby inni nie czuli się wiecznie bezkarni.  

Gość M12

Jest wina będzie kara

Gość Gość
19 minut temu, Gość Autorka napisał:

Nie jestem ani E,ani M,ani żadne tygryski,leżaczki.. A na kafe pojawiłam się w marcu tego roku,dopiero coś takiego w necie znalazłam.. I tak o parę miesięcy za dużo,by czytać to szambo.. Przepraszam za te słowa,ale kafe nie jest warte by tu wracać. Tak jak film dzisiejszy obejrzany w kinie ,innym -nie polecam.Slowo wstała słyszałam o sobie jak poszłam w nocy do łazienki..Kończę ten temat ze swojej strony.Jesli są inni nekani to niech się wypowiadają. Każdy z nas wyciągnie wnioski.

Poważnie? Dla was bycie nowym to wystarczy zmienić nicka i już można udawać, że o niczym co było, się nie wie. Żeby oszukiwać, kłamać trzeba mieć dobrą pamięć. Nie piszę się o czymś, o czym ktoś dobrze pamięta, na dodatek traktując to jako swoje przeżycia. Nic co byś tu napisała teraz, nie zmieni tego, już nikt ci nie uwierzy. Doopa zbita. Daruj sobie te wywody o szambie, siedzisz w nim po uszy i z tym jest ci dobrze. 

Gość Autorka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poważnie? Dla was bycie nowym to wystarczy zmienić nicka i już można udawać, że o niczym co było, się nie wie. Żeby oszukiwać, kłamać trzeba mieć dobrą pamięć. Nie piszę się o czymś, o czym ktoś dobrze pamięta, na dodatek traktując to jako swoje przeżycia. Nic co byś tu napisała teraz, nie zmieni tego, już nikt ci nie uwierzy. Doopa zbita. Daruj sobie te wywody o szambie, siedzisz w nim po uszy i z tym jest ci dobrze. 

Wiesz lepiej,że jestem kimś kim nie jestem ... Ci co czytają kafe na szczęście też widzą .I każdy ma swoje przeżycia. Myśl co  chcesz,ja mam swoje życie i swoje przeżycia i tylko nekaniu mówię w końcu Stop!!!odwracanie kota ogonem to nie moja bajka..

Gość Autorka

Na szczęście mam super przyjaciół na miejscu i Ci mnie wspierają. A kafe to tylko informacja dla ludzi by nie pozwalali innym na przekraczanie granic.. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Autorka napisał:

Ty możesz to zrozumieć,że.. ktoś może mieć identyczne sytuacje jak Ty ???że jestem,byłam nekana przez sąsiadów,bo z kim się zaprzyjaźnili,kto czuł się przeze mnie urażony i mnie dręczyli ..TUPET TO MAM  JA, BO  MAM ODWAGĘ POWIEDZIEĆ IM TO I JESZCZE NAPISAĆ  O TYM .WIEDZĄ KIEDY WSTAJE I KŁADĘ SIĘ SPAĆ, BO MIESZKAJĄ CENTRALNIE NADE MNĄ..A jak spałam kiedyś w czymś czarnym to też usłyszałam, bo miała na sobie coś czarnego..  Dlatego  takie sprawy  trzeba nagłaśniać,żeby inni nie czuli się wiecznie bezkarni.  

Zapetlilas się, zakończ, wstydu sobie oszczędź, jeżeli ci,choć w szczatkowej formie pozostał, albo czytałaś czym on jest. 

Gość Sylwia s
22 godziny temu, Gość gość napisał:

Zawsze opisujecie co robicie, musicie się tym pochwalić,traktujecie to jako spowiedź, wcielając się w swoje ofiary! Leżaczki tygrysy,sylwie , wieczorne kiełbasy, forumowe wielonicki. Aaaa i jeszcze E,M wyjące w eter, w chwili wolnej od kamerki,kiedy nogi macie razem.

Wara ode mnie! Aha i żeby było jasne mój mąż jest ojcem obojga moich dzieci!!!Nie rozumiem jak można być taka świnia i pisać takie rzeczy! Kogo wy ze mnie gnoje obrzydliwe robicie!

Gość gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zapetlilas się, zakończ, wstydu sobie oszczędź, jeżeli ci,choć w szczatkowej formie pozostał, albo czytałaś czym on jest. 

Masz problem z głową osobo,która myślisz,że tylko Tobie przydarzają się chore sytuacje w życiu.Tu na samym kafe o nękaniu było setki tematów i wiele osób to spotyka.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Wara ode mnie! Aha i żeby było jasne mój mąż jest ojcem obojga moich dzieci!!!Nie rozumiem jak można być taka świnia i pisać takie rzeczy! Kogo wy ze mnie gnoje obrzydliwe robicie!

Słuchaj suchy ch*ju, wczoraj zatkało, więc dzisiaj kac przeszedł, albo się znowu nawalił i masz odwagę szczepić jezorem ? Prawda cię zabolała stalkerze, won ode mnie, bo psem poszczuje! 

Gość Sylwia s
14 godzin temu, Gość Autorka napisał:

Też czytałam o sobie ze mam na sobie koszule nocna w kolorze oliwkowy albo piżamie z nadrukiem ptaka -pingwin.Wiele było takich wpisów .Mieszkam na odludziu na wsi.Sprzatajac natrafiłam na mini kamerę .Taki drucik  ze szklaną koncowką na końcu bezprzewodowa  (sprawdziłam w necie -policja ma dostęp do takich ale też da się je kupić rzeź internet)Rzygam kiedy pomyślę ze ktoś mnie podgląda..Wyrzuciłam to ale widocznie są jeszcze inne.Parę lat temu spotkałam na swojej drodze Damiana Petrowa domyślam się z czyjego polecenia .Sprawa o tyle bulwersujące ze męża nie z dradzam i wtedy łam z całą rodzina na wyjeździe.Obcy ludzie próbują kontrolować moje życie?chore!!!!Istotnie wczoraj miałam na sobie czarny polar ale byłam w pracy!

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Słuchaj suchy ch*ju, wczoraj zatkało, więc dzisiaj kac przeszedł, albo się znowu nawalił i masz odwagę szczepić jezorem ? Prawda cię zabolała stalkerze, won ode mnie, bo psem poszczuje! 

Uważaj bo przeginasz!Mam polecenie od śledczego drukować wszystkie wpisy.Twój idzie do druku!.Dla twojej informacji dziadu Rafal jest w pracy od 6.00-18.00! I nigdy tu mie wchodzi!!!!

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Masz problem z głową osobo,która myślisz,że tylko Tobie przydarzają się chore sytuacje w życiu.Tu na samym kafe o nękaniu było setki tematów i wiele osób to spotyka.

Nie mam problemu z głową, ani innych problemów zdrowotnych. Nie sądzę aby tylko mnie takie sytuacje spotkały. Mając 4000 tysiace internautów, których podgladaliscie i okradaliscie naciagajac im telefony  na koszta, stajnie mieliście dużą. Tylko akurat wybraliscie przykłady dotyczące tylko mnie i to wasz błąd. Widać ja byłam dla was zbyt charakterystyczną, albo przyspozylam wam więcej emocji i zbyt utkwilam wam w głowach. Nie mam zamiaru dotrzymywać wam towarzystwa, na samą myśl, kto po drugiej strony pisze do mnie, mam odruch wymioty. 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Uważaj bo przeginasz!Mam polecenie od śledczego drukować wszystkie wpisy.Twój idzie do druku!.Dla twojej informacji dziadu Rafal jest w pracy od 6.00-18.00! I nigdy tu mie wchodzi!!!!

Spie***laj stary dziadu. Archiwum masz duże, zdeponowane w jakiejś chmurze, nie strasz mnie śledczymi, bo oni wcześniej czy później, dobiorą ci się do doopy. Całą noc myśleliscie, co by tu zrobić i jak zareagować na moje posty? Wystarczyło, że tylko weszłam na stronę, już reakcja jest. Macie czujniki włączone? Mnie to nie dziwi, nie jestem również tym zaskoczona. 

Gość Sylwia s
Dnia 18.12.2019 o 12:51, Gość Gość napisał:

Przecież to o nich napisali, są z siebie bardzo dumni. Muszą się tym pochwalić, wczuwajacej się w rolę swojej ofiary. 5 osób z tego forum to robi, nękanie, naruszanie miru domowego, filmowanie i zarabianie tym materiałem, na niegodziwych stronach. Lata mijają, a oni czują się panami i mają gdzieś prawo. Opanowali cały internet. Wielonicki tego forum, tygrysy, leżaczki, sylwie, wieczorne kiełbasy i inne gady. Dzień i noc na posterunku, jeżeli nie ma ich na forum to na niegodziwych portalach, masturbuja się do kamerki, potem jęcza na forum jak zarzynane," kocham cię" , "żyć bez ciebie nie mogę" , czy typu "skończyć muszę, że sobą" każdy może robić co zechce, jeżeli robi to na swój koszt, ale gdy się wykorzystuje cudzy wizerunek i cudze IP, to już jest przestępstwo dużego kalibru. Są to osoby w wieku emerytalnym, mają czas i możliwości, a z przestępstwa zrobili sobie dodatkowe źródło dochodu. To im nie wystarcza, na forum muszą się tym chwalić, plujac bezczelnie innym w twarz. 

Jakie kamery ?jakie masturbacja przed kamerą?O czym ty pieprzysz?Ja mam męża pracę dom rodzinę studia .Jestem kobieta porządna i wierzaca!Fakt kiedyś ktoś wkleił i udostępnił tu profil mojego fb.To jest karalne o innych rzeczach nie wspomnę!Mój mąż nie piję!Ja tym bardziej! To ze dziś tu pisze to tylko dlatego ze mam wolne.Wieczorem i tak ide do kościoła.Wychodzę mam 10 prac do napisania na zaliczenie na wczoraj.Nie mam czasy na denerwowanie się stalkerska mafią!

Gość Sylwia s
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie mam problemu z głową, ani innych problemów zdrowotnych. Nie sądzę aby tylko mnie takie sytuacje spotkały. Mając 4000 tysiace internautów, których podgladaliscie i okradaliscie naciagajac im telefony  na koszta, stajnie mieliście dużą. Tylko akurat wybraliscie przykłady dotyczące tylko mnie i to wasz błąd. Widać ja byłam dla was zbyt charakterystyczną, albo przyspozylam wam więcej emocji i zbyt utkwilam wam w głowach. Nie mam zamiaru dotrzymywać wam towarzystwa, na samą myśl, kto po drugiej strony pisze do mnie, mam odruch wymioty. 

Dokładnie! Też Rzygam.Odór z tej stajni jest odrazający.Wychodzę ide po córkę na autobus-Ja też ktoś zaczął śledzić.Boję się o nią.

Gość Sylwia s
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Spie***laj stary dziadu. Archiwum masz duże, zdeponowane w jakiejś chmurze, nie strasz mnie śledczymi, bo oni wcześniej czy później, dobiorą ci się do doopy. Całą noc myśleliscie, co by tu zrobić i jak zareagować na moje posty? Wystarczyło, że tylko weszłam na stronę, już reakcja jest. Macie czujniki włączone? Mnie to nie dziwi, nie jestem również tym zaskoczona. 

Mówisz o sobie!Ja mam dowody niczego nie ukryjesz! Ze mna szmatlawcu nie wygrasz! Pisze o swojej sytuacji.Archiwum ?ci Ty piwrtolisz?Przekazałem sprawę śledczym!

Gość Sylwia s
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pisanie,"wstała  już", w czarnym kolorze ? Najbardziej podobała się  w niebieskim,wszak pisaliscie ,do niej " ładnie ci w niebieskim kolorze." Czarny miała topik, lubiła go bardzo. Niebieską miała satynowa rozkloszowana koszulkę. PODCZAS sesji z dnia niepodleglosci,wkleiliscie jej film,jak się rozbiera,reszty nie zdążyła  zobaczyć, gdy wróciła, film został usunięty. Jak wam z tym jest  teraz ?Nie spodziewaliście się takiej reakcji, prawda ? Nie tak miało być przecież .  

Często piszą ,,wstala"kiedy wstanie.Albo,,idzie do łazienki"albo ,,jej córkę zaatakował wściekły nietoperz "kiedy pies ugryzl córkę w usta u trzeba było Szyc.Chirurg Cebula my czyli ja mąż dzieci i niefortunnie kuzynka męża nikt więcej o tym nie wiedział wiem skąd te kamery i wpisy.Wiem o wszystkim.Że mnie wariatke nikt nie zrobi i robił nie będzie!

Gość Gość

Już przeszło emocje opadły? Wyplules z siebie jad sk****synie? Zabrakło na więcej weny? To że ubierzesz się w damskie majtki nie oznacza, że ci ch*j zniknie i wyrosna cycki. Nie rób z siebie większego błazna, bo ci to nie dodaje splendoru i nikt w twe bajki nie uwierzy. Zerem jesteś i zerem umrzesz, nikt po tobie płakał nie będzie, wręcz przeciwnie. 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Często piszą ,,wstala"kiedy wstanie.Albo,,idzie do łazienki"albo ,,jej córkę zaatakował wściekły nietoperz "kiedy pies ugryzl córkę w usta u trzeba było Szyc.Chirurg Cebula my czyli ja mąż dzieci i niefortunnie kuzynka męża nikt więcej o tym nie wiedział wiem skąd te kamery i wpisy.Wiem o wszystkim.Że mnie wariatke nikt nie zrobi i robił nie będzie!

To kuźwa kup sobie sprzęt do namierzania podsłuchów, tani i skuteczny.  Żeby kogoś widzieć ten ktoś  musi mieć kamery w domu, inaczej się nie da, wyjesz tu że Cię śledzą, a nic w domu nie znalazłaś co by o tym świadczyło? Tak ciężko przeszukać mieszkanie czy tam dom?  Jak tu nie myśleć, że ktoś ma paranoje, skoro nie znalazł sprzętu, a twierdzi, że go widzą? 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To kuźwa kup sobie sprzęt do namierzania podsłuchów, tani i skuteczny.  Żeby kogoś widzieć ten ktoś  musi mieć kamery w domu, inaczej się nie da, wyjesz tu że Cię śledzą, a nic w domu nie znalazłaś co by o tym świadczyło? Tak ciężko przeszukać mieszkanie czy tam dom?  Jak tu nie myśleć, że ktoś ma paranoje, skoro nie znalazł sprzętu, a twierdzi, że go widzą? 

No proszę jaki mądry znawca tematu, mający sprzęt i wie jak się to robi, nie potrzeba mieć kamer ustawionych w domu, wystarczy inny sprzęt, jak laptop, telewizor, telefon z wbudowanymi kamerami, przecież to takie proste, na poziomie gimbusa jak sami pisaliście nieraz, a teraz bedziesz sam ze sobą gadał i odpowiadał swoim profilom, bo innych możliwości zabrakło? Ależ was rozruszala, inspiracji starczy wam na tydzień! Jak zawsze było, prawda? 

Gość hehehehe
50 minut temu, Gość Gość napisał:

No proszę jaki mądry znawca tematu, mający sprzęt i wie jak się to robi, nie potrzeba mieć kamer ustawionych w domu, wystarczy inny sprzęt, jak laptop, telewizor, telefon z wbudowanymi kamerami, przecież to takie proste, na poziomie gimbusa jak sami pisaliście nieraz, a teraz bedziesz sam ze sobą gadał i odpowiadał swoim profilom, bo innych możliwości zabrakło? Ależ was rozruszala, inspiracji starczy wam na tydzień! Jak zawsze było, prawda? 

zdychają ze strachu, wiedzą , że pętla się zaciśnie- na mundurach też

Gość Gość

Damian Petrov to aktor kobieto...jprdl.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość hehehehe napisał:

zdychają ze strachu, wiedzą , że pętla się zaciśnie- na mundurach też

Jeżeli kogoś nsladujesz, to się powinieneś przyłożyć lepiej, w końcu znacie się dobrze, choćby wirtualnie. 

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Damian Petrov to aktor kobieto...jprdl.

No i nie gadaj sam ze sobą, bo to wygląda dziwnie, delikatnie mówiąc