Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ZDALNE NĘKANIE PRZEZ INNYCH

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Massie Block napisał:

Jak już chcesz trollować, to rób to w jakiś ciekawy sposób, bo z nudów porzygać się można, czytając co tu płodzisz. Najpierw udowodnij swoje żałosne teorie czarno na białym, bo jak tego nie zrobisz, to cię pozwę o zniesławienie i pisanie kłamstw na mój temat.

Hahahaha pozywaj, jeszcze tego nie zrobiłeś? Widzisz przecież, nie od dzisiaj,że ze mną nie jest łatwo.Probujesz zbić mnie z tropu ?Nie trzeba było mnie zaczepiać pod tym loginem,a tak doopa zbita. Spusciles z tonu,pozwem straszysz ? Ja twoje,wasze straszenie mam wiesz gdzie ?Tam gdzie wy macie paragrafy i całe  prawo! Nie trzeba było zakładać tego tematu i udawać ofiary.To szczyt bezczelności z waszej strony !

Gość Gość
11 minut temu, Gość akinator023 napisał:

Co to kurka ma być? Jakiś ogólnopolski zjazd schizofreników? xD Takich bajek o szpiegowaniu to nawet w dobrym science fiction nie ma, gurna normalnie gang Jamesów Bondów was podsłu...e xD

Powaznie ? Teraz bedziecie umniejszac swoje draństwo, dziwujac się, że ktoś śmiał o tym pisać na forum ? Czasem gdy przyjdzie wam zakładać temat, może warto by było się zastanowić , czy zamiast zabawy, nie dostaniecie prawdą w pysk !

Gość akinator023
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Powaznie ? Teraz bedziecie umniejszac swoje draństwo, dziwujac się, że ktoś śmiał o tym pisać na forum ? Czasem gdy przyjdzie wam zakładać temat, może warto by było się zastanowić , czy zamiast zabawy, nie dostaniecie prawdą w pysk !

Schizofrenia jak w mordę strzelił xD

Gość Gość
2 minuty temu, Gość akinator023 napisał:

Schizofrenia jak w mordę strzelił xD

No już możecie pluć, ponizac, newralgiczne treści pozostały na tamtej stronie. Jeżeli chcesz się wypowiedzieć, to rusz głową i wysil swoją mózgownice, może goowno nie przykrylo ci całkowicie mózgu i prócz schizofrenii, coś więcej z siebie wydobedziesz! 

Gość prędko

dawaj kiełbasę.

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 12:51, Gość Gość napisał:

Przecież to o nich napisali, są z siebie bardzo dumni. Muszą się tym pochwalić, wczuwajacej się w rolę swojej ofiary. 5 osób z tego forum to robi, nękanie, naruszanie miru domowego, filmowanie i zarabianie tym materiałem, na niegodziwych stronach. Lata mijają, a oni czują się panami i mają gdzieś prawo. Opanowali cały internet. Wielonicki tego forum, tygrysy, leżaczki, sylwie, wieczorne kiełbasy i inne gady. Dzień i noc na posterunku, jeżeli nie ma ich na forum to na niegodziwych portalach, masturbuja się do kamerki, potem jęcza na forum jak zarzynane," kocham cię" , "żyć bez ciebie nie mogę" , czy typu "skończyć muszę, że sobą" każdy może robić co zechce, jeżeli robi to na swój koszt, ale gdy się wykorzystuje cudzy wizerunek i cudze IP, to już jest przestępstwo dużego kalibru. Są to osoby w wieku emerytalnym, mają czas i możliwości, a z przestępstwa zrobili sobie dodatkowe źródło dochodu. To im nie wystarcza, na forum muszą się tym chwalić, plujac bezczelnie innym w twarz. 

Wg życzeń 

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 19:05, Gość gość napisał:

No z pewnością ,skoro ty tak twierdzisz! Może ja przypomnę kilka wpisów z waszych podsłuchów, sprzed pamiętnego słynnego Dnia Niepodległości ja przecież też podobnie byłam zdiagnozowana przez was forumowi psychiatrzy

Jestem zmęczona ,proszę zadzwonić później

"kiciu dopiero przyjechałem ,korek na drodze ,jestem taki  zmęczony,później się odezwę .... Kcb"  IX 2013

Ona ma dwoje dzieci,każde z innym ......

"Czy kobietę mającą 2 dzieci ,każde z innym ,może ktoś pokochać  ?" 16 rok

Dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi

"Och chyba stary z Niemiec wrócił"

Słuchaj zacznij się przygotowywać, na ten ślub , bo jest już późno.Wiesz wcale mi się nie chce iść na to wesele ,źle się czuję.

Kończę ,bo muszę się przygotowywać na wesele.Jestem drużbą /16 rok Sputnik/

Było tego dużo więcej ,ale nie mam zamiaru tutaj książki pisać,sami wiecie najlepiej,jak długo to trwało i co pisaliście.

Tak bardzo się zaczytałam , ze przez tą poezję , garnek mi się przypalił /fragment korespondencji pryw/

"Przez tą muzykę, aż mi się garnek przypalił" Magia rozmowa grajka z brunetką

Tak bardzo wam przeszkadzała ,że aż musieliście jej profil wysłać w niebyt, zbyt była blisko mnie. Nie będę wspominać poetki ,bo to co jej zrobiliście to sk****ństwo. Jak śmiała inspirować się moją twórczością,no jak ? Takich osób jest więcej ,wystarczy ,że przychylnie ktoś wyrazi się o mnie. Ostatnio zajęliście się szczecinianką .

O tym ,że cały czas i bez przerwy  ,śledzicie ,włamujecie się ,zakładacie tematy ,czerpiąc informacje zaczerpnięte z włamań, pisać nie będę ,bo o tym głośno na forum ,zwłaszcza w ostatnim czasie.

To też ciekawe

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To też ciekawe

No bardzo ciekawe, schizifreniczne wyszrywy. Buhahaha!

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

No bardzo ciekawe, schizifreniczne wyszrywy. Buhahaha!

Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, bo ci intelektu nie staje, to do dziupli na atlantydzie o bzdetach pie***lic! Okres przedświąteczny, kamerki nie działają, czy przerwa od "pracy" ? 

Gość gość

Z niecierpliwością czekam jak ta schizofreniczka odkryje inne portale społecznościowe, np wykop pl. Tam codziennie pojawia się po kilka/naście tematów o przypaleniu jedzenia w garnku, powrocie kogoś skądś, rodzinie itp xD BTW Ostatnio moja siostra przefarbowała sobie włosy na jasny blond i idąc wczoraj ulicą minąłem trzy samochody w malowaniu o takim samym odcieniu jak jej kolor. To na pewno znak, że i mnie też szpiegują xDDDDD

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Z niecierpliwością czekam jak ta schizofreniczka odkryje inne portale społecznościowe, np wykop pl. Tam codziennie pojawia się po kilka/naście tematów o przypaleniu jedzenia w garnku, powrocie kogoś skądś, rodzinie itp xD BTW Ostatnio moja siostra przefarbowała sobie włosy na jasny blond i idąc wczoraj ulicą minąłem trzy samochody w malowaniu o takim samym odcieniu jak jej kolor. To na pewno znak, że i mnie też szpiegują xDDDDD

A ja z niecierpliwością czekam, aż wam się sk****syny do doopy dobiorą. Za malutki jesteś do mnie i nie chodzi mi o wzrost. Lepiej zakończ swoje wywody, bo tylko się osmieszasz, Stary dziadu, za mlodzika teraz robisz? To ty ciągle jeczysz na forum, że masz kompleks małego członka i jesteś prawiczkiem? No można i tak się relaksować, przecież prowadzić przestępczy proceder jest bardzo wyczerpujący! 

Gość W Y K O P PE EL

Podajemy informację z ostatniej chwili - wykopowe zespoły śledcze spod tagu #csiwykop oficjalnie przejmują śledztwo w sprawie tej kafeteryjnej schizolki. W myśl wykopowego motto: "Wykop was przejrzał, Wykop już wie. Nikt nie zadziera z WYKOP PEEL!"

Gość Gość
4 minuty temu, Gość W Y K O P PE EL napisał:

Podajemy informację z ostatniej chwili - wykopowe zespoły śledcze spod tagu #csiwykop oficjalnie przejmują śledztwo w sprawie tej kafeteryjnej schizolki. W myśl wykopowego motto: "Wykop was przejrzał, Wykop już wie. Nikt nie zadziera z WYKOP PEEL!"

Czy to nie jest objaw schizofrenii u ciebie? Chciałeś się popisać, a wyszło marnie, nie dowcipnie, a ch*jowo i to na dodatek z kompleksem małego członka! Ni się śmiać z tego, ni płakać, żałosne! 

Gość majka

Tu nie ma się z czego śmiać. Choroby psychiczne, a zwłaszcza schizofrenia, to poważny temat. Miałam w rodzinie osobę cierpiącą na to schorzenie. Objawy dokładnie takie same jak u autorki tego tematu - paranoidalna mania prześladowcza skoncentrowana na byciu prześladowaną przez każdą możliwą osobę z otoczenia, w późniejszych stadiach rozwoju choroby zaczęły dochodzić także i spiski knute przez władzę, bankierów czy żydomasonerię. Prócz tego agresja na jakąkolwiek formę dialogu czy zasugerowania konsultacji z lekarzem, wysoki poziom wyparcia choroby, przeświadczenie o byciu zdrowym.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość majka napisał:

Tu nie ma się z czego śmiać. Choroby psychiczne, a zwłaszcza schizofrenia, to poważny temat. Miałam w rodzinie osobę cierpiącą na to schorzenie. Objawy dokładnie takie same jak u autorki tego tematu - paranoidalna mania prześladowcza skoncentrowana na byciu prześladowaną przez każdą możliwą osobę z otoczenia, w późniejszych stadiach rozwoju choroby zaczęły dochodzić także i spiski knute przez władzę, bankierów czy żydomasonerię. Prócz tego agresja na jakąkolwiek formę dialogu czy zasugerowania konsultacji z lekarzem, wysoki poziom wyparcia choroby, przeświadczenie o byciu zdrowym.

Autorem tematu jest członek bandy stalkerskiej, temat założony na podstawie artykułu, proszę sobie go przeczytać a potem dyskutować na ten temat.

Tu nie ma nikt schizofrenii, tutaj jest walka. Ale przecież nie chodzi, o chorobę a chodzi o dyskredytowanie osoby wytykajacej stallkerom ich przestępczą działalność . To stała wasza metoda od samego początku. Teraz z tej strony zaczynacie, nie pomogły wrzaski wyzwiska, nie pomogły strachy z wykopu, teraz nagle rodzina schizofrenika się zjawiła i robi porównania ? Nikt prócz was sk****syny nie stawia tak szybko diagnozy, niczym kolegium lekarskie na odprawie, nikt nie wchodzi że mną w polemikę , niż wy, nikt nie walczy e mną tak zaciekle jak wy stalkerskie bydło. 

Na kamerach duży ruch przed świętami? Interes się kręci, czy nie bardzo. Może przerwa od roboty? Nogi razem? 

Gość Gość

Wygląda na to że zabawa przeciąganie się, aż do wigili, będzie się działo 

Gość niestety
18 godzin temu, Gość akinator023 napisał:

Co to kurka ma być? Jakiś ogólnopolski zjazd schizofreników? xD Takich bajek o szpiegowaniu to nawet w dobrym science fiction nie ma, gurna normalnie gang Jamesów Bondów was podsłu...e xD

masz rację gang

Gość Gość
16 minut temu, Gość niestety napisał:

masz rację gang

Gang 5 sk****synów, którym się wydaje, że są bogami i mogą ingerować w czyjeś życie! 

Gość Gość
Dnia 21.12.2019 o 01:11, Gość Gość napisał:

Autorem tematu jest członek bandy stalkerskiej, temat założony na podstawie artykułu, proszę sobie go przeczytać a potem dyskutować na ten temat.

Tu nie ma nikt schizofrenii, tutaj jest walka. Ale przecież nie chodzi, o chorobę a chodzi o dyskredytowanie osoby wytykajacej stallkerom ich przestępczą działalność . To stała wasza metoda od samego początku. Teraz z tej strony zaczynacie, nie pomogły wrzaski wyzwiska, nie pomogły strachy z wykopu, teraz nagle rodzina schizofrenika się zjawiła i robi porównania ? Nikt prócz was sk****syny nie stawia tak szybko diagnozy, niczym kolegium lekarskie na odprawie, nikt nie wchodzi że mną w polemikę , niż wy, nikt nie walczy e mną tak zaciekle jak wy stalkerskie bydło. 

Na kamerach duży ruch przed świętami? Interes się kręci, czy nie bardzo. Może przerwa od roboty? Nogi razem? 

Teraz kiedy  sprawą zainteresowanie duże, nogi chyba trzymają razem, tak żeby później ruszyć pełną parą, wszak przyzwyczajeni są, że sprawę wepchna pod dywan. Pod tym dywanem sk***syny już miejsca nie ma! 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Teraz kiedy  sprawą zainteresowanie duże, nogi chyba trzymają razem, tak żeby później ruszyć pełną parą, wszak przyzwyczajeni są, że sprawę wepchna pod dywan. Pod tym dywanem sk***syny już miejsca nie ma! 

W ten sposób zarabiacie na terapię antyrakowa, obrzydliwosc 

Gość Gość
49 minut temu, Gość Gość napisał:

W ten sposób zarabiacie na terapię antyrakowa, obrzydliwosc 

Zarabiaj ie k**wy, ale na swój rachunek i pod swoim wizerunkiem, bo inaczej to jest handel ludźmi 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zarabiaj ie k**wy, ale na swój rachunek i pod swoim wizerunkiem, bo inaczej to jest handel ludźmi 

To fakt