Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ZDALNE NĘKANIE PRZEZ INNYCH

Polecane posty

Gość hehehehe
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli kogoś nsladujesz, to się powinieneś przyłożyć lepiej, w końcu znacie się dobrze, choćby wirtualnie. 

mój był JEDEN post o mundurach , więc żegnam - pisz do tego co sam pisze ze sobą aby się czegoś dowiedzieć

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No i nie gadaj sam ze sobą, bo to wygląda dziwnie, delikatnie mówiąc 

Gość sylwia s
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Już przeszło emocje opadły? Wyplules z siebie jad sk****synie? Zabrakło na więcej weny? To że ubierzesz się w damskie majtki nie oznacza, że ci ch*j zniknie i wyrosna cycki. Nie rób z siebie większego błazna, bo ci to nie dodaje splendoru i nikt w twe bajki nie uwierzy. Zerem jesteś i zerem umrzesz, nikt po tobie płakał nie będzie, wręcz przeciwnie. 

koniarczyk jestes smieciem! wulgarnym chorym śmieciem! ścierwo! Rafał przed chwilą wrócił,do kosciola nie pojechałam bo nie pojade rowerem w tym wietrze ,Zaraz pokaze mu te wpisy ty ...ancu! Zawsze cie rozpoznam pamietaj o tym smieciu!

Gość sylwia s
4 godziny temu, Gość hehehehe napisał:

zdychają ze strachu, wiedzą , że pętla się zaciśnie- na mundurach też

dokładnie

Gość sylwia s
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

To kuźwa kup sobie sprzęt do namierzania podsłuchów, tani i skuteczny.  Żeby kogoś widzieć ten ktoś  musi mieć kamery w domu, inaczej się nie da, wyjesz tu że Cię śledzą, a nic w domu nie znalazłaś co by o tym świadczyło? Tak ciężko przeszukać mieszkanie czy tam dom?  Jak tu nie myśleć, że ktoś ma paranoje, skoro nie znalazł sprzętu, a twierdzi, że go widzą? 

nie znalazłam? naucz sie czytać! telefon tez mam na podsłuchu .Zastanawiałam sie skąd tu sie wzieły tresci rozmów z mezem w aucie ,tresci rozmów z pracy (w Polkapie) teraz juz wiem wszystko to nie tylko jedna klika ,to równiez telefon który zawsze mam blisko.Kolega wpadł na to kiedy wszystko mu opowiedziałam.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość sylwia s napisał:

dokładnie

No nawet nie wiesz jak mi tym zaimponowałeś! Co za błazen! 

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 11:10, Gość Gość napisał:

Niepewność i oczekiwanie? Cisza, nic się nie dzieje, trzeba pisać tego typu tematy, bo może ktoś puści parę? To co ma przyjść, przyjdzie nieoczekiwanie na was, jak sraczka w nieoczekiwanym momencie ! Cierpliwości! To nic, że minęło tyle lat wam w bezkarnosci i możecie bydlaki działać w nieskończoność. W przyrodzie nic nie ginie, zawsze przychodzi  koniec. Jeszcze rok, może mniej, wykorzystajcie dobrze ten czas, sk***syny! 

Up

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 12:51, Gość Gość napisał:

Przecież to o nich napisali, są z siebie bardzo dumni. Muszą się tym pochwalić, wczuwajacej się w rolę swojej ofiary. 5 osób z tego forum to robi, nękanie, naruszanie miru domowego, filmowanie i zarabianie tym materiałem, na niegodziwych stronach. Lata mijają, a oni czują się panami i mają gdzieś prawo. Opanowali cały internet. Wielonicki tego forum, tygrysy, leżaczki, sylwie, wieczorne kiełbasy i inne gady. Dzień i noc na posterunku, jeżeli nie ma ich na forum to na niegodziwych portalach, masturbuja się do kamerki, potem jęcza na forum jak zarzynane," kocham cię" , "żyć bez ciebie nie mogę" , czy typu "skończyć muszę, że sobą" każdy może robić co zechce, jeżeli robi to na swój koszt, ale gdy się wykorzystuje cudzy wizerunek i cudze IP, to już jest przestępstwo dużego kalibru. Są to osoby w wieku emerytalnym, mają czas i możliwości, a z przestępstwa zrobili sobie dodatkowe źródło dochodu. To im nie wystarcza, na forum muszą się tym chwalić, plujac bezczelnie innym w twarz. 

Up

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 13:48, Gość gość napisał:

Zawsze opisujecie co robicie, musicie się tym pochwalić,traktujecie to jako spowiedź, wcielając się w swoje ofiary! Leżaczki tygrysy,sylwie , wieczorne kiełbasy, forumowe wielonicki. Aaaa i jeszcze E,M wyjące w eter, w chwili wolnej od kamerki,kiedy nogi macie razem.

Up

Gość Gość
Dnia 18.12.2019 o 19:05, Gość gość napisał:

No z pewnością ,skoro ty tak twierdzisz! Może ja przypomnę kilka wpisów z waszych podsłuchów, sprzed pamiętnego słynnego Dnia Niepodległości ja przecież też podobnie byłam zdiagnozowana przez was forumowi psychiatrzy

Jestem zmęczona ,proszę zadzwonić później

"kiciu dopiero przyjechałem ,korek na drodze ,jestem taki  zmęczony,później się odezwę .... Kcb"  IX 2013

Ona ma dwoje dzieci,każde z innym ......

"Czy kobietę mającą 2 dzieci ,każde z innym ,może ktoś pokochać  ?" 16 rok

Dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi

"Och chyba stary z Niemiec wrócił"

Słuchaj zacznij się przygotowywać, na ten ślub , bo jest już późno.Wiesz wcale mi się nie chce iść na to wesele ,źle się czuję.

Kończę ,bo muszę się przygotowywać na wesele.Jestem drużbą /16 rok Sputnik/

Było tego dużo więcej ,ale nie mam zamiaru tutaj książki pisać,sami wiecie najlepiej,jak długo to trwało i co pisaliście.

Tak bardzo się zaczytałam , ze przez tą poezję , garnek mi się przypalił /fragment korespondencji pryw/

"Przez tą muzykę, aż mi się garnek przypalił" Magia rozmowa grajka z brunetką

Tak bardzo wam przeszkadzała ,że aż musieliście jej profil wysłać w niebyt, zbyt była blisko mnie. Nie będę wspominać poetki ,bo to co jej zrobiliście to sk****ństwo. Jak śmiała inspirować się moją twórczością,no jak ? Takich osób jest więcej ,wystarczy ,że przychylnie ktoś wyrazi się o mnie. Ostatnio zajęliście się szczecinianką .

O tym ,że cały czas i bez przerwy  ,śledzicie ,włamujecie się ,zakładacie tematy ,czerpiąc informacje zaczerpnięte z włamań, pisać nie będę ,bo o tym głośno na forum ,zwłaszcza w ostatnim czasie.

Up

Gość Gość

To  szczyt bezczelności, prowadzić przestępcy proceder i jeszcze się tym

chwalić, zakładać tematy udając ofiary. Szczycic się tym, że pomimo paragrafu jest się bezkarnym. Święta Bożego Narodzenia, Wigilia opłatek, będą sobie składać życzenia, żeby nadal nie wpadli i wspominać ile sk****synstwa innym zrobili, ile nakradli i ile na tym zarobili.! 

Gość Gość

Żeby wam ten opłatek i ość z karpia w gardle stanęły, gdy będziecie biesiadowac przy wigilijnym stole! 

Gość Gość

Tam na atlantydzie, obojętnie ile nowych nickow namnożycie, zawsze to miejsce będzie tylko dziuplą odrazajacych sk***synów, i obojętnie, o czym będziecie pisać,  pozostanie  tylko smierdzacym szambem, niczym więcej! 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Żeby wam ten opłatek i ość z karpia w gardle stanęły, gdy będziecie biesiadowac przy wigilijnym stole! 

Nie jadam tak plebejskich ryb jak karpie.

Gość Gość
7 minut temu, Massie Block napisał:

Srogie piguły bierzesz, zmniejsz lepiej dawkę dla własnego dobra.

7 minut temu, Massie Block napisał:

Nie jadam tak plebejskich ryb jak karpie.

Nie spodziewała się innego odzewu, jak tylko, zmień leki, zabolała prawda znowu? 

W plaszowskiej chałupie tylko konserwy wyniesione z zakładu pracy , przez matkę, a teraz polepszylo się? To  przez tą masturbacje przed kamerkami zapewne, stopa życiowa poszybowala wam w górę. 

Gość --------------------------
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie spodziewała się innego odzewu, jak tylko, zmień leki, zabolała prawda znowu? 

W plaszowskiej chałupie tylko konserwy wyniesione z zakładu pracy , przez matkę, a teraz polepszylo się? To  przez tą masturbacje przed kamerkami zapewne, stopa życiowa poszybowala wam w górę. 

coś wiesz o przestępstwie filmowania nielegalnego zgłoś służbom, atakowałeś profil brunetka -pisałeś basiu, ty id/io/to gdzieś ci dzwoni ale nie wiesz gdzie ale do czasu

Gość Gość
9 minut temu, Gość -------------------------- napisał:

coś wiesz o przestępstwie filmowania nielegalnego zgłoś służbom, atakowałeś profil brunetka -pisałeś basiu, ty id/io/to gdzieś ci dzwoni ale nie wiesz gdzie ale do czasu

No a jednak nie wtrzymalas, to przez ten  warkocz gruby ci ciśnienie wzrosło? No i proszę jak dokładnie wiesz o co chodzi. Trzymaj nerwy na wodzy, żebyś nie chlapla czegoś, czego później będziesz żałować, bo to nie mnie ścigają, a ciebie i twoją bandę sk****synów. Rady udzielaj innym, mnie one nie są potrzebne i zrób coś z tą wagina, żeby nie była znaczna, bo zawsze cię nakryja, obojętnie jaki wizerunek będziesz wykorzystywać. Trzeba mieć tupet, nie mieć wstydu, ani godności, żeby jeszcze jęzor szczepić i się udzielać i pouczać. Jesteś tylko rozlazla larwa, która obrzydzenie bierze na myśl, że trzeba rozdeptac. Brunetka to wasz profil dodaliscie go na atlantydzie, dodajcie jeszcze Nastusie, zmije jamszczurke, będziecie mieć komplet! 

Gość Gość

Co to jest Atlantyda??????

Gość sylwia suchy
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co to jest Atlantyda??????

tez bym chciala wiedziec co to?

Gość Gość

Stalkerów trzeba tępić jak prusaki lub chwasty.je bać stalkerów

13 minut temu, Gość Gość napisał:

Stalkerów trzeba tępić jak prusaki lub chwasty.je bać stalkerów

55 minut temu, Gość Gość napisał:

No a jednak nie wtrzymalas, to przez ten  warkocz gruby ci ciśnienie wzrosło? No i proszę jak dokładnie wiesz o co chodzi. Trzymaj nerwy na wodzy, żebyś nie chlapla czegoś, czego później będziesz żałować, bo to nie mnie ścigają, a ciebie i twoją bandę sk****synów. Rady udzielaj innym, mnie one nie są potrzebne i zrób coś z tą wagina, żeby nie była znaczna, bo zawsze cię nakryja, obojętnie jaki wizerunek będziesz wykorzystywać. Trzeba mieć tupet, nie mieć wstydu, ani godności, żeby jeszcze jęzor szczepić i się udzielać i pouczać. Jesteś tylko rozlazla larwa, która obrzydzenie bierze na myśl, że trzeba rozdeptac. Brunetka to wasz profil dodaliscie go na atlantydzie, dodajcie jeszcze Nastusie, zmije jamszczurke, będziecie mieć komplet! 

bujaj się łajzo stalkerska, podsł/uch/ują/ca hehehe kłamliwy wieprzu

41 minut temu, Gość sylwia suchy napisał:

tez bym chciala wiedziec co to?

już przylazłaś/łeś żądny informacji stalkerskie łajno

Gość Gość
Przed chwilą, Gość -------------------------- napisał:

bujaj się łajzo stalkerska, podsł/uch/ują/ca hehehe kłamliwy wieprzu

No bujaj się bujaj ku***szonie kamerkowy, tylko rób to na swój rachunek nie cudzy. I nie podskakuj za bardzo, bo wiesz z kim rozmawiasz, może ci być to zaliczone w poczet pozostałego dranstwa. Tam na atlantydzie możesz kit wciskać, kim to nie jesteś i jaka prawa jesteś , wszak skrzydlaty i nikt inny ci nie przeszkodzi ! Tutaj nie masz takich możliwości! 

Gość Gość

Czy ktoś mi powie co to jest ta Atlantyda???

Gość adieu
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No bujaj się bujaj ku***szonie kamerkowy, tylko rób to na swój rachunek nie cudzy. I nie podskakuj za bardzo, bo wiesz z kim rozmawiasz, może ci być to zaliczone w poczet pozostałego dranstwa. Tam na atlantydzie możesz kit wciskać, kim to nie jesteś i jaka prawa jesteś , wszak skrzydlaty i nikt inny ci nie przeszkodzi ! Tutaj nie masz takich możliwości! 

hehehehe chcesz ciągnąć temat hehehehe ścierwo jesteś i ścierwem zdechniesz a ...iszon to cię wydał na świat dlatego takie goooowno ljak ty lata po necie

Gość Gość
2 minuty temu, Gość adieu napisał:

hehehehe chcesz ciągnąć temat hehehehe ścierwo jesteś i ścierwem zdechniesz a ...iszon to cię wydał na świat dlatego takie goooowno ljak ty lata po necie

Taki zgniły ku***szon obrazić mnie nie może, bo nie jest w stanie, ulżyło ci, to super, idź teraz na forum nowa atlantyda i rozprawa o czarach, dobrej energii, tudzież o ziołach, nie zapomnij wspomnieć o różdżce, która cię przed złem chroni. Jakaś marna ta ochrona, skoro na kamercę cię rozpoznali. C*pe doprowadz do należytego porządku, bo znaczona! 

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jednak się potwierdziło, nie te leki bierzesz co trzeba.

Gość Gość
25 minut temu, Massie Block napisał:

Jednak się potwierdziło, nie te leki bierzesz co trzeba.

Jednak tęsknisz za mną, tylko Ty mnie zawsze wysłałeś do psychiatry,jak nie wiedziałeś co odpowiedzieć h.ju !

Znowu za babę robisz ?Zdjęcie modelki awatarze, czy jakiejś aktorki ? Profil Sylwii ci nie wystarczy ?Nastusie uaktywnij, albo jamszczurke, zmije .No czlowiek orkiestra,dwoi się i troi.Na Atlandydzie całe czasem forum obsłuży, ba po zmarłych Nicki zgarnął i w pokoiku prawie priv ,nieboszczykami się bawi. Brr ! Tu raz dziewczynka,raz chlopczyk , gender wprawdzie,ale bez przesady..jak nie wlamuje się, nie podgląda, nie filmuje ,to pełen relaks,na atlantydzie,albo na innym forum.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jednak tęsknisz za mną, tylko Ty mnie zawsze wysłałeś do psychiatry,jak nie wiedziałeś co odpowiedzieć h.ju !

Znowu za babę robisz ?Zdjęcie modelki awatarze, czy jakiejś aktorki ? Profil Sylwii ci nie wystarczy ?Nastusie uaktywnij, albo jamszczurke, zmije .No czlowiek orkiestra,dwoi się i troi.Na Atlandydzie całe czasem forum obsłuży, ba po zmarłych Nicki zgarnął i w pokoiku prawie priv ,nieboszczykami się bawi. Brr ! Tu raz dziewczynka,raz chlopczyk , gender wprawdzie,ale bez przesady..jak nie wlamuje się, nie podgląda, nie filmuje ,to pełen relaks,na atlantydzie,albo na innym forum.

Jak już chcesz trollować, to rób to w jakiś ciekawy sposób, bo z nudów porzygać się można, czytając co tu płodzisz. Najpierw udowodnij swoje żałosne teorie czarno na białym, bo jak tego nie zrobisz, to cię pozwę o zniesławienie i pisanie kłamstw na mój temat.

Gość akinator023

Co to kurka ma być? Jakiś ogólnopolski zjazd schizofreników? xD Takich bajek o szpiegowaniu to nawet w dobrym science fiction nie ma, gurna normalnie gang Jamesów Bondów was podsłu...e xD