Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ZDALNE NĘKANIE PRZEZ INNYCH

Polecane posty

Gość Można udowodnić
1 minutę temu, Gość gość napisał:

W Polsce są szajki, które nękają ludzi spoza ich kręgu, często kobiety. Nie mam pojęcia po co to robią i kto ich finansuje. 

Tu w nękaniu kobiet też nie brakuje,ale to towarzystwo jest mieszane...więc są różnej płci wspólni znajomi.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Można udowodnić napisał:

Tu w nękaniu kobiet też nie brakuje,ale to towarzystwo jest mieszane...więc są różnej płci wspólni znajomi.

Miałam na myśli to że kobiety często sa obiektem takiego nękania. 

Będę tu wieczorem i podam jakiegoś maila, mam nadzieję że sie zgadamy, tez chciałabym się jakos bronić. 

Gość gosc

To nie szajki tylko jedna .... Siedzi tu 24/7 i stalkuje kobiety. Pewnie tu pracuje bo dlaczego nikt nie kasuje jej stalku

Gość Można udowodnić
20 minut temu, Gość gość napisał:

Miałam na myśli to że kobiety często sa obiektem takiego nękania. 

Będę tu wieczorem i podam jakiegoś maila, mam nadzieję że sie zgadamy, tez chciałabym się jakos bronić. 

Moja wyrozumiałość i cierpliwość skończyła się po ostatnich słowach w nocy-"Wstała", jak poszłam do łazienki..Żałuję,że wcześniej nie powiedziałam DOŚĆ, jak przekraczano moje granice i utrudniano mi normalne funkcjonowanie na mieszkaniu..Zaoszczędziłabym sobie wtedy wiele stresu,wiele chamskich zachowań-w tym wyśmiewania,podglądania, słownych przytyczek w stulu-"Ona g.ó.w.n.o może zrobić.."

Mój email; doris_19@interia.pl

Gość hehehehe
37 minut temu, Gość gość napisał:

Chciałabym się z Tobą porozumieć. Możesz podać jakis kontakt? 

Już blokowana jest 2 strona

Gość hehehehe
10 minut temu, Gość Można udowodnić napisał:

Moja wyrozumiałość i cierpliwość skończyła się po ostatnich słowach w nocy-"Wstała", jak poszłam do łazienki..Żałuję,że wcześniej nie powiedziałam DOŚĆ, jak przekraczano moje granice i utrudniano mi normalne funkcjonowanie na mieszkaniu..Zaoszczędziłabym sobie wtedy wiele stresu,wiele chamskich zachowań-w tym wyśmiewania,podglądania, słownych przytyczek w stulu-"Ona g.ó.w.n.o może zrobić.."

Mój email; doris_19@interia.pl

email będzie przekazany różnym służbom, za dużo tu prowokacji

Gość gość
17 minut temu, Gość Można udowodnić napisał:

Mój email

Zapisałam, odezwę się trochę później

Gość fbi
10 minut temu, Gość hehehehe napisał:

Cza zrobic rekonesans :classic_ninja:

Gość Gość

Ale się sk/synu rozpisały .Artykuł to dla nich powód,żeby pochwalić się swoim draństwem i poczuć się na fali.Opisujcie co robicie, czyniąc z siebie ofiary,a ja podam wasze dane i namiary. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość fbi napisał:

Cza zrobic rekonesans :classic_ninja:

email dla zmyłki, więc spoko..

Gość Można udowodnić
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale się sk/synu rozpisały .Artykuł to dla nich powód,żeby pochwalić się swoim draństwem i poczuć się na fali.Opisujcie co robicie, czyniąc z siebie ofiary,a ja podam wasze dane i namiary. 

Ja wiele rzeczy opisałam z własnego doświadczenia,BO TO JA JESTEM NĘKANA.A artykuł, który tu podałam tylko mnie utwierdził w przekonaniu,że takich osób na świecie jest mnóstwo i nie można pobłażać ludziom ,którzy nas świadomie krzywdzą.

Gość hehehehe
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

email dla zmyłki, więc spoko..

artykuł też napisany na podstawie pism

przecież na każdym forum są "czujki"

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież to o nich napisali, są z siebie bardzo dumni. Muszą się tym pochwalić, wczuwajacej się w rolę swojej ofiary. 5 osób z tego forum to robi, nękanie, naruszanie miru domowego, filmowanie i zarabianie tym materiałem, na niegodziwych stronach. Lata mijają, a oni czują się panami i mają gdzieś prawo. Opanowali cały internet. Wielonicki tego forum, tygrysy, leżaczki, sylwie, wieczorne kiełbasy i inne gady. Dzień i noc na posterunku, jeżeli nie ma ich na forum to na niegodziwych portalach, masturbuja się do kamerki, potem jęcza na forum jak zarzynane," kocham cię" , "żyć bez ciebie nie mogę" , czy typu "skończyć muszę, że sobą" każdy może robić co zechce, jeżeli robi to na swój koszt, ale gdy się wykorzystuje cudzy wizerunek i cudze IP, to już jest przestępstwo dużego kalibru. Są to osoby w wieku emerytalnym, mają czas i możliwości, a z przestępstwa zrobili sobie dodatkowe źródło dochodu. To im nie wystarcza, na forum muszą się tym chwalić, plujac bezczelnie innym w twarz. 

Gość gosc

Jesli blokuje z naszych IP to musi je miec. Gdzie wy ludzie piszecie zeby IP bylo widac?

Gość gosc

Jak blokuje z naszcy IP to musi je znac. Gdzie wy ludzie piszecie zeby Ip bylo widac?

Gość Można udowodnić
51 minut temu, Gość hehehehe napisał:

TO NIE PROWOKACJA,TO NIESTETY ŻYCIE z ludźmi, którzy się jeszcze szczycą tym,że mogą kogoś zniszczyć i upokorzyć, wyśmiać

Gość Można udowodnić

Ja sprawę zgłosiłam do administracji osiedla, gdzie mieszkam.

Gość gość

Zawsze opisujecie co robicie, musicie się tym pochwalić,traktujecie to jako spowiedź, wcielając się w swoje ofiary! Leżaczki tygrysy,sylwie , wieczorne kiełbasy, forumowe wielonicki. Aaaa i jeszcze E,M wyjące w eter, w chwili wolnej od kamerki,kiedy nogi macie razem.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Można udowodnić napisał:

Ja sprawę zgłosiłam do administracji osiedla, gdzie mieszkam.

No, ...yzmy! Nie kpij z innych potworze, bo będąc takim pewnym siebie, rutyna cię zgubi. Zmiana w moderacji? Temat działa! 

Gość Ewidentna choroba psych.
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

Wszystko można udowodnić..podsłuchy, podglądanie, nękanie.."Wstała", "Bo ona miała na sobie coś czarnego".,"Patrz"..tylko czasem czeka się na odpowiedni moment..a ten moment JA wykorzystam.

7 godzin temu, Gość Można udowodnić napisał:

-głosy osób przekazywane za pomocą promieniowania pasywnego.....

-relacje z  dręczeń

-24-godzinne monitorowanie, szukanie wrażliwych słów i sytuacji, niezwykle uprzykrzający życie gang stalkerów, nieszczędzący również wulgarnych i piętnujących wyzwisk

-pogłos w telefonie oraz po dziwnym zjawisku - przy włączonym odbiorniku radio lub tv

Schizofrenia lub zespół urojeniowy lub coś w ten deseń. Jestem tego pewien na 100%.

Gość gość
21 minut temu, Gość Ewidentna choroba psych. napisał:

Schizofrenia lub zespół urojeniowy lub coś w ten deseń. Jestem tego pewien na 100%.

No z pewnością ,skoro ty tak twierdzisz! Może ja przypomnę kilka wpisów z waszych podsłuchów, sprzed pamiętnego słynnego Dnia Niepodległości ja przecież też podobnie byłam zdiagnozowana przez was forumowi psychiatrzy

Jestem zmęczona ,proszę zadzwonić później

"kiciu dopiero przyjechałem ,korek na drodze ,jestem taki  zmęczony,później się odezwę .... Kcb"  IX 2013

Ona ma dwoje dzieci,każde z innym ......

"Czy kobietę mającą 2 dzieci ,każde z innym ,może ktoś pokochać  ?" 16 rok

Dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi

"Och chyba stary z Niemiec wrócił"

Słuchaj zacznij się przygotowywać, na ten ślub , bo jest już późno.Wiesz wcale mi się nie chce iść na to wesele ,źle się czuję.

Kończę ,bo muszę się przygotowywać na wesele.Jestem drużbą /16 rok Sputnik/

Było tego dużo więcej ,ale nie mam zamiaru tutaj książki pisać,sami wiecie najlepiej,jak długo to trwało i co pisaliście.

Tak bardzo się zaczytałam , ze przez tą poezję , garnek mi się przypalił /fragment korespondencji pryw/

"Przez tą muzykę, aż mi się garnek przypalił" Magia rozmowa grajka z brunetką

Tak bardzo wam przeszkadzała ,że aż musieliście jej profil wysłać w niebyt, zbyt była blisko mnie. Nie będę wspominać poetki ,bo to co jej zrobiliście to sk****ństwo. Jak śmiała inspirować się moją twórczością,no jak ? Takich osób jest więcej ,wystarczy ,że przychylnie ktoś wyrazi się o mnie. Ostatnio zajęliście się szczecinianką .

O tym ,że cały czas i bez przerwy  ,śledzicie ,włamujecie się ,zakładacie tematy ,czerpiąc informacje zaczerpnięte z włamań, pisać nie będę ,bo o tym głośno na forum ,zwłaszcza w ostatnim czasie.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

No z pewnością ,skoro ty tak twierdzisz! Może ja przypomnę kilka wpisów z waszych podsłuchów, sprzed pamiętnego słynnego Dnia Niepodległości ja przecież też podobnie byłam zdiagnozowana przez was forumowi psychiatrzy

Jestem zmęczona ,proszę zadzwonić później

"kiciu dopiero przyjechałem ,korek na drodze ,jestem taki  zmęczony,później się odezwę .... Kcb"  IX 2013

Ona ma dwoje dzieci,każde z innym ......

"Czy kobietę mającą 2 dzieci ,każde z innym ,może ktoś pokochać  ?" 16 rok

Dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi

"Och chyba stary z Niemiec wrócił"

Słuchaj zacznij się przygotowywać, na ten ślub , bo jest już późno.Wiesz wcale mi się nie chce iść na to wesele ,źle się czuję.

Kończę ,bo muszę się przygotowywać na wesele.Jestem drużbą /16 rok Sputnik/

Było tego dużo więcej ,ale nie mam zamiaru tutaj książki pisać,sami wiecie najlepiej,jak długo to trwało i co pisaliście.

Tak bardzo się zaczytałam , ze przez tą poezję , garnek mi się przypalił /fragment korespondencji pryw/

"Przez tą muzykę, aż mi się garnek przypalił" Magia rozmowa grajka z brunetką

Tak bardzo wam przeszkadzała ,że aż musieliście jej profil wysłać w niebyt, zbyt była blisko mnie. Nie będę wspominać poetki ,bo to co jej zrobiliście to sk****ństwo. Jak śmiała inspirować się moją twórczością,no jak ? Takich osób jest więcej ,wystarczy ,że przychylnie ktoś wyrazi się o mnie. Ostatnio zajęliście się szczecinianką .

O tym ,że cały czas i bez przerwy  ,śledzicie ,włamujecie się ,zakładacie tematy ,czerpiąc informacje zaczerpnięte z włamań, pisać nie będę ,bo o tym głośno na forum ,zwłaszcza w ostatnim czasie.

I co ,nikt nic na ten temat nie napisze? Nikt nie wyda polecenia,lecz się? A może jak dawniej napiszecie,"Zrób to,bo inaczej ci pomożemy, nie masz prawa żyć " Nic cisza ? Wątek spychany w dół? Pamietam watek z 18 roku, o mężu w agoni,ilez było radości i zabawy z waszej strony.Wiadomość, zainspirowana nie podsluchami,a jakże, tylko zdobyta  waszymi zdolnościami parapsychicznymi.Wszak w waszej grupie czarownica z różdżka długą działa.  

Gość Autorka
2 godziny temu, Gość Ewidentna choroba psych. napisał:

To nie schizofrenia. JA PODALAM Z MYSLNIKAMI PRZYKŁADY W JAKI SPOSÓB SĄ NĘKANI LUDZIE, WIĘC  SWOJE UWAGI ZACHIWAJ DLA SIEBIE.  Pozdrawiam. Głowa mnie nie boli.   

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

I co ,nikt nic na ten temat nie napisze? Nikt nie wyda polecenia,lecz się? A może jak dawniej napiszecie,"Zrób to,bo inaczej ci pomożemy, nie masz prawa żyć " Nic cisza ? Wątek spychany w dół? Pamietam watek z 18 roku, o mężu w agoni,ilez było radości i zabawy z waszej strony.Wiadomość, zainspirowana nie podsluchami,a jakże, tylko zdobyta  waszymi zdolnościami parapsychicznymi.Wszak w waszej grupie czarownica z różdżka długą działa.  

Ta różdżka tak długa, że nic jej grozić  przecież nie może,może masturbowac się przed kamerami wykorzystując cudzy wizerunek,a potem jako E zakładać jęczące tematy ,wyjąć w eter nieustannie jakby ją ktoś zarzynał .Na atlandydzie zaś wspaniały przyjaciel i kobieta z klasą. 

Gość Autorka
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

No, ...yzmy! Nie kpij z innych potworze, bo będąc takim pewnym siebie, rutyna cię zgubi. Zmiana w moderacji? Temat działa! 

To żaden ...yzm..jestem nekana przez sąsiadów i dzięki udostępnianiu ich mieszkania..więc za namową i zgodą właścicielki mieszkania, które wynajmuje sprawa może mieć finał w administracji.. 

Gość Gość

Haha ale zryty łeb. Typowy paranoik. 

Gość Autorka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Haha ale zryty łeb. Typowy paranoik. 

Masz rację.. W mieszkaniu nr 12 ..gdzie wszystko im wolno do czasu. 

Gość Gość

Trzeba mieć zryty beret, żeby zakładać temat, gdy się w tym sk****stwie samemu bierze udział. Popelniacie coraz więcej błędów i dobrze ! Wiem że chcecie aby przeszło to wszystko na drugą stronę, stąd takie a nie inne posty.Nie szkodzi ! Tam mogę więcej. Tyle lat waszej przestępczej działalności, można pisać i pisać, dużo się nazbierało