Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guhu

Załuje jednej rzeczy - tego ,że jestem porządna

Polecane posty

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tyle że chodzi właśnie o taki fajny seks, gdzie obie strony mają na to ochotę, a nie że płaci się za to. Bo to przygnębiające.

Byla mowa o niemocy a nie o płaceniu za seks. Co z tego że zapłaci, skoro nie może?

Gość Gość
Przed chwilą, Onkosfera napisał:

Byla mowa o niemocy a nie o płaceniu za seks. Co z tego że zapłaci, skoro nie może?

No to nie może. Trudno. Co my mamy mu chúja podnieść czarodziejska różdżka? Pozostają gorzkie żale. Życie. Każdy sam kowalem. Tylko po chúj obcych ludzi zameczac swoją frustracja jak faceci kafeteriusze? 

No to nie może. Trudno. Co my mamy mu chúja podnieść czarodziejska różdżka? Pozostają gorzkie żale. Życie. Każdy sam kowalem. Tylko po chúj obcych ludzi zameczac swoją frustracja jak faceci kafeteriusze? 

Po to jest forum, żeby zamęczać

Gość Gość
1 minutę temu, Onkosfera napisał:

Po to jest forum, żeby zamęczać

Aha.

Gość Aga

nie ma myslec co by bylo gdyby.... nalezy isc do przodu nie ogladajac sie za siebie a nie stac w miejscu...latwo napisac wiem lecz coz pozostalo?

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Życie to nie koncert życzeń. Nie wiesz ?

Pewnie że nie. Ale to płacenie za seks nic nie da, bo nie o to tu chodzi. 

Gość Gość

Pewnie że nie. Ale to płacenie za seks nic nie da, bo nie o to tu chodzi. 

Da seks. Proste czy niezbyt? 

Tak czy siak, bycie "porządnym" za młodu nie daje żadnych profitów na starość. Jeno smu-tek o-raz żal!

Gość Gość
1 minutę temu, Onkosfera napisał:

Tak czy siak, bycie "porządnym" za młodu nie daje żadnych profitów na starość. Jeno smu-tek o-raz żal!

Rozmawiałaś z wieloma starcami czy sądzisz po sobie choć to niemożliwe w twoim wieku? Co ma porzadnosc do bzykania? Nawet ta w cudzyslowie. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Da seks. Proste czy niezbyt? 

Da seks za pieniądze, a nie fajny i bezinteresowny. Proste czy niezbyt?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Da seks za pieniądze, a nie fajny i bezinteresowny. Proste czy niezbyt?

Mowa o seksie po prostu. Seks to seks. Nie masz go to sobie radzisz. Za pieniądze też może być fajny. Za to płacisz przecież. Nie każdy może liczyć na bezinteresowny. To chyba dobrze że ktoś sobie radzi jak może.

16 minut temu, Gość Gość napisał:

Rozmawiałaś z wieloma starcami czy sądzisz po sobie choć to niemożliwe w twoim wieku? Co ma porzadnosc do bzykania? Nawet ta w cudzyslowie. 

Sądzę po sobie😎

Gość nice
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Rany, znowu wysyp rzekomo "porządnych". Mameje, brzydcy, upośledzeni społecznie obojga płci- to są ci wszyscy rzekomo "porządni", których po prostu nikt nie chce, to sobie na pociechę wymyślili bajeczkę, że są "porządni". Bo co mają zrobić? A tak swoją drogą, to seks jest super, żałujcie 🙂 

Nie trzeba być mameją, brzydkim ani uposledzonym społecznie, żeby potępiac prostytucję, ty SHMATO. 

Gość gosc
31 minut temu, Gość nice napisał:

Nie trzeba być mameją, brzydkim ani uposledzonym społecznie, żeby potępiac prostytucję, ty SHMATO. 

Zeby stracic dziewictwo to trzeba sie zakochac, a to trzeba sie poznac ,a to musi cie ktos chciec, trzeba sie podobac i co chwile cos i tak mozna z roku na rok, nigdy z nikm tego nie zrobic, bo ile mozna czekac, az ktos sie zakocha, obupolnie.Lepiej stracic z byle kim i potem to robic z byle kim i byle gdzie ,miec facetow tylko do seksu, bo i tak wiem ze sie nigdy ,nikt zaden we mnie nie zakocha. Na sile milosc nie przychodzi,a wszyscy na calym swiecie, seks uprawiaja, uzywaja. Tylko ja bym nigdy nie uprawiala ,bo ciagle poznaje glupich facetow ,ktorzy patrza na moja kase. A to domu nie maja, a to dachu nad glowa, a to niemaja pieniedzy i niechce im sie pracowac.Swiat przewrocony do gory nogami.W cale sie nie dziwie kobietom ,ze zdradzaja swoich facetow i dobrze robia, bo faceci teraz chca sie dorobic lapami kobiet. wiec wola szukac faceta ktory, ma dom , pieniadze i lepiej sie bzyka. I najlepsze w tym wszystkim jest to ze dobre kobiety z malym przebiegiem ,lub zerowym zawsze trafia smierdziela, lub z desperacji biora co popadnie, bo wymalowane dz/iwki zawsze sa zuwazalne w tym wielkim swiecie!

Gość gosc
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Jeśli pociaga cię prostytucja to znaczy że jesteś sz.matą. Ja też wynajmuję mieszkanie ale wolałabym się zabić niż się sprzedać. W ogóle ten wątek to chyba jakaś próba oczernienia mnie, oby ci sie to obróciło w nieszczęście na resztę życia. Duzo złego ty koorwo. 

A dlaczego ty jej ubliżasz? to świadczy tylko o tobie, jaka ty jestes, ublizajac autorce. Boze co sie porobilo z tymi ludzmi, tym swiatem widze rzadzi szatan i mozg im zamaca, choc sama swieta nie jestem.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość nice napisał:

tak tak pisdusiu

Gość Gość
33 minuty temu, Gość gosc napisał:

Zeby stracic dziewictwo to trzeba sie zakochac, a to trzeba sie poznac ,a to musi cie ktos chciec, trzeba sie podobac i co chwile cos i tak mozna z roku na rok, nigdy z nikm tego nie zrobic, bo ile mozna czekac, az ktos sie zakocha, obupolnie.Lepiej stracic z byle kim i potem to robic z byle kim i byle gdzie ,miec facetow tylko do seksu, bo i tak wiem ze sie nigdy ,nikt zaden we mnie nie zakocha. Na sile milosc nie przychodzi,a wszyscy na calym swiecie, seks uprawiaja, uzywaja. Tylko ja bym nigdy nie uprawiala ,bo ciagle poznaje glupich facetow ,ktorzy patrza na moja kase. A to domu nie maja, a to dachu nad glowa, a to niemaja pieniedzy i niechce im sie pracowac.Swiat przewrocony do gory nogami.W cale sie nie dziwie kobietom ,ze zdradzaja swoich facetow i dobrze robia, bo faceci teraz chca sie dorobic lapami kobiet. wiec wola szukac faceta ktory, ma dom , pieniadze i lepiej sie bzyka. I najlepsze w tym wszystkim jest to ze dobre kobiety z malym przebiegiem ,lub zerowym zawsze trafia smierdziela, lub z desperacji biora co popadnie, bo wymalowane dz/iwki zawsze sa zuwazalne w tym wielkim swiecie!

Po uja ci miłość do seksu?