Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guhu

Załuje jednej rzeczy - tego ,że jestem porządna

Polecane posty

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość waligóra napisał:

normalni często nie są towarzyscy, bo samodzielnie myślą, nie grupowo i pustakowo, nic dziwnego że normalnego nie możesz trafić jak lecisz na towarzyskich 

Taa a ze nie są towarzyszy to często nie wychodzą do ludzi, na imprezy, tylko siedzą w domu wiec jak ma poznać normalnego, spokojnego domatora jeśli ten nie pokazuje się wśród ludzi tylko zaszyje się w chacie i siedzi?

Gość Ona
Dnia 22.12.2019 o 17:19, Gość guhu napisał:

I fajnie. Ja tez cnotka niewydymka nie byłam nigdy, tzn.szłam do łóżka z miłości,  w stanie zakochania i to też nie z każdym bo mam jakis radar na nieuczciwych którzy chca sie tylko zabawic a gadaja o milosci tak wiec-nie szlam z kazdym  w ktorym bylam zakochana, ale jak szlam, to robilam w lozku prawie wszystko z wielka checia. Chodzilo mi bardziej o ogolne podejscie, wiesz, nie patrze na kase, nie kalkuluje w zwiazkach co mi sie oplaca, szybko sie zako...e nawet w przecietnych z wygladu facetach, myslalam kiedys ze to bedzie odwzajemnione i ze do szczescia jest mi potrzebna tylko milosc,bylam pewna ze nadejdzie,a teraz jestem nieszczesliwa bo nie dosc ze nie mam milosci to i kasy, nic w sumie

To tak jak ja :( przyjaciol tez nie mam,  ani dobrych relacji z rodzicami. 

Powinnam juz umrzec.

Gość Gość
25 minut temu, Gość Ona napisał:

To tak jak ja 😞 przyjaciol tez nie mam,  ani dobrych relacji z rodzicami. 

Powinnam juz umrzec.

Żałujesz tylko jednego,że zamiast sprzątaniem nie dorabialas doopa.Lekki chleb ,pieniądze duże, a i wszystko to na cudzy koszt i cudzy wizerunek. Stara rozlazla zgnilizno. W życiu za wszystko się płaci i zapłacisz!

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Żałujesz tylko jednego,że zamiast sprzątaniem nie dorabialas doopa.Lekki chleb ,pieniądze duże, a i wszystko to na cudzy koszt i cudzy wizerunek. Stara rozlazla zgnilizno. W życiu za wszystko się płaci i zapłacisz!

Cd .Tyle kasy ci uciekło, a mogłaś jak przez ostatnie lata, na kamerce .Ty potworze, w przyrodzie nic nie ginie,nie zginie i tobie! Nie zginie wam wszystkim, zorganizowana grupo przestepcza, nie zginie !!!!

Gość przynajmniej

jesteś wyższym poziomie niż faceci

Gość SieLanka

Ja, dokładnie jak autorka ! I se myślę czasem czy istnieje sprawiedliwość na tym pier..onym świecie?

Ja-niezmienna w ideach od urodzenia!!;)

Gość gość
Dnia 22.12.2019 o 15:41, Gość guhu napisał:

Gdybym 10 lat temu wiedziała,jak podli są faceci i w ogóle jak zakłamany jest świat to dorobiłabym sie milionow na prostytucji i zajeła czyms pozytecznym. Ale nie... zamiast wziąć przyklad z koleżanek, wolałam być sobą, wierzyłam w namiętną miłość, wierność, uczciwość i sielankę , i to mi wystarczyło do życia. Nie pieniadze, wyglad czy inne korzysci osobiste . Zachcialo mi sie byc glupia romantyczką i teraz za to place. Wynajmuje mieszkanie, ledwo mi na zycie starcza a te, które kierowały się bogactwem faceta to mimo obrzydzenia (bo w wiekszosci ci faceci sa sporo starsi albo zwyczajnie brzydcy) nie maja zadnych zmartwien,a na boku kochanek.

Jeśli pociaga cię prostytucja to znaczy że jesteś sz.matą. Ja też wynajmuję mieszkanie ale wolałabym się zabić niż się sprzedać. W ogóle ten wątek to chyba jakaś próba oczernienia mnie, oby ci sie to obróciło w nieszczęście na resztę życia. Duzo złego ty koorwo. 

Gość gość

Wszystkie świnie co tu oczerniają innych nawet w święta, będą miały cieżkie zycie. 

Gość Skromna jak ryba na parze

Jestem pożądna. Zjadłam opłatka.

Gość nice

Jeśli bierzesz pod uwagę bycie prostytutką, albo żałujesz że się na tym nie dorobiłaś, to jesteś goowno a nie porządna. 

Gość Arczi
Dnia 22.12.2019 o 15:41, Gość guhu napisał:

Gdybym 10 lat temu wiedziała,jak podli są faceci i w ogóle jak zakłamany jest świat to dorobiłabym sie milionow na prostytucji i zajeła czyms pozytecznym. Ale nie... zamiast wziąć przyklad z koleżanek, wolałam być sobą, wierzyłam w namiętną miłość, wierność, uczciwość i sielankę , i to mi wystarczyło do życia. Nie pieniadze, wyglad czy inne korzysci osobiste . Zachcialo mi sie byc glupia romantyczką i teraz za to place. Wynajmuje mieszkanie, ledwo mi na zycie starcza a te, które kierowały się bogactwem faceta to mimo obrzydzenia (bo w wiekszosci ci faceci sa sporo starsi albo zwyczajnie brzydcy) nie maja zadnych zmartwien,a na boku kochanek.

Ja również jestem typem romantyka ale dla takich jak my świat jest okrutny. Z jednej strony wrażliwość to przekleństwo w dzisiejszych czasach a z drugiej brak ludziom empatii. Życie to nie komedia romantyczna gdzie wszystko ma swój happy end. 

Ja kiedyś bardzo załowałam, że nie sprzedałam dziewictwa...

A tak na serio, bardzo podobał mi się tekst, który moja znajoma usłyszała u spowiedzi, gdy wyznała, współżyje z chłopakiem, ale od 9 lat z tym samym. Ksiądz orzekł, że lepiej by zrobiła gdyby przez te lata puszczala się za pieniądze. Grzech ten sam, a przynajmniej by się dorobiła. W tym szaleństwie jest metoda!

Gość nice
20 minut temu, Onkosfera napisał:

Ja kiedyś bardzo załowałam, że nie sprzedałam dziewictwa...

A tak na serio, bardzo podobał mi się tekst, który moja znajoma usłyszała u spowiedzi, gdy wyznała, współżyje z chłopakiem, ale od 9 lat z tym samym. Ksiądz orzekł, że lepiej by zrobiła gdyby przez te lata puszczala się za pieniądze. Grzech ten sam, a przynajmniej by się dorobiła. W tym szaleństwie jest metoda!

Bredzisz, żaden ksiądz by tak nie powiedział. Chyba że to był jakiś ex zomowiec kapuś wysłany przez SB do seminarium w PRLu, ale tacy już chyba dawno zostali zlustrowani. 

3 minuty temu, Gość nice napisał:

Bredzisz, żaden ksiądz by tak nie powiedział. Chyba że to był jakiś ex zomowiec kapuś wysłany przez SB do seminarium w PRLu, ale tacy już chyba dawno zostali zlustrowani. 

Mhm, bredzę... na stówkę by tak nie powiedział. Ani robił innych niefajnych rzeczy. Nie ksiądz.

Gość Gość

Rany, znowu wysyp rzekomo "porządnych". Mameje, brzydcy, upośledzeni społecznie obojga płci- to są ci wszyscy rzekomo "porządni", których po prostu nikt nie chce, to sobie na pociechę wymyślili bajeczkę, że są "porządni". Bo co mają zrobić? A tak swoją drogą, to seks jest super, żałujcie 🙂 

Gość Gość

A kto ci broni korzystać z życia teraz gdy już mam wiedzę ?

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kto ci broni korzystać z życia teraz gdy już mam wiedzę ?

Czego za młodu nie podupcys, tego na starość nie nadrobisz. Gdzieś tu przewinąl mi się wątek o wyjazdach ze znajomymi pod namiot i biadolenie, że szkoda, że to se ne wrati, takie wakacyjne ruc.hanie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Onkosfera napisał:

Czego za młodu nie podupcys, tego na starość nie nadrobisz. Gdzieś tu przewinąl mi się wątek o wyjazdach ze znajomymi pod namiot i biadolenie, że szkoda, że to se ne wrati, takie wakacyjne ruc.hanie. 

Dupczyc się można w każdym wieku. Seks nie jest zarezerwowany tylko dla młodych i pięknych. Ktoś żałuję to niech się nabzyka teraz zamiast się uzalac. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dupczyc się można w każdym wieku. Seks nie jest zarezerwowany tylko dla młodych i pięknych. Ktoś żałuję to niech się nabzyka teraz zamiast się uzalac. 

No właśnie nie zawsze można... Owszem piękni i mlodzi nie mają monopolu na seks, natomiast mają lepsze możliwości i okazje. Ci co żałują że nie pobzykali, to raczej żałują bo już nic nie mogą zrobić.

Gość Gość
5 minut temu, Onkosfera napisał:

No właśnie nie zawsze można... Owszem piękni i mlodzi nie mają monopolu na seks, natomiast mają lepsze możliwości i okazje. Ci co żałują że nie pobzykali, to raczej żałują bo już nic nie mogą zrobić.

To oczywiste ale dla chcącego nic trudnego. Na księcia z bajki wiekowi ludzie liczyć nie mogą ale na seks jest wielu chętnych. Poza tym żałują tutaj jedynie jakieś męskie czupiradla. Gdy facet ma potrzebę bzykania nieodparta to zwyczajnie idzie na divki. Nie każdy może liczyć na darmowe bzykanie i to normalne że idzie się zaspokoic za pieniądze. Ciekawe czemu zatem ci placzacy panowie tego nie robią skoro tak bardzo pragną a jedynie pozostają przy gorzkich zalach w necie.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To oczywiste ale dla chcącego nic trudnego. Na księcia z bajki wiekowi ludzie liczyć nie mogą ale na seks jest wielu chętnych. Poza tym żałują tutaj jedynie jakieś męskie czupiradla. Gdy facet ma potrzebę bzykania nieodparta to zwyczajnie idzie na divki. Nie każdy może liczyć na darmowe bzykanie i to normalne że idzie się zaspokoic za pieniądze. Ciekawe czemu zatem ci placzacy panowie tego nie robią skoro tak bardzo pragną a jedynie pozostają przy gorzkich zalach w necie.

Bo może już naprawdę nie mogą. Fizycznie😼😈

Gość Gość
1 minutę temu, Onkosfera napisał:

Bo może już naprawdę nie mogą. Fizycznie😼😈

Są specjalne tabletki żeby mogli.

Gość Gość

Poza tym większość zrozpaczonych panów to maks 40 lat więc siła wieku jakby nie patrzeć. Dziadków 60 plus tu nie ma.

Są specjalne tabletki żeby mogli.

Żeby żreć tablety, trzeba się przełamać psychicznie. Przyznać, że się nie daje rady.

Poza tym większość zrozpaczonych panów to maks 40 lat więc siła wieku jakby nie patrzeć. Dziadków 60 plus tu nie ma.

W różnym wieku, z różnych powodów można nie móc. A co do dziadków, to nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie monitora... Chciałam zauważyć, że dziadki mają najwięcej czasu na takie pier.doły jak forum.

Gość Gość

Jak cie coś boli to bierzesz tabletkę jak ci fiut nie staje a chcesz bzykać to tak ze bierzesz. Co się tak piescisz. 

31 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak cie coś boli to bierzesz tabletkę jak ci fiut nie staje a chcesz bzykać to tak ze bierzesz. Co się tak piescisz. 

Haha, no jasne. Tyle, że ból czegokolwiek a niestawanie fiuta, to dwie zgola odmiennie pod względem emocjonalnym stany.

Gość Gość
2 minuty temu, Onkosfera napisał:

Haha, no jasne. Tyle, że ból czegokolwiek a niestawanie fiuta, to dwie zgola odmiennie pod względem emocjonalnym stany.

Jak się czegoś chce to trzeba się przełamać. Masakra.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak się czegoś chce to trzeba się przełamać. Masakra.

Przełamanie zawsze najtrudniejsze

Gość Gość

Tyle że chodzi właśnie o taki fajny seks, gdzie obie strony mają na to ochotę, a nie że płaci się za to. Bo to przygnębiające.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tyle że chodzi właśnie o taki fajny seks, gdzie obie strony mają na to ochotę, a nie że płaci się za to. Bo to przygnębiające.

Życie to nie koncert życzeń. Nie wiesz ?